Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43

Exclamation A mund tė shuhet dashuria ?!

E mora iniciativen per kete teme,sepse jam duke kaluar neper nje pritje shume te gjat dhe qe ka filluar te me behet monotone.Une ka koh qe dashuroj nje vajze (tashme u ben dy vite),u dashurova me kete vajz ne vitin e trete te shkolles se mesme.
    kemi shum kohe bashk edhe deri dije thoshnim te dua te dua me do
    sot ajo ja ben nuk e di cdmth dashuria edhe nuk e di nese me ty jam e dashuruar apo dicka tjeter
    edhe shumicen e kohes eshte me nerva
    tashme sdi ca te bej me
    mos vall ka te bej qe un kam 6 muaj ikur nga shqiperia
    edhe largesia fton mardheniet ????
    me jepni nje mendim

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    mos e vrit menjen lal.raporti esht 7 me 1 ne favor te cunave keshtu me mir per ty mos e vrit menjen plako se ka femra sa te dush bile ene me te mira se ajo qe te ka heq menjen.kerko lal per 1 tjeter se te del me mir.

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga PYETESORI Lexo Postimin
    E mora iniciativen per kete teme,sepse jam duke kaluar neper nje pritje shume te gjat dhe qe ka filluar te me behet monotone.Une ka koh qe dashuroj nje vajze (tashme u ben dy vite),u dashurova me kete vajz ne vitin e trete te shkolles se mesme.
    sot ajo ja ben nuk e di cdmth dashuria edhe nuk e di nese me ty jam e dashuruar apo dicka tjeter
    tashme sdi ca te bej me
    me jepni nje mendim
    Mendoj se cdo gje ka mar fund mes jush ,thjesht ajo pret nje preteks per ti dhen fundin dashuris tuaj 2 vjecare.
    Sa per largesin dhe ajo ka pjesen e saj ,por nuk mendoj te jete shkaku ajo
    Me vjen keq por ja qe ndodh qe ndjenjat ndryshojn nje dite.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    tashme sdi ca te bej me
    me jepni nje mendim
    nuk ka asgjė pėr tu shqetėsuar; simptomat janė te qarta=="shumicėn e kohės ėshte me nerva"
    kjo tregon se ėshtė gjithmonė duke pritur periodėn a zakonet si i thonė. edhe njėherė nuk ka asgjė pėr tu shqetėsuar, kur te vejė 50-55 kjo situatė do mbarojė dhe ju mund te jetoni bashkė dashurinė tuaj. deri atėhere durim dhe be supportive. frekuentoni dhe forumin ku mund te ngushėlloheni me faktin qe ka shumė me kėtė problem.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Ndoshta Mund Te Jet Dhe Largesia Qe I Fton Ndjenjat ...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anėtarėsuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Dashuria nuk mbaron per nje sec djali!
    Thjesht ndonje here nuk eshte aq e lehte te mbash veten me shpresa se nje dite ai qe do te te kthehet, e gjithcka do jete si me pare. 6muaj nuk i thon pak, qe te mos kesh dike tek i cili te mbeshtetesh, dike qe te te mbaje afer, te perkedhele, te te jape dashuri. eshte e veshtire te ndjesh gjithmon mungese, te zgjohesh cdo dite me dicka mangut...
    per te dy eshte e veshtire kjo gje, por tek e fundit femrat jane me te ndjeshme dhe me te dobta.
    Nese ajo me te vertete nuk di se cfare ndjen per ty, dmth qe eshte ne nje moment dyshues per gjithcka, e per kedo; pra ka dicka tek ajo qe nuk e le te qete, ose e shqeteson. por ama ta siguroj qe nese do mundej te te takonte, e te te ndjente prane do te zbulonte ate cka ndjen ne te vertete per ty.
    mendoj se te dy duhet te bisedoni gjate, e te vendosni ate qe eshte me mire per te dy, pasi nese ti do rrish per nje kohe te gjate jasht, atehere mendoj se eshte me mire ti jepni fund ne menyre shoqerore, pa filluar sherret. dhe nga ana tjeter mendoj se nuk eshte mire te mbetesh i kapur mbas se kaluares, jeta ecen perpara...
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    tashme sdi ca te bej me
    me jepni nje mendim
    Po c'tu desh ty mer mik qe u dashurove.Mu ma merr menja qe ajo tani do jete merzit me ty.Po ene ti bo sikur o funi botes.E vertete qe ke qene gjithe kete kohe me tjetren, jeni dashur, keni kalu momente te paharrushme etj etj po cdo gjo ka i fund ne ket bote ene ti bo mire te gjesh tjeter.Nuk o qe kjo femna eshte e funit ne ket siperfaqe.

Ti psh mund te jesh largu per te vazhdu studimet diku jashte ene nqs ajo do te donte tamom do te thonte po pres.Ne momentet e veshtira duket ajo qe te do tamom ene ajo qe rri me ty se nuk ka per momentin nonji ma te mire me cin me nejt.

Jepi munci vetes robo, dil nga shpia mos rri e meno se ca ka nodh me tjetren ne Alb.Tako femna te reja ene pak nga pak do e harrosh.Pastaj do i thush vetes qe un nuk huma noigjo, eshte tjetra qe humi.

Larg jam ene un ene si kjo historia jote pak a shume ishte njera ne alb.Po un sbera si ty.Vertet fillimisht merzitesha ene skisha ca me bo po pastaj pak nga pak tu dal tu njoft femna te tjera u harru historia vjeter.

Merr ne cel sot nai "shoqe" qe ke qef ene thuji ec ikim ne kinema.Mas i muji po te pysi njeri per ate ne alb do i thush : " Ajo kush? Se njof, me vjen keq

"Gozhda ngul gozhden " - thote i fjale e urte italione
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Po hajt o cun se je i ri. Kush e di sa femra ke per te njohur derisa te takosh te duhuren. Ajo ka qene nje dashuri adoleshenciale dhe kaq, mbylle ate kapitull. Eshte ftohur?Po pune e madhe, humbja e saje. Se mos eshte femra e vetme mbi glob.
    Ftohu dhe ti, nese ajo ka per ta pare ate ftohje e nese te do prape, ka per t'u munduar te te beje per vete serish, nese jo me mire pa te se me te.

Dashuria harroje qe mund te humbase pa ndonje shkak si psh. pelqimi i ndonje njeriu etj. e pune te tilla.

Nje gje me kane mesuar keto pak vjet qe kam shetitur mbi kete glob: kush te do vertete, sakrifikon per ty, ben largesine te durueshme, te jep nje ndjenje sigurie...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 22-11-2007 mė 19:18
    Kam vetem nje limit: qiellin!

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar mė parė nga Sherri Lexo Postimin
    Po c'tu desh ty mer mik qe u dashurove.Mu ma merr menja qe ajo tani do jete merzit me ty.Po ene ti bo sikur o funi botes.E vertete qe ke qene gjithe kete kohe me tjetren, jeni dashur, keni kalu momente te paharrushme etj etj po cdo gjo ka i fund ne ket bote ene ti bo mire te gjesh tjeter.Nuk o qe kjo femna eshte e funit ne ket siperfaqe.

Ti psh mund te jesh largu per te vazhdu studimet diku jashte ene nqs ajo do te donte tamom do te thonte po pres.Ne momentet e veshtira duket ajo qe te do tamom ene ajo qe rri me ty se nuk ka per momentin nonji ma te mire me cin me nejt.
    Jepi munci vetes robo, dil nga shpia mos rri e meno se ca ka nodh me tjetren ne Alb.Tako femna te reja ene pak nga pak do e harrosh.
    Pastaj do i thush vetes qe un nuk huma noigjo, eshte tjetra qe humi.
    Larg jam ene un ene si kjo historia jote pak a shume ishte njera ne alb.Po un sbera si ty.Vertet fillimisht merzitesha ene skisha ca me bo po pastaj pak nga pak tu dal tu njoft femna te tjera u harru historia vjeter.

Merr ne cel sot nai "shoqe" qe ke qef ene thuji ec ikim ne kinema.Mas i muji po te pysi njeri per ate ne alb do i thush : " Ajo kush? Se njof, me vjen keq

"Gozhda ngul gozhden " - thote i fjale e urte italione
    LoL perkufizim perfekt dhe me shume doze humori.hahahhahahahahahahhah.
    Jam shume dakort me Sherrin,nuk eshte fundi i botes.Me mire qe mbaroj ketu sepse u vertetua sesa te donte e sesa ishte e gatshme te sakrifikonte per ty.Thjesht nuk ja vlen(nqs largimi jot eshte shkaku i 'ftohjes' se saj).
    Une do te jepja nje keshille,nqs nuk i ke idete e qarta.Telefonoji dhe flisni per arsyet...nqs eshte vertet keshtu atehere nje ADIO te madhe edhe ku te kam pare....Dil e boj qef.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    tashme sdi ca te bej me
    me jepni nje mendim

Ktu kjo goca o esht tall me ty gjith kohen, te ka pas kalim kohe .
    Ose ste do mo .
    Ose ne mesin tuaj ka hyr nje person i 3 .

Te 3 jan te pa honepsshme po cti besh kjo esht jeta .

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •