Edhe un mundohem qe kur te zgjedh ndonje vajz te jet sa me komplet .
Vajzat qe mundohen te zbukurohen shum nuk i kam ne qejf me shum me pelqejn ato natyrale .
Edhe un mundohem qe kur te zgjedh ndonje vajz te jet sa me komplet .
Vajzat qe mundohen te zbukurohen shum nuk i kam ne qejf me shum me pelqejn ato natyrale .
lol Meqe ra muhabeti te thonjte,me rastisi para nja gjashte muajsh te njoh nje goce shume simpatike por qe kishte fiksim te hante thonjte e duarve,po ju them nuk munde te rrinte dot nje minute pa i ngrene thonjte!Nje dite i thashe,'' Kur te mbarosh me ato thonjte e duarve te tua,hajde futju nje cik ketyre te kembeve te mia se vajti pak kohe qe si kam prere!''lol Me ter mend qe ishte shume acarues veprimi!
Dhe po patjeter qe vihet re estetika te nje femer,te pakten nga ana ime po![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
theodora* : Ju djemte vini re thonjte ke nje vajze?
Kur mi trregon ajo vet, Po i vej re
Shnet.
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
[QUOTE=theodora*;1768475][COLOR="Magenta"][I]Pershendetje te gjothave dhe te gjitheve.
Ju djemte vini re thonjte ke nje vajze?
p.sh. : Nese i ka te lyer?(ngjyr te eret apo te celur).Te gjat apo te shkurter...etj,etj
Personalisht une i ve re cdo gjeje te nje femer, edhe thonjte jane nje tregues i rendesishem por nga njehere thonjte e gjate me nervozojne, jane disa goca qe si komandojne dot dhe shpeshhere te cjerrin me keq se macet, sidomos kur flitetet per gjera delikate...nejse..
Mua me pelqen ai trukim qe nuk bie shume ne sy....
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Jemi me teper ne vejzat qe vejm re njera tjetren se sa djemte neve. Sidoqofte kur nuk kemi ndonje gje ne rregull e vejn re keto e vejn.
Nejse estetika eshte gje e rendesishme jo vetem per nje vajz por edhe per nje djal: nuk them per lyerjen e thonjve se bobo nje djal me thonj te lyer pupupu, me mire spo e them.
Por me pelqejn djemte qe kujdesen per veten.
Krijoni Kontakt