Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 91
    i/e regjistruar Maska e Eda64
    Anėtarėsuar
    01-09-2006
    Vendndodhja
    eda_19642000
    Postime
    104
    ndegjo moter e dashur e lexova me vemendje te madhe textin ten qe kishe shkruar dhe me te then drejten sme pelqeu shum ,sepse megjithse qenke nartuar e re dhe mendofshta qenke e penduar se spaske ren ne dashuri me koh dhe paske ren tani qe je e martuar ,ndegjo tani mendofshta po flas gabim por nga mosha ime qe kam dhe une jam femer dhe jam e martuar.por gruaja e martuar bje ne dashuri me tjetrin per disa arsye .1. ne qoftese ti burrin e ke qe ste trajton mir dhe sti ploteson kushtet e jeteses tende qe po jeton .2.NE QOFTESE TY BURRI TE TRAJTON NE MENYR C;njerzore po pi ose po lot bixhoz e vjen ne shpi e te torturon .3.ne qoftese ty burri po te ve kemben e shkon me tjetren ,ke te drejt moter se edhe ti nje jet ke dhe do ta gezofsh dhe ti jeten tende zdi a me kupton ,por ti po thua qe kam nje familje te mrekullueshme edhe tja vesh kemben e te bie ne dashuri me tjetrin eshte nje gabim fatal per mendimin tim se neser pasneser jeta eshte e gjat do ta pesojn femijet tuaj pasojen tende mos ben mekat ,mos luaj me rrespektin e burrit dhe te femijes ne se ke se nuk eshte mir se paske familje te mrekullueshme dhe per mendimin tim ben gabimin me te madh ta besh ate marrezi ,me fal ok se per te miren tende e kam se me vjen keq per ate gra qe e kajn jeten e shtruar me burrin e pare tja vejn kemben se mires . me rrespekt eda.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Nje djale kaq i mrekullueshem dhe fisnik qe te lejon te tradhetosh, duke e ditur qe ti ke nje familje e cila nuk di asgje rreth jush...AHA! Vetem kaq informacion me duhet mua per te kuptuar se cfare tipi qenka ai dhe a ja vlen te prishesh nje familje per te apo jo.
    As qe du me dit!

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pėr menim tem, burrit gjeja njė punė nė turnin e natės, dhe kur tė shkojė burri nė punė, merr dashnorin dhe fėmijėt e pėrvishjuni orgjive, sepse orgjitė seksuale sjellin fėmijė gjenetikisht tė qėndrueshėm, mos harro thirr dhe vjehrrin e vjehrrėn qė tė marrin pjesė.

i/e regjistruar Maska e Eda64
    Anėtarėsuar
    01-09-2006
    Vendndodhja
    eda_19642000
    Postime
    104
    e di qe ka djem te mir sa te duash ,moj moter por lutju zotit qe ke burrin e mir dhe te trjaton mir edhe mbylle kte kapitull ,se ka gra qe po vuajn si qeni me te gjitha hallet edhe spo ja vejn kemben familjes edhe e vendosin qe kjo ishte fati im keshtu do rrim ti e ke fatin e mir dhe do ti bie se mires me shqelm nuk eshte mir ashtu ,mbylle ket kapitull se sta fal njeri ,po ta di burri ne ket mes si do reagojn ne ket mes?ose si ta bente burri yt ket gjest si do te veproje ne ket mes ?ja ke bere pyetjen vehtes ndopak apo jo?

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anėtarėsuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Ardita76 per mendimin tim gjeja par qe ti duhet te besh eshte te rregullosh mardheniet ne familje. Cfar du te them te rregullohen mardheniet, du te them qe ti thush personit qe je dashuru stop per pak kohe. Duhet ti thush qe me duhen disa dite mendime kshuqe te kesh kohe dhe te mendohesh. Dhe nqs ai te pret do te thot qe edhe ai te don, plus ky xhest verteton besimin midis teje dhe te dashurit. Keshilla ime do ishte qe duhet te mendohesh edhe te gjesh cfar mungon midis teje dhe burrin edhe te shofesh cfar te mira ke me burrin edhe cfar te mira ke me te dashurin. Eshte e leht te braktisesh dicka po eshte shume e veshtir ta ndreqesh ate. Do theksoja dhe nji gje te fundit qe veje veten tate ne vend te burrit edhe mendo si do u ndjeje ti nqs ndodhte e kunderta pra sikur burri kishte rene ne dashuri me dike tjeter. Kto do ishin keshillat e mija nqs nji kolege apo nji shoqe do me pyste.
    Mr_Tironci

Perjashtuar Maska e BlackEagle
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    500 Miles a way from home.
    Postime
    260
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Vetem tani qe jam dashuruar me kete djalin po e kuptoj se ceshte dashuria. Me pare mendoja se e doja burrin jashtezakonisht shume. E di qe shume prej jush nukmund te arrijne te me kuptojne.
    Une do te thosha qe te kuptoj, madje fare mire.

Me fal qe po ta them keshtu, Vėnēe si i themi ne andej nga jugu, apo Cope me ne shqip.

Ke lajthitur.
    Mendja eshte nje kokerr gruri, dhe po ta hengri zogu dhe ate kokerr te vetme " thote im atė " tė mori lumi pastaj .

Dhe se fundmi nje sygjerim.

Dashuria ashtu si lind dhe vdes. Ajo qe mbetet eshte : Njeriu, karakteri i tij, besa e dhėnė.

Dikur, do te degjoja nje Poet dhe Mesues njekohesisht te me thoshte : - Degjo Leonard: Jam 40 vjet i martuar, dhe gruaja me eshte bere si moter, i vetmi ndryshim qe ajo ka tashme nga motra, eshte se e puth ne buze, dhe se me te bejme dashuri, por, ato ndjenjat e dikurshme "ēamarroke" ( si i quante ai ) , ato kane vdekur, jane tretur dalngadale ne hapsiren e kohes.
    Ndaj sote - "vazhdonte ai " - nese nuk do te ishte per fisnikeri, respekt, ndergjegje, besnikeri, dhe mbi te gjitha, njerzillėk , une, fare mire mund te te puthja nje grua tjeter.

Dhe ne fund tha : Po ē'burrė, ē'njeri do te isha une nese do te puthja nje grua tjeter, kur me gruan qe jam martuar kaloj per mbrekulli, dhe qe me te kam sjelle ne jete 2 djem si yje.

Te pershendes, dhe, mos ma ver re nese pak me larte fola ashtu, vėnēe.

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.
    ardita, ardita
    Fakti qe ti ke shfryre nje goxha lemsh te madh ne forumin (Ndihmoni njeri-tjetrin) nuk mendoj se me kaq ti u clirove se beshtyve te keqen nga vetja dhe tani do jesh e lire te kalosh lumin.
    Nga ana tjeter, pa e ditur as ti vete, ke arritur me se fundi ate qe s'ke mundur te besh ne realitet. Te thyesh heshtjen, te shprehesh sekretin tend. Kjo tregon se me pak mendje te kthjellet dhe deshire ti mund jo vetem ti japesh zgjidhje problemit, por edhe te besh zgjedhjen e duhur.

ardita, pasioni qe tashme te ka mberthyer ty nuk eshte dashuri, e ne qofte, s'eshte e vertete. Eshte pasioni i viteve te humbura te adoleshences tende. Eshte e qarte qe djali prej kohesh e ka nuhatur kete, eshte kthyer ne engjell e me zgjuarsi ka arritur te prek ne telat e tua te dobeta.
    Pasioni qe te ka burgosur mendjen e arsyen mund te kthehet ne flake qe djeg e mund te te shkaterroje jeten. Ben mire qe ta kontrollosh.
    Sic e thashe me siper ti hapin e pare te veshtire e ndermore, theve heshtjen. Tani eshte koha qe ti te marresh guximin e ti thuash stop jetes se dyfishte.

*As me nje shi monedhash te arta nuk shuhet etja e deshirave dhe pasioneve: kush kupton qe plotesimi i tyre ka nje shije te shkurter dhe sjell dhimbje, ai eshte nje njeri i ditur.*

Te sugjeroj te shprehesh mendimet e tua ketu, rruges ndoshta do kesh gjetur zgjidhjen.
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga bar/bunja Lexo Postimin
    AS TE NJOH E AS ME NJEH PO NESE ME DIGJON MUA KE 3 ZGJIDHJE.1 TE MBASH BURRIN DHE DASHNORIN POR DO TE TE QUANIN **** MEGJITH KUPTIMIN E FJALES.2 TE NDAH BURRIN DHE TE IKESH ME DASHNORIN DHE PRAP DO TE TE QUANIN BUDALLAQE QE I RE TE MIRES ME SHKELM(THE QE KE NJE FAMILJE TE MREKULLUSHME) DHE 3 TA HARROSH KOLLOVARIN DHE TE TE RISH PRAN FAMILJES SE MREKULLUESHME QE KE. PO BERE KET TE FUNDIT SILLU ME BURRIN NE KREVAT SI NJE .... DHE TE JESH E SIGURT QE DO TE JESH ME E LUMTUR.ZGJIDHJA ESHT NE DOREN TENDE
    Adrita bar/bunja te ka dhene nje mendim shume te mire nese din ta vlersosh.
    ai mashkull qe e do ti,.a mendon ti se ai do te jesh nje bashkshort i mrekullueshem sa te sakrifikosh gjithcka, jo sma mer mendja sepse ska per te pas besim tek ti,se mendon sic ke tradhetuar burrin tend tradheton dhe ate. dhe i gje mos harro se ka femra boll dhe nuk jane pak sa te mendosh se ai person do te rrij me ty, kshu qe ca do te thoja une, harroje ate dhe rri me burrin dhe familjen tende,sepse per ndryshe ke per ti rene kokes per mure.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 06-12-2007 mė 08:02
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    problemi me mendimet e mbrekullueshme eshte se gjithmone shkruhen me germa shume te medhaja.

ardita79, une jam i mendimit qe mulliri i mire i bluan te gjitha , po jo me femije ne mes. dhe aq me shume te vegjel. seriozisht jo. bej nje udhetim nqs ke mundesi, vetem, per tu menduar/reflektuar, per te vene ne peshore gjerat. lexo dhe mendimet e temes po ne fund bej si di vete. gjithashtu ke lindur ne 1979? i ask because a friend of mine... lol
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Nje djale kaq i mrekullueshem dhe fisnik qe te lejon te tradhetosh, duke e ditur qe ti ke nje familje e cila nuk di asgje rreth jush...AHA! Vetem kaq informacion me duhet mua per te kuptuar se cfare tipi qenka ai dhe a ja vlen te prishesh nje familje per te apo jo.
    jam komplet ndakord me kete qe thu. mendoj se ai djal nuk ja vlen as me ja dhen me lere me sakrifiku familjen pffffffffffffffffffffffffffffffff ca njerzish,,,mgjithse kjo me keq se ai,ca te mbjellesh do korresh.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •