Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886

Ne se i dashuri(burri) apo e dashura(gruaja) juaj pijne alkool ne nje mas te tille sa

Ne se i dashuri(burri) apo e dashura(gruaja) juaj pijne alkool ne nje mas te tille sa do sillte shqetsime per lidhjen tuaj,si do vepronit ju?
    Do qendroni prane tyre per ti ndihmuar ,do ju drejtoheshit klinikave te ndryshme per ndihme apo do ju jepni duart(ndarjen)?....Pra si do ishte reagimi juaj ne raste te tilla?
    Ne vendin ku jetoj une alkooli eshte nje plage e madhe per shoqerin,qe shkateron perdite familje e gjithe pasojat bien mbi femijet qe rinten pa te 2 prindrit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 07-12-2007 më 12:37
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Angel_4_U
    Anëtarësuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    :)
    Postime
    39
    ku do e mari alkolin ai se leket do i mbaj une. normale qe do mundohem ta ndihmoj se sben ,po do e ktheja ne rrug te mire,do i fusja bibironin me qumsht ne vend te alkolit..

bebushe kshu mesazhe private smer ti e?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nese do ekzistonte vullneti i saj per ta lene alkolin, do e ndihmoja,
    nese ajo do vazhdonte dhe nuk do perpiqej per ta lene, larg prej meje.
    Leqe une nuk marr nje goce pijanece njehere, nuk jam vet dhe nuk kam ndermend te marr nje te tille.

Me Pushime Maska e ida1
    Anëtarësuar
    13-11-2007
    Vendndodhja
    Në Kërkim Të Vetvetes
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Ne se i dashuri(burri) apo e dashura(gruaja) juaj pijne alkool ne nje mas te tille sa do sillte shqetsime per lidhjen tuaj,si do vepronit ju?
    Do qendroni prane tyre per ti ndihmuar ,do ju drejtoheshit klinikave te ndryshme per ndihme apo do ju jepni duart(ndarjen)?....Pra si do ishte reagimi juaj ne raste te tilla?
    Nuk do dorëzohesha me të parën. Do bëja të pamundurën ta ndimoja, në të gjitha mënyrat.Por nëse prap nuk do jepte rezultat do terhiqesha . Tashi keq do me vinte per të, por ai beri zgjedhjen e vet , nuk pranoi ndihmen qe i ofrova, keshtu qe edhe une do vazhdoj jeten time .Car do boja tjeter !
    Ruaje mikun kur e gjen, qe te mos e kerkosh kur te duhet.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Une alkoolin e kam qejf... por ama i permbahem kufirit
    Gjithsesi nese i dashuri im krejt pa pritur do fillonte te alkoolizohej, do mundohesha te gjeja motivin, arsyen qe ka shtyre ne kete pike.
    do flisja me te, do i rrija afer, do e beja te ndjente ngrohtesine dhe perkrahjen time ne cdo moment. do mundohesha te flisja me te, te gjenim nje pike te perbashket komunikimi... Sdo e braktisja kurre, dhe sdo dorezohesha!
    braktisja ne nje pike te tille, eshte si ti thuash ik vrit veten tani ...
    Dashuria nuk mund te prishet edhe te dorezohet qe ne pengesen e pare!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Nqs ai do ishte alkoolik me gjithe kuptimin e fjales, do i qendroja prane dhe do e ndihmoja qe te hiqte dore, gjithmon nese do ishte vullneti i tij i plote qe te hiqte dore nga pija ... se me keto lajkat jo do e le per ty, jo do e le per ne te dy eeeeeeeh nuk pi uje, se ne krizen e pare te lidhjes pastaj ai perseri do i kthehej alkoolit, ose akoma me keq do me bente mua fajtore duke qene se "e la pijen per mua", do isha po un shkaku qe ai do e fillonte prap. Pra shkurt nqs ishte vet ai qe vendos per ta len do e mbeshtesja ne cdo hap qe do hidhte larg gotes.
    Ne te kundert edhe pse do me vriste shpirterisht, do e lija te qete ne zgjidhjen e tij te "shoqes" se re.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    do ti qendroja praN dhe po smori vesh me te mira ninji koker farmacie fshehurazi se kam nigju qe bo pun

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    Gratë e arsimuara janë më të dhëna pas alkoolit…

Gazeta "Daily Telegraph" botonte para disa ditësh përfundimet e një eksperimenti shkencor për të gjetur se cilat kategori
    të grave dhe burrave anglezë janë më të dhëna pas alkoolit. Doli se vendin e parë e zinin femrat me arsim të lartë, të moshës mbi 20 vjeç. Me gratë e moshës mbi 40 vjeçare ndodh e kundërta: Më të dhëna pas alkoolit janë gratë pa arsim të lartë. Shkencëtarët e shpjegojnë këtë fenomen me faktin se gratë pa arsim të lartë, si rregull, pas moshës 20-vjeçare lindin fëmijë dhe përmbahen në pirjen e alkoolit.

Ndryshe qëndron puna me meshkujt. Pavarësisht nga mosha, pas alkoolit janë më të dhënë burrat me më pak shkollë. 11 mijë e 500 burra dhe gra që janë lindur brenda një jave në muajin mars të vitit 1958 u pyetën se sa alkool kanë konsumuar kur kanë qenë 23, 33 dhe 42 vjeç. Në moshën 23-vjeçare kishin konsumuar më shumë 19% e femrave dhe 36% e meshkujve, në moshën 33-vjeçare kishin pirë më shumë 13% e grave e 28% e meshkujve dhe në moshën 42-vjeçare, 14% e grave dhe 31% e burrave.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    dmth biligoa, le ti mbajme grate injorante qe te mos pijne alkol?

P.S.Degjoj perdite nga te tilla "studime" , ça nuk nxjerrin per te shitur revistat dhe lajmet, ketyre studumeve i heq vizen direkt.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    Eshte shume e veshtire ti ndihmosh keta njerez, ky eshte problemi kryesor sipas meje, sepse ka shume njerez qe i qendrojne afer ketyre personave(familjare,fejuara etj.) dhe nuk arrijne dot ti ndihmojne. Jane me te vertete probleme qe nuk zgjidhen kollaj edhe pse shume here jane probleme qe nuk kane zgjidhje, ndodh shpesh qe jane vete personat qe kane keto probleme qe refuzojne qe ti jipet ndihme. Nuk mjafton ti qendrosh afer, duhet te dish si te sillesh.... Per personat qe i qendrojne afer eshte me te vertete e veshtire dhe kerkon sakrifica te medha dhe keto sakrifica i ben vetem familja sipas meje..
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kandidatja për në gjykatën e lartë, dyshime për lidhje kriminale
    Nga shkodra13 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-02-2006, 09:47
  2. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  3. Sqarim i dyshimeve në lidhje me risitë
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-05-2005, 11:21
  4. Kuptimi i shehadetit
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 13-01-2005, 13:56
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •