Close
Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 264
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Te vjen keq kur lexon te tilla gjera , jemi nje shtet me gati 20 vjet demokraci dhe prap ndodhin gjera te tilla , esht nje muonstrozitet , mund ti kishin lejuar ne dashurin e tyre dhe te martonin motren , skishin pse shkonin e te merrnin keto masa drastike deri ne vdekje , por dhe motra pse stha te verteten ndoshta dhe zemra tyre do ishte zbutur , se di po ky ligji kanunit duhej harruar me kohe e mos benin lloj lloj vrasjesh gjoja ne emer te kanunit e nderit .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2004
    Vendndodhja
    usa atlanta
    Postime
    89
    aman se cka lexova sonte se si vritet motra e dhe djali pse kane bere dashuri,edhepse djali ka kerkuar doren e saj prej prinderve te saj , e kundershtuan sa e kuptova prinderit e vajzes
    Dhe te gjith ketu gati ju antare te forumit si mund te shkruani keshtu se eshte bere qe te vriten dy te rrinje dhe krenar vellezerit pse kane vra motren TURP i botes. Eh sa larg jeni o ju qe e leni shqiptaret mbrapa, se te ishte per te vra ndonje te huaj qe te ka marr nderin me siguri se nuk kishin vra asnjeri po iu kishit ikur asaj. Po kur eshte fjala te vrasish njeriun tende qe ka patur deshir te martohet me te zgjedhurin e saj a\, aman se cka nuk ndegjon njeriu ne kete shekull. O zot thuaj shqiptareve le ta dojne veten se paku afroju se paku , se psak njeres qe me gjak fituakan diqka . Pra ata ne burg e motra ne dhe do koment kjo .

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Darzana Lexo Postimin
    aman se cka lexova sonte se si vritet motra e dhe djali pse kane bere dashuri,edhepse djali ka kerkuar doren e saj prej prinderve te saj , e kundershtuan sa e kuptova prinderit e vajzes
    Dhe te gjith ketu gati ju antare te forumit si mund te shkruani keshtu se eshte bere qe te vriten dy te rrinje dhe krenar vellezerit pse kane vra motren TURP i botes. Eh sa larg jeni o ju qe e leni shqiptaret mbrapa, se te ishte per te vra ndonje te huaj qe te ka marr nderin me siguri se nuk kishin vra asnjeri po iu kishit ikur asaj. Po kur eshte fjala te vrasish njeriun tende qe ka patur deshir te martohet me te zgjedhurin e saj a\, aman se cka nuk ndegjon njeriu ne kete shekull. O zot thuaj shqiptareve le ta dojne veten se paku afroju se paku , se psak njeres qe me gjak fituakan diqka . Pra ata ne burg e motra ne dhe do koment kjo .
    lexo prape ti shoqe pastaj komento.
    Djali ka mohuar lidhjen, nje lidhje qe e dinte i madh dhe i vogel, dmth ua ka lene turpin ne dere.
    Pas kësaj, tema ka mbet ne duar të dynjasë dhe kjo i ka bere me turp te vëllezërit.
    Zgjidhja nuk eshte vrasja sigurisht po ja kane bere vete gropën vetes..
    Nejse, e kam dhene mendimin tim njëherë.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga elen Lexo Postimin
    Hallin tënd ka qeveria tashti.
    Ata po shohin ku do bëjnë Krishtlindjet, me ty do merren..
    ke shume drejte biles mundesisht duan te kalojne krishtlindjet ne nje vend dhe vitin e ri ne tjeter vend
    yhaaaa ka kohe per parlament dhe per hallet e popullit zgjedhjet do vijne serish aty do takohen me popullin e shkret
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ne kete rast faji qenka i atij qe ka vrar sepse keta dy paskan qen me deshiren e te dyve dhe nuk eshte e drejte qe dikush per krenari te shuaj jeten e te tjereeve dhe nuk ka te drejt .
    Vetem edhe nje pyejtje : a ka qen vajza e moshes madhore ?

Xhamija,
    Kjo tregon sa duhet te mirret shkrimi yt seriozisht.

Jan shkruar 171 komente dhe nga keto 171 komente ndoshta me se paku 100 here eshte permendur mosha e kesaj vajze dhe ti burri i dheut ne komentin 172, pa asnje hezitim dhe pa asnje mbare e bënë kete pyetje " a ka qen kjo vajze ne mosh madhore"?. Me fjale tjera e ke bere kete pyetje si lopa baglen qe e leshon

Mekat mekat mekat...

Ne i akuzojm ata njerz te malit te cilit nuk e kan perdorë trurin dhe nuk jan ndal te mendojn, ndersa ketu kemi njerz qe kan mundesi te mendojn, te lexojn, kan kohe te analizojn situaten, nuk ju humbet nderi i shtepise, dhe mbase 171 komenteve ky vjen me kete pyetje.
    Te them te drejten nuk po shoh dallim ne mes jush dhe atyre te Lures qe po i diskutojm ketu, e kam fjalen per nga perdorimi i trurit.

Po te haj dreqi bre, nese nuk lodhemi me shikuar per cka eshte fjala atehere nuk e dij pse lodhemi e te japin mendime te kota. Nese nuk ke qen aq i interesuar per kete rast, kjo tregon qe nuk po e din moshen e vajzes, atehere pse kerkon pergjigje?

Kur i takoj njerze te tillë, nuk mundem pa e pyet veten mos vallë jam nga nje planet tjeter, me te vertetë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784

Thumbs down akoma ju me ket muhabet?

POSTUAR NGA HOMZA Edhe mileti nuk vrasin per hir te kanunit, ata vrasin se nderi, gjaku apo familja ju eshte cenuar---plus shtoi edhe mungesen e shtetit ligjor
    Ska te bej fare kanuni ktu, mos folni si me pas mullinin e blojes me te afert te shtepise suaj ne New Zeeland.

1 ne veri kanuni ekziston per ato fenomene qe permend ti me siper.gjaku se anej sekziston ligji,apo nderi.problemi esht se 3 vet vran motren etyre ,gjakun e tyre sepse donte nje cun...dhe shfajsimi i tyre ishte NA TURPEROI DHE SIPAS KANUNIT E VRAM PER TE VEN NDERIN NE VEND.
    2 a u mor vesh gjo ku i vran?te dera lokalit ku vikteme thuhet se po pinte kafe apo ne shpi duke ber qef?
    Ndryshuar për herë të fundit nga offspring : 10-12-2007 më 06:08

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Ajo qe me vjen cudi eshte se si ka mundesi qe ne cdo zone te shqiperise ,asnjerit s'ja mba menderja me e krujt per qef me motrat e gangove...Mos motra e gansterave qenka me e mire se motra e te tjereve?
    Pse kur e kruan me ate do e martosh ndersa me motrat e te tjereve mjafton 2-3 muaj sex?

Kete ne fakt se kam kuptuar ndonjehere?
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-06-2004
    Vendndodhja
    usa atlanta
    Postime
    89
    lexo prape ti shoqe pastaj komento.
    Djali ka mohuar lidhjen, nje lidhje qe e dinte i madh dhe i vogel, dmth ua ka lene turpin ne dere.
    Pas kësaj, tema ka mbet ne duar të dynjasë dhe kjo i ka bere me turp te vëllezërit.
    Zgjidhja nuk eshte vrasja sigurisht po ja kane bere vete gropën vetes..
    Nejse, e kam dhene mendimin tim njëherë.

do qe te jeter komenti im eshte se Vrasja nuk eshte zgjidhj Sia e situates , dmth jane bere tre vllezer per ta vra nje person, po kjo eshte absurd i kohes. Lume te juve sa larg paskeni shkuar, ........

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Do ta kuptosh sepse është ligj i jetës, mundesh edhe me krujt me to, veq tani duhesh me u fsheh në noj shpellë LOL
    hahahaha se kam krujtur ndonjehere me motrat e gangove,se sma mba me u martu ...
    Thjesht doja te thoja,qe gangot kudo e shikojne nderin e familjes ne kete pike...
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    hahahaha se kam krujtur ndonjehere me motrat e gangove,se sma mba me u martu ...
    Thjesht doja te thoja,qe gangot kudo e shikojne nderin e familjes ne kete pike...
    Me gangot e me motrat e gangove mos u shit gang, se ja rrotullo 100 her mrena nate, veq me kanë tinzak duhet...

Faqja 24 prej 27 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Plagos kunatin se i la motrën.
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-02-2010, 14:44
  2. Babai vret veten se vajza iku me te dashurin
    Nga toni007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-05-2009, 13:53
  3. I droguari, 11 plumba gruas e nënës së saj
    Nga c.Ronaldo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-06-2006, 08:35
  4. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  5. Ushtari vetëvritet me tre plumba
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-12-2002, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •