Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-02-2008 më 16:50
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
bebushja o mashtrojn femrat o smashtro njeri per kte gje sma mush dot mendjen njeri lol se kam pas shum eksperienc me femratthot po iki nga kushurira e perfondojn neper pub naten lol.Keshtu bejn shumica e femrave jan te pakta ato qe thon te drejten
![]()
Pak rendesi ka kush mashtron me shume e kush me pak,sepse mashtrimi nuk ka gjini sic e ka permendur dhe SAS me lart,por kryesorja eshte te genjesh bukur dhe pa u marr vesh,se fundja te gjith genjejnePO jane nja ca qe nuk e di mo shoku,ca mund t'i quaj ata,po i them mostra me perkedheli lol keta tipa genjejne kot,pafund, dhe nuk din te genjejne po mire!
Without deviation from the norm, progress is not possible
DJEMET genjen me shume them une...normal qe do mbroj femrat;-)
kjo varet se kush ka lindur "genjeshtar/e"
Pastaj nuk besoj se ka njeri se mund te ndaje se kush genjen me shume djemte apo vajzat...
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
jemi te detyruar tju japim cka ju pelqen. Ju pelqejne genjeshtrat, (ashtu si dhe makinat, plazhet, pijet ne pub, bizhuterite, vemendja e tj...) dhe jua japim.
Duhet te ndihen te privilegjuara per kete fakt.
Te dy sekset genjejn kur kane mundesi edhe kur e shohin te nevojshme. Mirepo meshkujt jane me profesionist ne kete gje. Psh meshkujt genjejn bukur.Meshkujt vertet jane mjeshter te mashtrimeve, dhe nese dijn te genjejn mire bravo ju qoft por eshte problem se nese iu behet kulture genjeshtra atehere shume keq, te pabese dhe smund ti besosh per gjera shume te vogla...
LOVE IS ALL WE NEED
hmmmmmmmm kur femra genjen ose genjen shume edhe per gjera te medha ose hiq dhe kur fillon nuk di te ndalur. hehhee
Sme pelqen ajo thenja femra ka futur dreqin ne shishe se ne fakt vet mashkullin e futi ne shishe. Meshkujt definitivsht jane mjeshter te mashtrimeve.Profesion e kane ate gje. Pelqejn te luajn futboll shume.
LOVE IS ALL WE NEED
Krijoni Kontakt