Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 82
    i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Kujdes kujdes , ketu mos folni kot, po mendoni shum
    e dini mir qe racizmi asht ngrit gjithku nga pak, ne gjermani, ne belgjik, ne france ne itali ne zvicer andaj kujdes kujdes ne shqiptart jemi ne nji thes me arabet e turqit.

ketu nuk hyn tjera nacione as portugezet as spanjollet as italianet as polonezet !
    kujdes.
    pash nji leter te ngjitur ne nji lis e lexova pak dhe e mora,atu ka shkru dikush me kompjuter e kishte kapur ne nji lis. thonte qyteti im ketu quhet kosova....ishte idhnu njeri apo gruja shum se dikush ja kishte thy shtepin e kuptoj kishte fol qka i ka dhimt zemra e kuptoj ne ato momente e shajm gjithkend qe sypozojm.
    -----------------------------------------------------------
    qka duhet me ba ?
    nese e keni ende ne memorie si u ngrit nacionalizmi ne 39-40-45 ....?
    nese keni pa ndoj dokumentar ?????
    te hujt kan ba pasuri, europa spo ka punê.
    qka me ba ????
    --------------------
    kjo ka ndodh edhe ne 14-18 edhe ne 39-45 kinse racizem kinse !!
    Jo ky asht nji pretekst , vetem pretekst !
    ------------------------------------------------------------
    ne lufta se pari behen plaqkitjet tani gjenocidet.
    kjo ju ba jahudive ...
    historia perseritet
    kujdes mos u tallni .
    Njeriu i paralajmeruar asht i fort si dy veta ! popullore belge.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Dorontine a dallohesh ti se ciles race i takon nga distanca apo jo? Qe jo ik prej atje se t'i hane "papucet" keta popujte e kulturar inderacional atje.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Exclamation

Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    Dorontine a dallohesh ti se ciles race i takon nga distanca apo jo? .
    Jo nuk dallohem fare jam belge 100% me shum dallaohen ne vendlindje
    por qka vyn kjo nese populli yt kercnohet ???
    njerzit e menqur e ulin tensionin .
    Nacionalizmi asht çmenduri asgje tjeter
    shif budallakin e Milloshit ..e shfrytzuan e hudhen ....

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin

Pastaj emigrantet u kane faj shpagetave qe deshen te bashkoheshin me BE-ne per te rrenuar ameriken. Emigrantet u paskan faj atyre qe dhuruan para nga rezervat e buxhetit shteror per te finansuar sulmet terroriste kunder amerikes...

.
    ti qenke analist i mir , Po amerika q'dreqin kerkon ne shtepit e teroristave ?
    ka shku me marr brinat i la edhe vesht !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    ti qenke analist i mir , Po amerika q'dreqin kerkon ne shtepit e teroristave ?
    ka shku me marr brinat i la edhe vesht !
    le ti heqi qafe ç'permban ne lindjen e mesme, rrace e keqe.

Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488

Exclamation

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    le ti heqi qafe ç'permban ne lindjen e mesme, rrace e keqe.
    kush na qenka rracpe e mir sipas jush ?
    E pyeti jevgu babin : babi sa popuj jan ne Botê? jevgu tha jemi né dhe ata ?

nga cilet jeni ju xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    kush na qenka rracpe e mir sipas jush ?
    E pyeti jevgu babin : babi sa popuj jan ne Botê? jevgu tha jemi né dhe ata ?

nga cilet jeni ju xfiles
    ne jemi nga ata, dmth jo-jevgj, jemi shqiptare.
    Dhe nuk e krahasojme veten me arabistanin, ç'permban gjithe ata popujt arabisht foles.
    Dhe une e pyeta babin, sa popuj jemi?
    Dhe ai tha, jemi ne dhe ata, dhe une jam dakord me babin tim.
    Une nuk i urrej jevgjit, fundja jane shqiptarizuar dhe ata, po perberja ime gjenetike me detyron ne nje fare menyre ti filtroj rracat ne "rrace gjenetikish kompatible" dhe "rraca gjenetikish jo kompatible". Thjesht shije personale e dashur, asgje me teper.
    bye bye.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga babybell Lexo Postimin
    shune interesant shqiptaret: nga njera ane indinjohen nga ana tjeter bejne komente rraciste vete (italjanet, egjiptjanet, pakistanet, etj). une kam deshire t'ju them: dhi e zgjebosur e bishtin perpjete.
    sa per frymen rraciste te disa antareve dhe ne pergjithesi neper disa tema te ketij forumi me vjen per te vjelle. kush ju ka mesuar juve se nje rrace eshte inferiore apo superiore ne krahasim me nje tjeter? kush jua ka dhene kete te drejte ti vini "rracat" neper kategori: kjo ben kjo s'ben! çfare ju ben juve me te mire se te tjeret more shqiptare? a po keni ndonje histori te lavdishme, apo ndonje shtet te fuqishem, apo ndonje surrat te bukur koke rrumbullaket, apo jeni kulture civike, apo kulture te pergjithshme??? E pra nqse ka njerez ne kete planet qe jane te semure me turbullime obsesionale te sjelljes siç jane rracistet, ti rrime larg, e ti therrasim mendjes se nuk jane ndjenja te shendosha keto qe keni per popuj mbase me te varfer e me me probleme qe nuk i kane pasuar ato mundesi siç i ka pasur franca e amerika.
    Cfare shembulli ekstrem ndergjinori...cdo fjali vjen ere...ti marr nje per nje ti analizoj e di qe do behem pis,prandaj po e le me kaq.....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    ketu te jap te drejte Baptist, ata jane rrace e perzier , dmth nuk dine ca rrace i perkasin, se ashtu jane gjysma gjysma. Ka shume egjiptiane ketej, shume fare, dhe ndonjehere martohen me italiane, sa gje e shpifur, larg qoft.
    Sa paske hecur ne rracizem xfiles.Po te maresh dhe nje patente makine te siguroj se kualifikohesh per Policine e Kontrollit te mendimeve te Heidelbergut,ne gjermani.

-------------------------------------------------------------

All their ferocity was turned outwards, against the enemies of the State, against foreigners, traitors, saboteurs, thought-criminals-1984-G.Orwell

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga wittstar Lexo Postimin
    Sa paske hecur ne rracizem xfiles.Po te maresh dhe nje patente makine te siguroj se kualifikohesh per Policine e Kontrollit te mendimeve te Heidelbergut,ne gjermani.
    nuk kuptoj ç'lidhje ka kjo qe thua me mua, dhe nuk e kam idene se ç'eshte Policia e kontrollit te mendimeve te Heidelbergut.
    Rracizmi im kundrejt ngjyrave te tjera nuk eshte me urrejtje, e theksova. E vetmja rrace qe urrej me gjithe zemer jane arabet dhe ata qe i rrethojne. Une kam miq zezak, dhe nuk i shoh si me te ulet. Por me nje vajze mulate apo me ngjyre nuk do lidhesha kurre, a ka ndonje gje te keqe ketu, jo. Kesaj i thone "self preservation, sepse po te ngaterrohemi siç jemi te gjithe, humbet jo vetem shqiperia, po gjithe rraca evropiane. Jam kunder perzjerjes se rracave une, jo kunder rracave ne veçanti.
    Shiko pasardhesit e arabeve te bardhe me sklleverit zezak, me krijesa njerzore te shtarura nuk me kane zene syte.

Mendim personal e, po ju mendoni ç'te doni.

P.S.Respektoj se tepermi gjermanet, keshtu qe ai krahasimi jot per policine gjermane, eshte kompliment per mua.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Emigrantët, rrezik kombëtar për Greqinë?...
    Nga DYDRINAS në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 22:42
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. 400 mln euro nga emigrantet ne Greqi
    Nga Michigan2005 në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 16:09
  4. UDB: Dosja per emigrantet shqiptare ne Itali
    Nga Xhuxhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 18:04
  5. Greqi,izolohen emigrantet
    Nga kolombi në forumin Emigracioni
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-01-2005, 13:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •