There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ja, kalove koder mbas bregu; kalove nga dy njerez qe duhen, gati te se njejtes moshe, qe kane seks konsensual ne nje pedofil qe praktikon incest jo-konsensual me nje te mitur. Je ne gjendje te shohesh diferencen?
Kusherinj te brezit te 5 a te 6. E mbas ketij brezi as qe i bie te jene me kusherinj.
Deri tani s'kam arritur te lexoj ne kete teme as dhe nje argument qe justifikon vrasjet makabre. Turp per ate familje meshkujsh legene, turp per ate pseudo-mama, turp per ate shoqeri te tere.
Kam vetem nje limit: qiellin!
He de, se s'kam pune tjeter, do ngre vellane nga gjumi (qe ju befte motra kurban) ne mes te nates, ora 11 ne Shqiperi, fle shpejt im vella. E t'i them me tha filani ne nje teme ne forum te te bej nje pyetje. Epo s'qenkeni ne vete. Le qe kur isha une 17, im vella ishte 9 e lozte me top me kalamajte e lagjes.
Ashtu sic nuk e konceptoj dot te sjell nje djale ne shtepi ne moshen 17 vjec, (bile as tani lol) ashtu nuk e konceptoj dot te vrasesh motren ne mes te fshatit e ta lesh te dirgjet me ore (c'rendesi ka 4 apo 2 qe u be debat me lart.) Kaq e veshtire eshte per t'u kuptuar?
S'te pelqeu fjala "cub"? Atehere mos komente per familjet e te tjereve, apo te hedhesh hipoteza te tipit "mire beni qe sillni dashnore ne shtepi."
PS: Nga Vlora jam, cfare ka per "lol" aty? Ty nga te kemi?
E di qysh justifikohet kjo vrasje vetem nese djali e ka marrun me zor .
Po sa e kam lexu kjo nuk ka ndodh vajza e ka thirr te dashurin dhe ketu djali nuk ka pasur faj per intelegjencen 0 te vllezerve te asaj vajzes
Hej me të thanë dikush mshoj murit me krye, a i mshon ti?E di qysh justifikohet kjo vrasje vetem nese djali e ka marrun me zor .
Po sa e kam lexu kjo nuk ka ndodh vajza e ka thirr te dashurin dhe ketu djali nuk ka pasur faj per intelegjencen 0 te vllezerve te asaj vajzes
Bene te pyes me qka nderlidhet kjo me temen sepse sjam ka muj me nderlidh
Natyrisht qe jo
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Eh, xhamia, ndërlidhet se kjo çika e ka ftuar këtë djalin që t'i mëshoj murit me kokë.Bene te pyes me qka nderlidhet kjo me temen sepse sjam ka muj me nderlidh
Natyrisht qe jo
Po ky djali nuk ka mendu si ti, po ka shku me krye në plumb.
Gjithsesi kjo vlen nëse e ka ftu, se unë s'besoj që e ka ftu, po janë ca tipa që insistojnë t'a bëjnë të veten, dhe nuk duan t'ia dijnë për hallet e femrës.
Thash edhe une qe kjo arsyetohet vetem ne qofte se nuk ka qen me deshiren e vajzes .
Sa e kam lexuar temen keta kan qen te dashuruar dhe nese kan qen te dashuruar nuk besoj se kjo marredhenie seksuale eshte kryer pa deshiren e vajzes . Nuk e di i qfar moshe je po kujtoje veten kur ke qen i dashuruar ne moshen e ketyre dyve ?
Mendoj që o pytje që nuk duhet të bëhet meqë çdo njeri nga përvoja flet.Thash edhe une qe kjo arsyetohet vetem ne qofte se nuk ka qen me deshiren e vajzes .
Sa e kam lexuar temen keta kan qen te dashuruar dhe nese kan qen te dashuruar nuk besoj se kjo marredhenie seksuale eshte kryer pa deshiren e vajzes . Nuk e di i qfar moshe je po kujtoje veten kur ke qen i dashuruar ne moshen e ketyre dyve ?
Këtu nuk ka dashuri, prindërit e kanë nxitur djalin që të mos heq dorën, jo për gjë, po ky djal i vetëm dhe duan djali i tyre të jetë "dikushi", dhe u dashka të bëjë ça t'i dojë qejfi.
Djali 18 vjeq dmth i pjekur, me sa parë mend shkon me ftesën e një adoleshenteje në një shtëpi që ai e di se shpija e kujt është?
Krijoni Kontakt