Osht ajo fjala kush gabon meson, kshuqe te rrish pa merak se do msosh nga gabmet qe bo![]()
Mr_Tironci
nuk je i vetmi qe je ne dilem sepse edhe mua shpesh me ndodh qe bej gjera pa menduar dhe me vone pendohem mirpo cdoher pyse tjeret se a eshtem ir a po jo.sepse me ka ndodhur qe shpesh kam gabuar mirpo pa dashje.shpresoj qe ndoshta me kalimin e kohes do te permisohem
Eshte shume e rendesishme qe para se te bejme nje veprim te mendohemi! Ne te kundert ka shume mundesi te gabojme dhe faktet e deshmojne nje gje te tille.
Gjakftohtesia eshte nje tjeter arme e forte e te vepruarit drejt(Emocioni te shkaterrron dhe nuk te lejon te arrish ate qe do) Une personalisht i rruaj vesh ne veth keto.Dhe jo me teper se dje duke mos i zbatuar nuk arrita dot ate qe doja me dike.
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
mos u merzit shoku sepse ne jet duhet ti provosh te gjitha qe te mesosh sepse pa provuar dicka ske si e kupton.
dhe ti e shef e ke kuptuar kete gje dhe mendoj se tani sdo e perseritesh prap.
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Cudia me e madhe 3 dite zgjat..ne te katerten harrohet cdo gje
P.S une jam me keq se ty..ehehhe luaj poker gjithome ne cdo gje..o As o dysh....del BINGO![]()
Une ti dhe ne te dy......
E rendesishme eshte qe ta kuptosh qe ti ke dicka te cilen duhet ta rregullosh. Shume njerez vazhdojne te perserisin gabimet qe bejne sepse ata nuk e kuptojne qe e kane gabim. Nejse, nuk mendoj se eshte dicka per t'u shqetesuar aq shume. Te gjithe kemi bere dhe bejme gjera qe mund te jemi penduar me pas, por te pakten mos e perserit me. Keta amerikanet kane nje shprehje: "Fooled me once, shame on you; fooled me twice, shame on me". Heres tjeter para se te veprosh, bej dy hapa mbrapa para se te hedhesh nje para qe te jesh me i vetedijshem se c'po ben. E di qe kjo eshte me e lehte te thuhet se sa te behet, por e rendesishme eshte qe te fillosh ta praktikosh.
Respekte
Krijoni Kontakt