Te dy Palet genjejne.
Por Femrat jan me mjeshtre ne kete zanat.
Femrat gnjejne me shum.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
si meshkujt edhe femrat genjejne,ZOTI i ka krijuar te barabarte vetem sepse jua a ka ndare punet.mashkulli te punoj shume e femra me lehte sepse eshte delikate.por njesoj genjejne.por cdo gje del gjaku dhe genjeshtrat dalin edhe pas 40 vitesh thone..dhe eshte e vertete
Une them qe te te dy palet ka qe genjejne,ka meshkuj dhe femra te tille.
PO do te shtoja qe persa i perket "artit te mjeshterise " per te genjyer,ai eshte me i persosur te seksi mashkull sesa te femra.
Te disa meshkuj,jo te gjithe,kam njohur genjeshtarë qe po te vazhdonin dramaturgjine ose komedine ,do te dilnin me deftesen ku shkruhej "student i perkryer"!
Eshte me e drejte femra dhe me e ndjeshme!
Femra genjen nje dite kur zhgenjehet dhe kur merret neper kembe!
Respekte
"Carpe Diem"
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 20-01-2008 më 11:15
Per mendimin tim, gocat jane me te zonja per genjeshtra sepse edhe kur mashtrojne duket sikur thone te verteten...
Cunat genjejne ne menyre sportive e pa shejtanllik e madje t'i tregojne nga mbrapa genjeshtrat sepse ndihen ne faj, kurse femrat me pamje engjelli e me "mendje djallezore" mashtrojne per gjera te vogla por qe jane me spec ama...
La vita è bella...
GENJESHTRA eshte gjini femerore nqs behet fjal per nje sondazh femrat kan 70% vota per mashtrimin 20% e kan meshkujt dhe 10%gayt. tradhetia eshte kryeveper FEMRORE ndersa dinjiteti dhe karakteri i fort na perket ne engjujve (djemve)
Genjeshtrat e meshkujve jane pa zarar,
ato te femrave te fusin ne var.
Respekte
Krijoni Kontakt