Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 91
    Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    E Dashur Ardita

Ti Je E Martuar Dhe Besoj Se Ske Femij??

Nese Ske Femije Mendo Mire Para Se Te Besh Nje Veprim. Kaq E Bindur Je Ne Dashurin Qe Te Ka Ofruar Ky Djaloshi??
    Nese Ti E Ndjej Qe Ky Te Do Me Shpirt Eshte I Dashuruar Pas Teje Ashtu Si Je Dhe Ti E Dashuruar Pas Tij Atehere Do Besh Mire Qe Te Sqarosh Ndjenjen Tende Ndaj Burrit Tend, Dhe Nese E Shef Qe Lumturia Jote Eshte Tek Kjo Dashuri E Re Qe Ka Lindur Atehere Vepro Dhe Mos Ndalo, Por Nese Ske Siguri , Mbaj Burrin Fort Dhe Bej Nje Femi Dhe Dashuro Familjen Qe Ke Krijuar Qe Ne Moshen Qe Je Martuar....

Mendo Dhe Vepro

Degjo Shpirtin Dhe Jo Fjalet

Degjo Ndjenjen Dhe Jo Fjalet

Degjo Zemren Dhe Jo Fjalet

Degjo Vetveten Dhe Jo Neve...

Takohemi Ditėn e Gjykimit

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga EDUARDI Lexo Postimin
    E Dashur Ardita

Mendo Dhe Vepro

Degjo Shpirtin Dhe Jo Fjalet

Degjo Ndjenjen Dhe Jo Fjalet

Degjo Zemren Dhe Jo Fjalet

Degjo Vetveten Dhe Jo Neve...

kjo ty ben mire mos te te degjoj po ato qe i them une ben mire ti degjoj se do i dali me mire, po thuj ti ishalla nuk e mer vesh i shoqi, se pastaj e pati kjo me gjith dashnorin,,,,,,,vec dote shof ty duke be ndoj poezi per kete fatkeqesi............. mu sdo me vinte keq se i shkreti duke punu e gjitha dhe me ja ngul prapa shpine.

te ndjekesh ndjenjat me cdo bukurosh qe te shofesh rruges ohooooo do perfundosh ndoj semafor tu bo sex per free,se me lek i qofte hallall
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.
    Mire ben.
    Nese ndihesh mire me veten tende, jepi zer edhe nje te 3-te. Pse qahesh ne kte gje? Fundja a ke te dashur, ke edhe burrin, Ku ka femer me te lumtur se ty aman!!
    Shum gra te martuara e kerkojne kte gje, ndoshta shumica frekuentojne forume e chate apostafat per kte gje, te zene nje te dashur qe te kalojne pushimet!
    Jan te pakta grate qe nuk tradhetojne, edhe shum te paket burrat qe nuk tradhetojne, ndaj edhe ti je bashkuar me tufen.. Mos u merzit, Lumturohu.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    pyet njeqidvete ben si duash vete?
    po ku te kruan dora jote e huaja jo!
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Tradhetia eshte gje e poshter.

i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anėtarėsuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.
    Ne nje liber kam lexuar : tradhetia shpesh here eshte e frytshme per lidhjet, pasi i ndihmojne te ringjallin ndjenjat per parnerin. Se di sa e vertet eshte, se une te dashurin tim nese do me tradhetonte do.....
    por gjithsesi te keshilloj te largohesh per nje periudhe nga te dy, qe te kuptosh per ate qe ke nevoj.
    Pac Fat!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Po ti ben mire ta bisedosh me burrin, mbase te kupton dhe gjeni nje zgjidhje.
    Dialogu eshte shume i rendesishem.
    kursesi me bisedu, ai do ta marri shum keq, dhe e ke shum veshtir me u nda,nese vertet e dashuron dhe te ben qka te mungon, ndaju se pari nga burri.
    Nuk duam te perzihen ne jeten tende por ti i njef njerzit qe te rrethojn.mir kishte me qen mu nda se pari.Por duhet mi matur punet nese nuk ke ardhmeri me djalin , qka dot ndodh a je tuj punu ?
    dashurit e zjarta nuk zgjasin shum, ose vertet e din veten dhe njef mir djalin .
    sukses ,
    mos qaj koken.
    mashkujt kur ta gjen nji femer ikun dhe pik !sjau ndin per famile ...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga P-FaRm Lexo Postimin
    te keshilloj te largohesh per nje periudhe nga te dy, qe te kuptosh per ate qe ke nevoj.
    Pac Fat!

shum keshill e mir , shum shum
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Ehhhh mire e ka Apollyoni...une personalisht mendoj se s'ka gje me te bukur ne kete bote sikur te jesh femija i nje cifti qe tradheton njeri tjetrin.

Ato thashethemet dhe cerr-cerr-cerret qe do i vine te veshi atij kalamani nga te tjeret do kene nje efekt mese te shendetshem ne jeten e tij. Ku ka me bukur se te shtojme ato statistikat qe lexuam tek artikulli "Gjimnazistet, tra la la zura nje gale."

As qe du me dit!

Ti mi goce jo nje gisht po te dy grushtat e dores ti vesh kokes dhe nuk arrin ti mbledhesh mend. Ca te ben ty te mendosh ... nqs akoma e ben kete gje kuptohet ... qe ky karafili qe te paska marr zemren ty nuk ben te njejten gje me shum te tjera si puna jote, se qefin qyl e ben experiencen po e merr etj etj.
    Mos e hidh poshte jeten dhe familjen qe ke per kapricot e tua feminore.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •