Close
Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 264
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-11-2007
    Postime
    15
    postimin me lart e kam bere duke thene ata fjale sepse kisha lexuar deri tek faqja e trete e kesaj teme ,dhe kisha humbur pjesen tjeter te temes...
    gabimi qe i ka kushtuar jeten 19 vjecarit ka qene babai i atij djalit.me 90% do e dinte shume mire qe ka pasur marredhenie seksuale i biri i tij me ate vajzen.ai duhet te ishte i pari qe do te pranonte kete martese per ti kursyer jeten te birit.
    ne zonat e thella ai qe gabon paguan dhe zor eshte qe te vije dikush e te bije ne qafe pa e ngacmuar.per mendimin tim vellezerit kane vepruar kur kane qene te nxehur dhe nuk kane arritur qe te arsyetojne me dhe kete e tregon fakti qe i kane vrare te dy..si ate djalin ashtu edhe motren e tyre.
    PER Ata gazetare qe nuk kane profesionalitet fare::
    kur flitet per tradidat e vendit tone dhe per gjera qe kane te bejne me jeten reale ne shqiperi mos u nxitoni qe te jepni lajmet sic i doni vete por duhet te siguroheni qe te jene te verteta.Te pakten pak respekt per traditat tona!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-11-2007
    Postime
    15
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Bota ka afersisht 3 miljard cuna dhe 3 miljard goca.

Vetem sepse nje grup te krisurish ne maje te maleve te Shqiperise jane te semure psiqike, askujt tjeter nuk i prish pune.

Problemi i vetem ngelet qe Shqiperia reflekton keq ne boten e civilizuar, dhe nje fenomen si ky qe ka ndodhur do te shenohet neper organizatat e te drejtave te njeriut...te cilat do ndikojne teper negativisht ne aspiratat e Shqiperise per te ardhmen.

Por sigurisht, ty te interesojne me shume hormonet sesa perparimi. Merru me fantazmat e me hijet ti se do ecesh shume perpara.

Sa Kot shqiperia nuk ka ngelur prapa per punen e traditave tona,por sepse politikane dhe persona te tjere e kane dashur kete gje.
    Une jam krenar per traditat tona qe kemi dhe jane te paktat gjera qe kemi dhe nuk duhet qe ti humbasim.pjesa me e madhe jane te bazuara tek respekti per te drejtat e secilit.rasti i ciftit qe ka vdekur eshte nje rregull qe thote me pak fjale qe ti nuk mund te marresh neper kembe nderin e atij tjetrit dhe duhet ta respektosh.
    nqs sot te marr nderin neser te marr gjithcka...dhe nje njeri qe te shfrytezon nje here e ben gjithmone ate.Qeshtja e nderit eshte me e madhe se cdo person ne shqiperi dhe as shtet dhe asgje nuk mund ta heqe ate nga rrenjet tona.

te bej nje shembull.nqs nje njeri me bezdis motren time ne fillim shkoj dhe flas me te ...nqs ky do te me versulet qe te me rrahi dhe mua sipas teje cfare do bej une?
    une e mendoj fare thejsht ose e len rehat ate pergjithmone ose e bej qe te nderroje jete,sepse nje person qe te prek motren te ka prekur familjen e te ka prekur gjithcka.me nje fjale kur nje njeri ka si parim FJALEN dhe NDERIN kjo eshte me keq sesa je plumb.
    prandaj mos i vini shume faje per zhvillimin tone mentalitetit.mentaliteti i shqiptareve eshte qe te martohesh me nje grua,te krijosh nje familje e ta duash e ta mbrosh me cdo kusht.(sipas teje ky eshte mentaliteti i gabuar??))))
    per mendimin tim Ju lumte pushka tre vellezerve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga 1_^^_lezhjani Lexo Postimin

te bej nje shembull.nqs nje njeri me bezdis motren time ne fillim shkoj dhe flas me te ...nqs ky do te me versulet qe te me rrahi dhe mua sipas teje cfare do bej une?
    une e mendoj fare thejsht ose e len rehat ate pergjithmone ose e bej qe te nderroje jete,sepse nje person qe te prek motren te ka prekur familjen e te ka prekur gjithcka.me nje fjale kur nje njeri ka si parim FJALEN dhe NDERIN kjo eshte me keq sesa je plumb.
    prandaj mos i vini shume faje per zhvillimin tone mentalitetit.mentaliteti i shqiptareve eshte qe te martohesh me nje grua,te krijosh nje familje e ta duash e ta mbrosh me cdo kusht.(sipas teje ky eshte mentaliteti i gabuar??))))
    per mendimin tim Ju lumte pushka tre vellezerve
    patjeter qe po te me ngacmojne motren dhe te vazhdojne edhe pasi une i kam folur , do kaloj ne ekstrem detyrimisht.
    Po ky rasti i ketyre dyve nuk ka asgje te ngjashme me kete shembull qe po jep. Motra e donte, dhe ai nuk i ra me qafe, te pakten sipas lajmeve.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Sot ne Milenarin e III ta vritish dikend qe dashuron asht shum absurde.
    Sot ku qdo njeri kerkon pak lumturi e ske ku gjen, ti ndalesh dy veta qe duhen asht absurde.
    sor ku shum vajza jan ne shtepi te vetmuara e dikush ka fat me gjet dikend e tja ndalesh asht absurde.
    --------
    Me duket qe vllaznit kan qen ne presion te thashethemeve te dikujt e me gjak te nxet kan vepru shum gabim...........
    Pleqt kan then , ma i keq asht shtisi se vrasesi.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Keta dy te rinje qe u vrane dje a thue se do na dhejne mesim per ne te ardhemen se mos te gabojmi ?
    E kuptoj forte mire kryeplakun qe ka te drejte, e kuptoj alibaben qe edhe ai mbron nje te drejte por demi eshte i madh dhe i tepert per nje komb te vogel ne mes dy zjarreve; te heci perpara apo ti shikoje traditat e vjetra ?
    nje qytatar kurrë nuk do ta kuptoje fashatarin po as fshatari qytetarin...
    Jemi ne epoken e internetit por ne disa zona te vendit tone ndodhi gjera te tilla se eshte ne pyetje nderi.
    ketu ne france gati se per çdo muaj gjykohen shtaz(mos te them njerez) qe kane ngacmuar femije te vegjel 4 vjeçar, kane dhunuar nxensa, kane bere qka nje e me zi dhe aspake nuk turprohen françezet, jeta shkon normale si mos te kete ndodhur asgje deri tek rasti tjeter qe do viej gati njesoje; nje femi i zhdukur apo i rrembyer nga nje pedofil, i gjetur i vdekur e i perdhunuar, viktima burgoset deh keshtu vazhdon procesi turpshem....
    Mirepo ne qe jemi shqiptar duhet te kemi nje kufi, duhet parandaluar e keqja.
    neve qytetarve sot na duket si i padrejte ky akt por per jeten ne fshat ky rast nuk shiqohet keshtu sepse aty eshte qeshtje nderi. Aty ne fshat ke token ke shtepin ke oborrin ke bagetine e njeriu i koritur e i poshtersuar nga nje çun i fshatit qe vjen ne shtepine e motres se tyre sa here te kete nevoje te beje seks ( si ne puf) e ata te kthejne shpinen se gjoja nuke shofin asgje edhe kjo nuk shkone fare se aty ne fashate eshte nje rregullore tjeter e duhet t'iu permbahesh rregullave.
    Edeh ketu ne france eshte ligji qe po e gjeti ndonjeri ne shtepine e tije nje te huaj duke bere dashuri me gruan ai ka drejet te vrasi dhe as nje dite nuk shkon ne burg se eshte qeshtje nderi. Mos e ngatrroni demokraci e zakone apo ligje te mbrendshme shtepiake.
    e vetmja gje qe kane gabuar keta qunat se kan patur mundesi et evitojne kete tragjedi se pas kesaje as aat me nuk do te ken jete te lumtur as ne lur dhe askund, pra dy familje mbesin te korituna edhe e gurit po edhe e vajzes... tmerri nuk eshte ndryshe...

P.S; ndoshta mund te shtroni pytjen se si nuk pritoj te shkruaj aqe gjate...
    problemi eshte se dhimbja eshte e madhe e vetem permes shkrimit te gjate mundohem te qetesohem...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 07-12-2007 më 17:58

Të Lutëm O ZOT!

LUTJE!

OOOOOOO ZOT, i Gjithfuqishem,
    Ndihmoju Shqiptareve!
    Dhuroju Dashni!

O Zot i Gjithpushtetshem, Mëshirëplot,
    ua sjell mendët Shqiptareve ne Kokë!

Dhuroju DAshni!
    Dhuroju DAshni!
    Dhuroju DAshni!

Te lutem O Zot.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    E c'rendesi ka se si qysh tek e vrane?

Kryesorja eshte qe ai qe merr ligjin ne duart e veta eshte FAJTORI ME I MADH.

Mesa di une, keto 3 vellezerit, nuk jane as gjykates, as juri, dhe as ekzekutues te ligjit!
    vertet keta tre vllezerit nuk ishin avukat,jurist as ekzekutues te ligjit,por per rastin ne fjale duke ekzekutuar motren e tyre laviere dhe te dashurin e saj idiot lakuriq ne krevat ne shtepin e vajzes,kane kryer me semiri rrolin e gjykatsve prokurorve dhe ekzekutuesve me te zote dhe te ndershem!!fundi i fundit nderi i familjes tyre i ka detyruar te kryejn kete vrasje!!

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    vertet keta tre vllezerit nuk ishin avukat,jurist as ekzekutues te ligjit,por per rastin ne fjale duke ekzekutuar motren e tyre laviere dhe te dashurin e saj idiot lakuriq ne krevat ne shtepin e vajzes,kane kryer me semiri rrolin gjykatsve prokurorve apo ekzekutuesve me te zote dhe te ndershem!!fundi i fundit nderi i familjes tyre i ka detyruar te kryejn kete vrasje!!
    Po shyqyr qe lexoni pergjigjet e anetareve, dhe nuk lexoni lajmet.

O Behar, vellezerit bene kasaphane ne lokal (jo ne shtepi.) Ne fakt krimi eshte krim kudo qe te jete.
    Ndaj, hiqe pak nga mendja ate imazhin (makaber, me makaber se kasaphana) e motres ne krevat me djalin ne shtepine e ketyre trimave, dhe fillo e gjyko me imazhin e vrasjes ne lokal. Gjithashtu mendo pastaj dhe per pasojat "kanunore" te babait te djalit te vetem, qe s'fal gjakun e te birit ... e pastaj shkruaj.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Po shyqyr qe lexoni pergjigjet e anetareve, dhe nuk lexoni lajmet.

O Behar, vellezerit bene kasaphane ne lokal (jo ne shtepi.) Ne fakt krimi eshte krim kudo qe te jete.
    Ndaj, hiqe pak nga mendja ate imazhin (makaber, me makaber se kasaphana) e motres ne krevat me djalin ne shtepine e ketyre trimave, dhe fillo e gjyko me imazhin e vrasjes ne lokal. Gjithashtu mendo pastaj dhe per pasojat "kanunore" te babait te djalit te vetem, qe s'fal gjakun e te birit ... e pastaj shkruaj.
    une nuk e di realisht se ku jan vrare ne lokal apo ne krevat ne shtepin e vajzes!!
    une u bazova tek mediat e shkruara te cilat konfirmojne vrasjen ne shtepin e vajzes!!!
    njeriu mbi te gjitha aq me teper shqiptari jeton per nje cik fetyre!!
    se dyti ketu behet fjale se djali dhe vajza ishin nip dhe mbese!!
    pastaj dikush pak me lart ne citimin e tija me te drejte e theksoj se jeta ne fshat eshte shum me ndryshe se ne qytet!!
    ne qytet mund te hysh diten dhe naten ne shtepin e dikujt dhe nuk bie ne sy pasi popullsia eshte e perzier dhe hyn e dalin me qindra njerez per nje hyrje,,kurse ne fshat edhe femise 10 vjecar mund te i biesh ne sy po te shkosh tek shtepia e komshise!!nuk duhet harruar se mentaliteti ne fshat eshte ekstremisht i kundert nga ai i qytetit!!per mendimin tim ai djali i cili eshte vrare ka bere gafen me te malle duke hyre ne shtepin e tjetri diten per diell per te ber dashuri,qe ne ate moment ai i ka shkurtuar jeten vehtes!!

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Postime
    2,119
    QUOTE=drague;

kur degjoj keto me vjen turp(marre),qe e kam nanen shkodrane.vritini ato motrat kurva neper evrope pastaj veni nderin ne vend.
    do te sygjeroja qe te kontaktosh me moderatoret e forumit dhe ta fshijne kete qe ti ke shkruar me siper!!!
    pasi dasht pa dashte ke bere nje gafe duke ulur vehten tende ne lidhje me prejardhjen e nanes tende!!
    ti duhet te jesh krenar nese nana jote eshte nga shkodra!!
    sido qe te jete nana nuk te korite prandaj ska perse te vij marre ty per nanen tende sepse qenka nga shkodra!!

kujdes mos bej gafa !!
    Ndryshuar për herë të fundit nga BEHARI : 07-12-2007 më 20:33

Faqja 11 prej 27 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Plagos kunatin se i la motrën.
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 03-02-2010, 14:44
  2. Babai vret veten se vajza iku me te dashurin
    Nga toni007 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-05-2009, 13:53
  3. I droguari, 11 plumba gruas e nënës së saj
    Nga c.Ronaldo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-06-2006, 08:35
  4. Deri ku do arrinit per te fituar dashurin e nje vajze?!
    Nga FierAkja143 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 14:21
  5. Ushtari vetëvritet me tre plumba
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-12-2002, 07:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •