Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    hhahahahaha

spec djeges i lezetshem... ishte kompliment...

nejse...

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Nuk Mund Te Rija Pa Te Then Vetem Disa Fjale E Nderuar Engjellorja

Faleminderit
    E Kam Lexuar Me Kenaqesi Dhe Plot Deshire...

Urime Te Metejshme...
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Faleminderit Eduard!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Postime
    33
    o engjellore te kisha dergu nje mesazh.....por nuk di cpo ndodh..??????????? ma paskan fshir...une nuk e di qe mund te jem me perberje te keqe....po dhe nqoftse ndonjeri mendon qe jam mire do benin te ma thoshin ne cfare partie beje pjese une.....edhe pse politiken nuk e kam qejf shume ....sa per letersin me pelqen te lexoj....mgjt une jam shume larg o engjellore nuk me gjen dot te me puthesh....por si dihet ndonjehere dhe mbase.......

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Te erdhi rradha moj Engjellore, behu gati...hihi :

Pike se pari po merrem me stilin. Ose me sakte me mungesen e stilit, ose la ta quajme mish-mashin stilistik. Ne momentin qe pergatitesh te futesh personazhe, duhet te kesh te qarte per cfare dhe pse e fut ( mjafton linja baze, nuk eshte e thene te dish realisht cfare do bej personazhi )
    Ja po merrem me kte femren qe u ngrit nga varri. I kushtove shume pak rendesi si personazh. Ose duhet te kishe nxjerre nje kuptim apo nje pike kthese nepermjet asaj, ose duhet ta kishe mbushur me disa skiceza te tjera personazhesh qe te mbushnin me qarte tablon e paradoksit te varrmihesit dhe botes se tij. Sepse mua personalisht, ajo femra e treguar per 5 rreshta dhe e paplotesuar nuk me dha asgje.
    Gjithashtu mendoj se duhet te ishe fokusuar pak me shume ne pershkrimin e ambientit. Nese nuk ke pasur deshire dhe te eshte dukur i parendesishem, atehere mund te ishe futur pak me thelle brenda varrmihesit dhe ta zhbiroje fare trurin e tij, ta nxirrje akoma dhe me shume lakuriq. Sepse te te them te drejten narracioni yt ishte pak i thate dhe i paperqendruar.
    Ne mos gaboj vura re disa probleme me kohen aty. dmth i ke te gjitha ne te shkuaren, por ne kohe te ndryshme te te shkuares. Po ti shoh edhe nje here me kujdes mund te ti gjej nja dy shembuj. Gjithsesi kjo rregullohet gjate redaktimit ( kam pershtypjen se ke bere fare :P )
    Kllapat i ke perdorur pak me shume se sa duhet. Ndonjehere jane te nevojshme ato dreq, por tendenca duhet te jete si e si qe ti shmangesh, sepse e shperqendrojne lexuesin duke ja kaluar perspektiven e "marrjes se emocionit" nga pershkrimi tek shpjegimi.
    Nje tjeter gje qe me ra ne sy :

“arkivol - beresin”
    “kur kishte pune”
    “puna”
    “me terezi”

E ke vene re qe ne restorant zakonisht klientet e kerkojne karkalecin te paqeruar ? Ndihen me mire kur e zbulojne vete cfare ka brenda.
    Kshuqe mos u perpiq tja japesh kaq thjesht lexuesit nje fjale me nenkuptim, lere ta gjeje vete.

Kaq per momentin...lol

Por nuk mund te rri pa shtuar se ideja me pelqeu shume. Edhe realizimi nuk ishte i keq te kuptohemi, se ne fund te fundit disa prej verejtjeve te mia aty jane rreth formes ( aq me teper qe jane relative dhe mund te jene edhe te gabuara )
    Sidomos kontradikta midis lekeve per bebin dhe njerezve qe duhet te vdisnin per keto leke ishte shume e gjetur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ore mistrec, vertet ta kerkova vete masakren, por e ksiha fjalen per "masaker me terezi" une hahahhaahahahahhahaah

dhe dicka: femra po qante te shoqin, dmth varri i te shoqit ishte prane varrit te hamallit, pike referimi asgje me shume, femra nuk u ngrit nga varri... se na lemerise...hahahahha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga engjellorja : 14-08-2008 mė 10:31

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    E mire ja e paskam humbur kte...lol
    Nuk e di pse mu krijua ideja qe ishte ngrit nga varri kjo...mu duk pak hollywood ne fakt

Sa per masakren mos e vri menjen fare...une po thash fjalen e mire ne fund dmth qe me ka pelqy nje krijim.
    Le qe une kot flas se e ke par vet sa shkurt jua pres disa bejtexhinjve ketu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Kllapat i ke perdorur pak me shume se sa duhet. Ndonjehere jane te nevojshme ato dreq, por tendenca duhet te jete si e si qe ti shmangesh, sepse e shperqendrojne lexuesin duke ja kaluar perspektiven e "marrjes se emocionit" nga pershkrimi tek shpjegimi.
    Nuk e di nese e ke pare (lexuar) dramen e Beckett : "Waiting for Godot" Me shume ka kllapa e sqarime se sa fjalet e personazheve Mendoj se jane ok kllapat e perdorura nga engjellorja.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *Anxhi* : 14-08-2008 mė 11:14

Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    O Anxh e ke idene per cfare po flet apo jo...lol
    Beckett ka qene nje hermetik "par exellence" dhe te krahasojme stilistiken e tij me Engjelloren tashi...e kupton vete ti

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Po mire ore se hierarkia ngjitet shkalle pas shkalle, oj ky

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •