Close
Faqja 21 prej 27 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 264
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Se eshte gje e mire kur nje 17 vjecare fut dashnorin ne shtepi edhe perplitet si peshk ne dhomen e gjumit.

pfffffffffff
    Po qe eshte budallek qe ajo te fuse te dashurin ne shtepi, as qe e luan as topi, se vallai une ne ate moshe s'kam ditur as cfare do te thote te kesh te dashur. Por adoleshente o cun, aq mend ka pasur. Vellezerit e saje kur e kane pare ate pune ta kishin martuar, e ka dashur? Po si qofte, vofte(sic thote populli). A je i zoti sot ta mbash motren afer, ta keshillosh qe te mos behet pre e fenomeneve te tilla, se dhuna ne familje s'ka vend.

Angel_j, as ne Shqiperi, ne raportin moter-vella, s'kane te drejte t'i vene urdherin njeri-tjetrit. Prinderit eshte pune tjeter se ato kane blere shtepine e ato kane ndertuar cdogje ama qe te cohet vellai, qurravecerit qe rrine tere diten mbas prapanices te grave te tyre, ene te thoje "jo, ti s'rri ne shtepine e prinderve", as qe ka bere vaki perveç ne mes ca njerezish injorante.

Une as qe ja kam idene se ne ca ambienti familjar jeni rritur ju, ama une jam rritur ne nje familje intelektualesh ku gjerat na i kane bere te qarte me llogjike dhe jo me kafsheri.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 09-12-2007 më 18:16
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Po qe eshte budallek qe ajo te fuse te dashurin ne shtepi, as qe e luan as topi, se vallai une ne ate moshe s'kam ditur as cfare do te thote te kesh te dashur. Por adoleshente o cun, aq mend ka pasur. Vellezerit e saje kur e kane pare ate pune ta kishin martuar, e ka dashur? Po si qofte, vofte(sic thote populli). A je i zoti sot ta mbash motren afer, ta keshillosh qe te mos behet pre e fenomeneve te tilla, se dhuna ne familje s'ka vend.

Angel_j, as ne Shqiperi, ne raportin moter-vella, s'kane te drejte t'i vene urdherin njeri-tjetrit. Prinderit eshte pune tjeter se ato kane blere shtepine e ato kane ndertuar cdogje ama qe te cohet vellai, qurravecerit qe rrine tere diten mbas prapanices te grave te tyre, ene te thoje "jo, ti s'rri ne shtepine e prinderve", as qe ka bere vaki perveç ne mes ca njerezish injorante.

Une as qe ja kam idene se ne ca ambienti familjar jeni rritur ju, ama une jam rritur ne nje familje intelektualesh ku gjerat na i kane bere te qarte me llogjike dhe jo me kafsheri.

Ti prap spo me kupton, ktu nuk behet fjale per mua, per ty, per angel_j apo per xhuxhumakun, ktu behet fjale per nje vrasje qe ka ndodh ne LURE ku edhe makina e ka veshtire te shkoje, a kupton o Blue Sky???

Ndaj atje zakonet jan ndryshe gjithcka eshte ndryshe, smund te vihesh ne pozicionin e atyre kurre, ama nese do e kuptoje pak mentalitetin e atyre, ajo vajze me gjith ate djale kan ber shume gabim qe kan vajt te bejn seks ne shtepine e asaj vajzes.. gje qe u ka kushtuar jeten. Po vriten ne mes te Tiranes vetem se u shane nga motra, lere me te shkoje tjetra te fuse dashnorin ne shtepi edhe te beje seks, e ku.. Ne Lure. apapapapa
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Blu_sky o goc po ne Shqiperi ky eshte mentaliteti, fakti eshte qe kjo nuk ka ditur te gjej menyren e duhur per ta luftuar, po ka shkuar direkt ne thela. Sipas vendit behet kuvendi kot nuk thon.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Blue (paske ndryshu nuancat goce ) :
    Jam e mendimit qe t'i themi moderatoreve te hapin nje nenforum me titullin: "Ne kopshtin zoologjik" ku te hidhen tema te tilla.

PS: Vallai, nga disa postime ketu, po me lindin ide te cuditshme. Ata prinderit e mi me moren n'qafe qe jane intelektuale e me rriten me principe sic duket joreale. Me kane vene ne pozite te veshtire qe s'mund te kuptoje "realitetin" sic thuhet ketu lart e poshte.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A je i zoti sot ta mbash motren afer, ta keshillosh qe te mos behet pre e fenomeneve te tilla, se dhuna ne familje s'ka vend.
    Më duket se këtu është dhe çelësi muhabetit, se ca familje nuk edukojnë fëmiun, por presin që ai vetë të jetë i edukuar, po flas kshu në përgjithësi.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ti prap spo me kupton, ktu nuk behet fjale per mua, per ty, per angel_j apo per xhuxhumakun, ktu behet fjale per nje vrasje qe ka ndodh ne LURE ku edhe makina e ka veshtire te shkoje, a kupton o Blue Sky???
    Apollyon, ne disa postime me lart kam sjell nje shembull nga Shkodra. Vete makina atje. Kishe ndonje koment?

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Blue (paske ndryshu nuancat goce ) :
    Jam e mendimit qe t'i themi moderatoreve te hapin nje nenforum me titullin: "Ne kopshtin zoologjik" ku te hidhen tema te tilla.

PS: Vallai, nga disa postime ketu, po me lindin ide te cuditshme. Ata prinderit e mi me moren n'qafe qe jane intelektuale e me rriten me principe sic duket joreale. Me kane vene ne pozite te veshtire qe s'mund te kuptoje "realitetin" sic thuhet ketu lart e poshte.
    Ironine kush ta ka mesuar? Intelektualet gjithmone besoj!!!!

Mire beni, ikni futni dashnoret neper shtepia, kshu eshte kur na qenke familje "intelektualesh"

Un babin e kam pas elektricist, nenen puntore te thjeshte, normale sna kan mesuar te fusim dashnoret neper shtepia, nga qe ne jemi shtresa e mesme e popullsise, kurse ju jeni ata te "perparuarit"
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    vajze me gjith ate djale kan ber shume gabim qe kan vajt te bejn seks ne shtepine e asaj vajzes..
    Ah, ate s'e dime ne, mos ju rri ne qafe kot.Pishtarin s'ju kemi mbajtur. Thelbi eshte ketu qe ato dhe NESE e kane bere, e kane bere per qejfin e tyre. Kjo eshte nje nga te drejtat themelore njerezore. E vete fakti qe s'respektohen ne Shqiperi, do thote qe jemi nje shoqeri kafshesh dhe jo njerezish.
    Nuk ka pune perparimit, une mos mund t'i miratoj veprat e tilla ama i RESPEKTOJ perderisa s'demtojne njeri.

Alibaba: po normal qe eshte ashtu. Po me ke te flasesh? Me njerez qe akoma mendojne qe motrat i kane s'i kemishat qe i nxjerrin ne dukje kur te duan, e qe bejne me ato cfare te duan.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 09-12-2007 më 18:33
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ah, ate s'e dime ne, mos ju rri ne qafe kot. Thelbi eshte ketu qe ato dhe NESE e kane bere, e kane bere per qejfin e tyre. Kjo eshte nje nga te drejtat themelore njerezore. E vete fakti qe s'respektohen ne Shqiperi, do thote qe jemi nje shoqeri kafshesh dhe jo njerezish.
    Dmth seksi u beka nga qejfi, me kte qe thua ti justifikon edhe ate babain qe ka perdhunuar vajzen e vet, fundja edhe ai nga qejfi e ka ber, pse duhet ta vrasim!!???
    E dije ti Blue Sky se kta te dy ishin kushurinj?? Kjo vajza edhe kjo djali kan qene kushurinj, apo edhe kte e justifikon??

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ironine kush ta ka mesuar? Intelektualet gjithmone besoj!!!!

Mire beni, ikni futni dashnoret neper shtepia, kshu eshte kur na qenke familje "intelektualesh"

Un babin e kam pas elektricist, nenen puntore te thjeshte, normale sna kan mesuar te fusim dashnoret neper shtepia, nga qe ne jemi shtresa e mesme e popullsise, kurse ju jeni ata te "perparuarit"
    Or ti tip i cuditshem, mos u kap me dynjane personalisht, sepse nuk i njeh. Kur thote Blue, kur isha 17 vjec s'dija c'qe puthja, jo te sillja djem ne shtepi. "Intelektualet" nuk kualifikohen nga vendi i punes or cub, por nga intelekti.

Faqja 21 prej 27 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Plagos kunatin se i la motrën.
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-02-2010, 14:44
  2. Babai vret veten se vajza iku me te dashurin
    Nga toni007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-05-2009, 13:53
  3. I droguari, 11 plumba gruas e nënës së saj
    Nga c.Ronaldo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-06-2006, 08:35
  4. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  5. Ushtari vetëvritet me tre plumba
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-12-2002, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •