Ulur perpara drritares dhikoj detin qe sot ka marre nje gjurre te mbyllur blu, rete jane te egerta sot, ben ftohte, atje ku je ti? Ndoshta mund te jete keshtu, ke veshur nje triko te trashe mos te ftohesh bija ime? Vellain tend e ke kujdes vajza ime e shtrenjte? Lotet kullojne, nuk mund nuk mundem ti ndaloj, nuk mundem te ndaloj mallin tim per ju. Shume here pyes veten time perse, perse zoti kerkoj qe ne te jemi keshtu, larg, te mos kem mundesine tju prek, tju ledhatoj floket, tju shikoj ne sy, te ju kem kujdes si atehere kur ishit te vegjel.Perse zoti nuk e ve pak doren te me ndihmoje te me hapi nje rruge, tju kem prape prane meje. Fuqite me kane rene une jam e lodhur pak por asnje here nuk do pushoj te luftoje derisa ju te jeni prape tek une.
Dua te me falesh bija ime, te me falesh qe zgjodha per ju pjese qe do ju bente dikur te humbnit nenen tuaj, me fal vogelushja ime qe nuk me ke prane tani, me fal qe nuk pata me teper mundesi ti ndaloja ata cisterna, funderrina tju merrnin larg meje.
Lutem te vije dita qe tju kem prape ne krahet e mije dhe mos te lejoje asnje tju marri larg meje. Oh vetem te dinit sa ju dua, dhe ju pres.Atehere do jete dita me e lumtur e jetes ime