Close
Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 91
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2007
    Postime
    1
    o zemer, a e di qe nena eshte ajo nga e cila femijet marrin kulturen? A e di qe familja eshte e shenjte dhe meqe burri yt eshte i mrekullueshem e ke menduar qe neser nuk mund te kesh asgje nga ato qe ke tani per shkak te nje pasioni kalimtar sepse per mua nuk mund ta quaj dashuri.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Sa i pelqeni edhe ju mer people kesij temash lol.
    Ja meqe qenka bere tema hit ne fsh po te jap nje mendim.
    E para pse duhet te tregosh tek njerez qe nuk i njeh problemet e tua personale?S'ke familje ti?Ketu hyjn lloj lloj kalamajsh jo vetem nga mosha por edhe nga truri,nejse se nuk dua te ofendoj njeri secili e di vete.
    Me c'kuptoj nga titulli ti ke shkuar me kete djalin sepse ke thene ''po tradhetoj'' dhe me vjen keq e dashur qe te them kete por ti ke humbur,nuk ke ditur te kontrollosh gjendjen jo te dashurise se kjo u ndodh te gjitheve por te gjendjes emocionale qe te ka cuar deri ne shtrat te huaj.Ti mendon se nje gruaje nuk i ndodh ne jeten e saj te dashurohet me dike tjeter?edhe nje burri i ndodh,por zgjuarsia qendron si e drejton ti kete emocion se po i hodhe benzin digjesh edhe me plage te pasherueshme qe lene gjurme per gjithe jeten.Ndaj nese qetesoje veten tende se ne kete mes vetem ti je ajo qe vuan me teper,ajo qe humb.Do te thonin forumistat vuan bashkeshorti yt,mbase ai tradheton ndaj te thashe ti ke shkruar per dicka qe te perket vetem ty sepse ne mund te themi shume gjera,por qe detajet formojne historine e plote ato te cilat i di vetem ti.Nese ne jeten qe ke nuk ndjehesh e lumtur ti mendon se nje burre tjeter do te te beje te ndjehesh me qete?noooo te gjithe burrat jane njesoj,jeta ka problemet e njejta ose me mire nuk te le pa te tilla,me kete burr ke keto me nje tjeter do te dalin te tjera.Qetesoje veten dhe kontrolloje situaten,jepi vetes kohe jetes tende jepi kohe jeto pa menduar cdo te ndodhe neser do ta humb ate qe dua apo do ta humb familjen.Mos i mendo keto per nje moment por veten tende edhe mos leviz ne te kunderten e vetes duke menduar se ndjenja te drejton si duhet.Cdo hap i joti vlen shtrenjt ndaj mendohu ti jo forumi apo te mendosh me fjale forumi.Ne kete pune kemi ne nuk dime si ndjehesh ti apo c'te ka ndodhur tjeter ok e dashur dhe mos u merzit.Ehuhu sa ka jeta,mos ec em fjale njerezish as mos i llogarit hic se edhe te dashurosh po te jesh beqare po me fjele te bejne edhe po te jesh e martuar etc sepse goja qe eshte mesuar te flase nuk ehsht edhe kush flasin ato qe po ti dish intimitetin do ta kishte zili nje e dores se nuk dua te zgjatem pasi me keqkuptojne pastaj.bye

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar mė parė nga marsela Lexo Postimin
    Apollyon kurse mua ndryshe nga ti sme duket aq gje normale po sme pelqen menyra sesi jepen mendimet ose ato ironirat..Sepse mundohem ta imagjinoj si ndjehet ai njeri..Te jesh i sigurt se ne mos ai burri saj ato mijra te tjere qe tradhtojn rendom as qe e mendojn dy here gruan e femijet..E pse u dashka ta shohim sikur ka bere nje krim nje femer qe me sinqeritet shpalos nje situate aspak te lehte e qe tashme sikur i ka dale nga kontrolli...Un thash s`di cmendim ti jap, jan shum hollsi qe ne na mungojn te ky pershkrimi situates qe ka bere vajza po mesa lexova i them vetem mendohu mire
    burri esht si puna e qenit dhe tradhton vec per SEX por ajo ka ren ne dashuri me ate tjetrin dhe sdo tja dij per familjen.esht ndryshim ndryshim i madh.un e kam tradhtuar gruan time por vec per sex ndersa kjo fycka po e tradhton per gje tjeter dhe si shkon ne mendje per familjen.ajo po na pyet <A TA LE BURRIN DHE FAMILJEN E MREKULLUESHME PER TE IK ME JARANIN?>sipas teje sesht krim te dashurosh ok dakort me ty.POR NESE PRISH NJE FAMILJE TE MREKULLUESHME A ESHT KRIM? ti si mendon me ato menimet e tua si xhevaire?

HIJA E ZEZĖ Maska e Elmo
    Anėtarėsuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    101
    ardita, 79
    gjith keto pergjigje ke mar :S lol.
    EDHE PSE JAM SHUM I SIGURT SE NE FUN DO BESH SI TA DO ZEMRA.
    Te mos kishe pasur femije, do te kishilloja menjiher tu bashkoheshe me ate qe e DON ! Sepse vetem ashtu mund te kesh nje jete te mir e te sukseshme.
    Por pasi ke femije, dhimbjen qe do e kene ata femije, as ti sdo mund ta kuptosh asnjiher, dhe e keqja eshte se ata sdo ta falin kur qe ne moshen me te mire, i len pa dashurin prindore qe ti ta jetosh jeten me nji bur qe u dashurove von.

Keshtuqe bene si te duash, por KUJDES mos i lendo fėmijėt.
    HIJA E ZEZĖ

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anėtarėsuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.
    Une mendoj se ti duhet mendur, e mendur mir shum, se rrisk me te madh se ta braktisesh ate jet dhe burr qe ke per nje shfaler eshte edhe e pa pranueshme per mua, ngase ti mund ta humbasesh edhe burrin edhe te dashurin. Edhe pse nuk jam ka e njoh ate tipin tend jam i bindur se ai e do trupin tend nuk te dashuron vertet edhe mos iu bind shum fjaleve te tij qe ai ka mund te ti thot. duhet ta ndegjon me shum trurin se sa zemren, zemra nuk sheh vetem ndjen dhe shum leht mund te deshton, me pas nuk te ben pun as pendimi sepse ke shkaterruar gjithqka e mun dta vun pastaj ter jeten.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2007
    Postime
    3
    Eshte interesante te lexosh postimet e anetareve te cilet ti i njeh prej kohesh se si te paragjykojne apo te keshillojne . Une jam anetare e ketij forumi prej vitesh ,normalisht e regjistruar me nje emer tjeter. Te gjithe kemi deshire te bejme nje jete normale po strese apo probleme qe mund te na hapin telashe , por problemi qendron se ato behen pjese e jetes sone. Tradhtia eshte pjese e jetes sone qofte ajo dashurore apo shoqerore. Askush nuk e deshiron mendoj qofte tradhtuesi apo i tradhtuari te jete ne keto role por si duket jeta i perzgjedhe vete aktoret ne menyre "RANDOM". Une nuk jam fare pishman per kete perzgjedhje qe me beri jeta sepse nese do kthehesha prape ne jeten qe beja duke e ditur qe egziston personi me te cilin une kam rene ne dashuri sdo ta pranoja. Eshte shume e thjeshte te besh analizat e jetes se tjetrit, edhe une jam eksperte ne te, por jeten time e administroj ashtu si me vjen. Gjithsesi ju pershendes te gjithve per mundimin qe merrni te hidhni mendimet tuaja per nje problem kaq egzistent ne jetet tona.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    pikerisht siē thote xfile, njerezve u duket vetja me te mire kur i kerkon mend dhe te japin me lopate thua jane ne kulluar moralisht dhe kane kuptuar ēdo gje ne kete jete. prandaj te thashe moj ardita ne postin tjeter, po s'deshe te perballohesh me lloj lloj komentesh me mire ik fol me nje mik/e qe te njeh ty dhe jeten tende e qe te vlereson ashtu siē je se do mundohet te te jape te pakten nje keshille me objektive, sesa pyet neper forume ku shkruajne ghithe fare njerezish me gjitha fare mentalitetesh dhe intelekti. normal qe te vjen hidhur pastaj kur njeri te thote turp te kesh, tjetri te thote s'te besoj, e nje tjeter te meson se si ta paska dashur b*** qe e vogel e tani mire te behet ose akoma komente edhe me te trasha. ē'prisje ti moj goce nga nje komunitet ne krize ekzistence qe s'po di ē'ta beje me kete "demokraci" qe i ra per hise. une do te thoja se tema si e jotja jane te mira per te matur pulsin e "emancipimit" tone si popull prandaj i lexoj. per te mos dale nga tema keshilla ime modeste eshte: mendohu mire para se te zgjedhesh, qellimi eshte qe te jesh e lumtur!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Eshte interesante te lexosh postimet e anetareve te cilet ti i njeh prej kohesh se si te paragjykojne apo te keshillojne . Une jam anetare e ketij forumi prej vitesh ,normalisht e regjistruar me nje emer tjeter. Te gjithe kemi deshire te bejme nje jete normale po strese apo probleme qe mund te na hapin telashe , por problemi qendron se ato behen pjese e jetes sone. Tradhtia eshte pjese e jetes sone qofte ajo dashurore apo shoqerore. Askush nuk e deshiron mendoj qofte tradhtuesi apo i tradhtuari te jete ne keto role por si duket jeta i perzgjedhe vete aktoret ne menyre "RANDOM". Une nuk jam fare pishman per kete perzgjedhje qe me beri jeta sepse nese do kthehesha prape ne jeten qe beja duke e ditur qe egziston personi me te cilin une kam rene ne dashuri sdo ta pranoja. Eshte shume e thjeshte te besh analizat e jetes se tjetrit, edhe une jam eksperte ne te, por jeten time e administroj ashtu si me vjen. Gjithsesi ju pershendes te gjithve per mundimin qe merrni te hidhni mendimet tuaja per nje problem kaq egzistent ne jetet tona.
    tradhetia eshte pjes e jetes tende ose ndonjeres si puna jote dhe jo e te gjitheve.
    mua personalisht oreksin tim e kam po ashtu sic e kam patur u p,,llove ti apo jo,e tradhetove apo jo.. si une dhe anetar te tjere nga menyra se si ke hape temen te kan dhene mendimet e tyre te llogjikshme, po ti te ishe aq e denje nuk do i hyje rruges se tradhetis qy ne fillim,. dhe vertet temave te tilla sic kjo qe ke hap ti nuk ja vlen as me i lexu lene me lodh trurin me te dhon ty mendim, me mire me e gjujt ne hale.
    fundi fundit ti je e humbur se ne spa u prish gjiza ne figorifer se cfare gjidhje do besh ti.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Aferdita,

Kur lexova postimin tend te pare po perpiqesha te pakten te kuptoja se cfare ndihme po kerkoje duke hapur kete teme dhe ne asnje menyre nuk doja te te paragjykoja sepse jo vetem qe nuk te njoh ty por jam e sigurte qe ka shume gjera ne kete mes qe asnje prej teje nuk i di. Por te them te drejten e gjithe ajo ndaloi kur lexova kete postim sepse e kuptova shume mire qe ti ketu nuk e ke hapur kete teme per te marr mendim. Me duket meqe paske kaq shume vite ne kete forum, mendove ec mo te hap nje teme. Ky postimi i fundit te le shume mire te kuptosh qe ti e di shume mire se cfare po ben kur thua : "Une nuk jam fare pishman per kete perzgjedhje qe me beri jeta sepse nese do kthehesha prape ne jeten qe beja duke e ditur qe egziston personi me te cilin une kam rene ne dashuri sdo ta pranoja. Eshte shume e thjeshte te besh analizat e jetes se tjetrit, edhe une jam eksperte ne te, por jeten time e administroj ashtu si me vjen. "

Nqs ti nuk je bere fare pishman per kete perzgjedhje dhe ti jeten tende e administron ashtu si te vjen, atehere ti ja dhe pergjigjen vete vetes. Nqs bashkeshorti juaj ishte nje njeri i mrekullueshem dhe ti ke nje familje te shendosh por nuk je pishman per cfare po ben, me vjen keq por ti po kundershton veten tende dhe per dike ne moshen tende, me vjen keq por me duket shume e papjekur. Eshte shume e lehte te shkaterrosh gjithcka per ca fjale te bukura qe dikush tjeter te thote por mendohu mire se kush ka qene ai qe eshte ndodhur prane teje kur ti ke qene ne piken me te ulet te jetes tende. Nje djale me mend nuk shkon me nje grua qe ne dark do shkoj edhe do jete ne krahet e dikujt tjeter. Nqs yt shoq eshte vertet i mrekullueshem sic thua ti, me vjen shume shume keq per te qe i ra ne pjese nje grua qe e thote kaq hapur qe nuk behet pishman pse shkon e hap kembet per nje mashkull tjeter. Duhet te ishe menduar shume mire kur the ate "I DO". Me vjen shume keq qe po e them kete por po e them sepse me keto qe ke thene ne kete postim te fundit, ti jo vetem qe nuk do t'ja dish per burrin tend apo familjen tende, por ne radhe te pare ti nuk e kupton qe ke ulur veten tende. Ai djale qe ti dashuron nuk do te besoj kurre ty dhe ne momentin e pare qe do t'i dali do shkoj ne krahet e dikujt tjeter dhe burri jot meriton dike shume here me te mire se sa nje grua qe s'e ka problem fare te shkoj me dike tjeter. Edhe pse jam vete femer edhe nuk do doja kurre te uroja dicka te tille per nje femer tjeter, por uroj qe ti nje dite ta pesosh vete keshtu sic po e peson burri jot dhe shpresoj qe ta kuptosh se cfare do te thote TRADHETI. WHAT GOES AROUND, COMES AROUND.......
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 06-12-2007 mė 14:47

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    Cfare do te thuash me kete??

Tradhtia eshte pjese e jetes sone qofte ajo dashurore apo shoqerore.

Mos je nga ato qe mendon se edhe te shkruash ne forum po tradheton burrin lool

Faqja 6 prej 10 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •