Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 91
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille

engjell shife ca thote kjo, edhe thote se e ka burrin te mrekullueshem, edhe kur vjen puna e tradheton me nje barbon qe e ka gjet te lagjia!!! Ca mendon se do i mbushesh mendjen ksaj qe ka nje familje te mire?? Kjo e ka ne gjak tradhetine, ske ca mundohesh ti mbushesh mendjen.
    Lere te beje qejf, si duket e ka burrin polic.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Sa kshu jeni me komentet ju me lart..Ndoshta niseni nga ajo qe si mundet dikush te shtroje nje te tille problem me peshe ne forum..Gjtsesi nuk keni perse te talleni.Te jeni te sigurte qe ajo esht menduar gjate para se te shkruaje ketu..dhe arsyja seshte per mbeshtetje ose per tu knaqur me shfryrjet e te tjerve po thjesht per pak lehtesim, ndoshta per shkembime mendimesh te sinqerta e te zhveshura nga paragjykimet..e un arrij ta kuptoj.Vetw sjam gjendur ne te tilla situata, as ne familjen time sbesoj te ken ekzsistuar po ama jam ndoshur ne situatat per te cilat smund te flisja lirshem me kedo ose ne situata ne te cilat e dija qe po veproja gabim e sgjeja forcen ose menyren ti ndryshoja..
    Ardita, se u zgjata ca me `hyrjen` per te thene vetem pak, mendohu mire per cfare ben dhe gjithnje kujto pasojat..Jeta eshte shum e shkurter e vdekja shum e gjate, ja vlen ta shijosh..vetem qe mos harro ne pozitat e tua `luan` me disa persona kshuqe kujdes.Uroj ta zgjidhesh gjithe situaten me se miri, pa lenduar askend,aq me pak veten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 05-12-2007 mė 18:40
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Jeta eshte shum e shkurter e vdekja shum e gjate
    Mos po i thua te vetvritet? Marsela neve spo tallemi, madje po i japim ide te jetoje jeten e saj, fundja jemi ne 2007-2008 edhe tradhetia eshte ber dicka normale ne ditet e sotme, ka plot gra te martuara qe tradhetojne, pervete sme duket aspak e habitshme kjo gje.
    Jam mesuar me kto gjera sepse jan aq te shumta se pas nje fare kohe ste bejn me pershtypje, mundesisht njoh gra te martuara qe tradhetojne burrat e vet, por personalisht skam vajt me ndonje grua te martuar!!
    Me beson ne kto qe thashe? ahahaha
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Apollyon kurse mua ndryshe nga ti sme duket aq gje normale po sme pelqen menyra sesi jepen mendimet ose ato ironirat..Sepse mundohem ta imagjinoj si ndjehet ai njeri..Te jesh i sigurt se ne mos ai burri saj ato mijra te tjere qe tradhtojn rendom as qe e mendojn dy here gruan e femijet..E pse u dashka ta shohim sikur ka bere nje krim nje femer qe me sinqeritet shpalos nje situate aspak te lehte e qe tashme sikur i ka dale nga kontrolli...Un thash s`di cmendim ti jap, jan shum hollsi qe ne na mungojn te ky pershkrimi situates qe ka bere vajza po mesa lexova i them vetem mendohu mire
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    engjell shife ca thote kjo, edhe thote se e ka burrin te mrekullueshem, edhe kur vjen puna e tradheton me nje barbon qe e ka gjet te lagjia!!! Ca mendon se do i mbushesh mendjen ksaj qe ka nje familje te mire?? Kjo e ka ne gjak tradhetine, ske ca mundohesh ti mbushesh mendjen.
    Lere te beje qejf, si duket e ka burrin polic.
    Jo mo Apollyon djali se nuk mundohem un te zbraz mendjen time e te mbush te kesaj, po me vjen gjynaf per ket si eshte katandisur si "femer" dhe per ate qe kjo e quan familje te mrekullueshme.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga marsela Lexo Postimin
    Apollyon kurse mua ndryshe nga ti sme duket aq gje normale po sme pelqen menyra sesi jepen mendimet ose ato ironirat..Sepse mundohem ta imagjinoj si ndjehet ai njeri..Te jesh i sigurt se ne mos ai burri saj ato mijra te tjere qe tradhtojn rendom as qe e mendojn dy here gruan e femijet..E pse u dashka ta shohim sikur ka bere nje krim nje femer qe me sinqeritet shpalos nje situate aspak te lehte e qe tashme sikur i ka dale nga kontrolli...Un thash s`di cmendim ti jap, jan shum hollsi qe ne na mungojn te ky pershkrimi situates qe ka bere vajza po mesa lexova i them vetem mendohu mire
    Ky mund te quhet Emancipimi femres!

Qe tradhetia te duket gje normale?

apo jo marsela?

Te jap nje mendim pa ironi edhe pa nenqeshje.
    Tradhetia eshte gjeja qe nuk durohet nga asnje burre, personalisht sikur e dashura/gruaja do arrije te me tradhetoje, nuk e di ca pasojash mund te kete ne ate lidhje, por ta siguroj qe minimuni qe bej, eshte qe mos tja shoh me syte!

Ndaj mos ma quaj nje veprim te justifikueshem sepse nuk eshte tradhetia gje e justifikueshme, ne asnje lloj menyre smund ta justifikosh.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka.

Ardita...

Une te ktheva pergjigje me pare po tani do te beja vetem nje pyetje...
    Imagjino pak qe kjo "renie ne dashuri",ti kishte ndodhur tet shoqi dhe nje dite te ishe ti ne vendin e te tradhetuarit dhe ai ne ate te prishesit te familjes!
    Cili do te ishte reagimi yt?!
    Si do te ndjeheshe?

Mua ne rastin tend nuk me vjen keq per ty,te me falesh,me vjen keq per dike qe qenka sipas fjaleve te tua "njeri i mrekullueshem" dhe ti gjen menyren per ti bere keq atij dhe qejfin vetes.
    Ky eshte egoizem i plote per mendimin tim....
    Ka njerez kjo bote qe kane gjithēka dhe e shkatarrojne duke kerkuar qiqra ne hell dhe ka njerez qe sot jane vetem dhe qajne akoma dashurine e humbur!
    Tradhetia nuk eshte njerezore dhe duhet te ndash shapin nga sheqeri sa nuk eshte vone,pasi sot ke dy,po neser mund ti humbesh qe te dy!

Padrejtesi ka shume ne kete jete,po padrejtesite jane vete njerezit qe i krijojne!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 05-12-2007 mė 19:25
    "Carpe Diem"

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.

Dije qe ai djali ka per te ta fut edhe per te lon stoqe, me e mira te mires osht me shku me bo qef, me shkaterru fetat e bujashkes me kete djalin e pastaj mbylle ti e para dhe shko te jot shoq.....se po le tend shoq dije qe ai djali ka vetem per aventure pylli me ty, kete e ke sakllam, 100% prej meje.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    sa bukur flasin shqiptaret,

hudh ca fjale ne forum nje Ardite, dhe hop te gjithe japin mend pa pare.

Nese goca apo gruaja Ardite s'ka tall leshte, ose s'e ka bo per ndonje ankete gazete a show, e pyes ka ndonje moter, shoqe, kushurire, ku beson, ku mund te rrefeje c'po i ndodh?

ne te kundert, te gjej ndonje psikologje dhe ti hyje terapise, por kujdes se mos ajo psikologja mund te jete e jema e djalit, si tek filmi, ...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

kapedani Maska e don zuani
    Anėtarėsuar
    30-12-2005
    Vendndodhja
    moon
    Postime
    37
    Ta thote daja nga pervoja ty.
    Bari eshte gjithmone me i gjelber nga komshiu. Keshtu ka qene ,eshte dhe do te jete. Puna eshte qe ai floriri qe te ka marre mendjen ty duket flori tani por po te jetosh me te nuk eshte flori por bakerr apo hekur.
    Tunde ,tunde ate kobure por kokes tende ke per ti rene.
    Me te mira,
    kapedani

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •