Estetika apo pamja e jashtme apo me mire te them bukuria ka rendesin e vetë ,por jo atë rendesin vendimmarrese...
ja disa thenje te mia ne lidhje me kete...
1-"Bukuria e jashtme eshte e bukur, kur eshte ne kordinim me bukurin e brendshme"
2-"Bukurin nuk e ke ne sherbim tendin,por te tjeret sherbehen me bukurin tënde"
3-"Bukuria eshte nje pasuri qe e shpenzon koha"
4-“Gruaja e bukur është vetëm si mëngjesi I bukur, ndersa Gruaja e mire është si e tërë dita e bukur”
5-“Bukuria e njeriut perball kohës është si pluhuri përballë fortunës”
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
baba dhe endless
po nuk ndenjet mire do mar maniqyr ngjyr roze tju lyej thonjte.
Prandaj piquni ca oreeeeeeeeeeee se lat nam
tema per thonjte eshteeeeeeeeeee
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Edhe ne per ''thonjte'' e femrave po flisnimdhe sa per papjekurin tone, rrofsh por mendimi jot per ne(te pakten per mua) nuk ka dhe shume vlere
Ajo qe po diskutonim une me baben dhe menyra se si po e diskutonim quhet humor, dhe jo papjekuri,ok?
p.s Nuk thua shyqyr...qe kishe nderin qe ne u beme pjesemarres te temes tende,se perndryshe do i kishe a s'do i kishe 2 postime gjithsej por na ben edhe naze![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Endless : 11-12-2007 më 16:09
Without deviation from the norm, progress is not possible
Ee Po ...edhe mua me vjen keq kur femrat e sotit vlersohen ne bazë te bukuris....une mendoj se ky kriter vlersimi eshte jooportun dhe ne thelb jo i qendrueshem sepse nuk ndriqon karakterin e vlerave reale te nje femre....
"Por Femra Perveq Investimit ne Fytyres e Saj (Me kozmetika te ndryshme), Duhet te Investoj Edhe Ne Sjelljet dhe ne Pjesen e Mbrendshme te Saj"
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Krijoni Kontakt