Close
Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 91
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2007
    Postime
    3

Po tradhėtoj!

Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    sqarohu, e do burrin apo nuk e do burrin?
    Pak rendesi ka nese ti mendon se eshte i mrekullueshem.
    Thuaja burrit qe nuk e do me, ndahuni me te mira, dhe ji e lumtur me djalin.

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    ardita,

Mos e deno veten kaq shume. Jane gjera qe i ndodhin te gjitheve. Ndoshta, pas disa muajsh apo vitesh, do ti shtrosh vetes nje pyetje te ngjashme; Kam nje burre e nje familje te mrekullueshme, nje te dashur te mrekullueshem, por kam rene ne dashuri me nje te trete dhe nuk di si tja bej.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-12-2007
    Postime
    3
    Vetem tani qe jam dashuruar me kete djalin po e kuptoj se ceshte dashuria. Me pare mendoja se e doja burrin jashtezakonisht shume. E di qe shume prej jush nukmund te arrijne te me kuptojne.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Vetem tani qe jam dashuruar me kete djalin po e kuptoj se ceshte dashuria. Me pare mendoja se e doja burrin jashtezakonisht shume. E di qe shume prej jush nuk mund te arrijne te me kuptojne.
    te kuptojme, nuk eshte njeri fajtor se dashuron, aq me teper qe nuk kontrollohet dashuria.
    Po ti ben mire ta bisedosh me burrin, mbase te kupton dhe gjeni nje zgjidhje.
    Dialogu eshte shume i rendesishem.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mblidh mendet e kokes e pyet veten se ca do ne jete. Pyet veten nese, ne situaten qe je, ai cuni mund te te bente te lumtur. Per nje fiksim momental s'shkaterrohet familja. Plus, ti e njeh mire ate cunin? Se nje mashkull me vlera te shendosha nuk shkon me nje grua te martuar. E ate qe ndoshta e ben me ty sot, mund te ta beje ty me dike tjeter neser.

X-files, ta bisedoje me burrin? Imagjino te te vinte gruaja ne shtepi e te te thoshte dicka te tille, vallai une ja kisha mbledh leckat e ja kisha nxjerre tek dera per nje ore.

Citim Postuar mė parė nga drity Lexo Postimin
    ardita,
    Ndoshta, pas disa muajsh apo vitesh, do ti shtrosh vetes nje pyetje te ngjashme; Kam nje burre e nje familje te mrekullueshme, nje te dashur te mrekullueshem, por kam rene ne dashuri me nje te trete dhe nuk di si tja bej.
    Kam qeshur me kete qe sapo ke thene; cfare mendimi ciklik te dashurise qe paske... hahaha!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 05-12-2007 mė 08:27
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    S'arrin te pranosh mundesine qe gruaja jote, ndersa ti jep mendime ne lidhje me grate e te tjereve qe tradhetojne, munde te jete ne shtepi/ pune duke ia thene me komshiun/ kolegun?
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Cdo njeri niset pikesepari nga vetja e tije kur jep mendimin per nje gje.Edhe une nga vetja ime u nisa dhe mu duk si nje genjeshter,sepse nuk mund te shifet si nje gje e zakonshme por si nje anomali ne nje familje.E kupton?Vet fjala "Tradheti" mjafton.Eshte gjeja me e shemtuar qe "njeriu" mund ta beje.
    Per ty dhe ardita79 mbase eshte normale e tere kjo drame.
    Mbase je nisur edhe ti nga vetja jote.

Ty dhe partnerit-es tende u deshiroj "argetim" me kend te doni ju.

Daja-GONI

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Qe eshte anomali as qe e ve kush ne dyshim. E sikur te kishe lexuar postimin tim te mesiperm, do e kishe kuptuar. Ndaj riktheju dhe njehere postimit tim.

Persa i perket argetimit tim... s'jam e martuar, jane gjera qe momentalisht s'me shqetesojne. Mgjth, vazhdoj te jem e mendimit qe tradhetia s'eshte e pranueshme ne asnje lloje lidhjet: as dashurore, as fejesore, as martesore. Njerezit qe tradhetojne me dhimbsen, s'jane ne gjendje te konceptojne ate cfare i bejne vetes.

Fundja, te ishte e vertete ajo qe tha kjo gruaja: cili mashkull tamam do shkonte me nje grua te martuar, me femije? Pra mesa mend kjo i beson nje njeriu te tille?

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Kam qeshur me kete qe sapo ke thene; cfare mendimi ciklik te dashurise qe paske... hahaha!
    Ke qeshur sepse ishte nje koment i destinuar per te qeshur.

Vesioni per te qare do te ishte;

Kam, nje ish-burre e nje ish-familje te mrekullueshme, nje burre e nje familje te mrekullueshme, por kam rene ne dashuri me nje te trete dhe nuk di si tja bej.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga drity Lexo Postimin
    Ke qeshur sepse ishte nje koment i destinuar per te qeshur.

Vesioni per te qare do te ishte;

Kam, nje ish-burre e nje ish-familje te mrekullueshme, nje burre e nje familje te mrekullueshme, por kam rene ne dashuri me nje te trete dhe nuk di si tja bej.
    Po zakonisht njerez te tille keshtu perfundojne; jane njerez qe s'jane ne gjendje te jepen 100% ne nje lidhje, qe mbajne opcionet e tyre hapur. Tani ok, opcionet mbaji hapur kur je beqare, ama kur martohesh e mbrapa mblidh mendet e kokes se mund te behesh dhe pre meshkujsh rrugeēer. E dukshem kjo gruaja i ka mbajtur opcionet e saja hapur, edhepse e martuar, se te ishte serioze ne pune e ne maredheniet me te tjeret, as qe do i kishte lene shteg te tjereve t'i afroheshin ne ate prizem. Une ketij i them vertete te kesh guxim ne jete,fundja, nga e di kjo qe po i njejti"bukurosh" nuk shkon me te vetem ngaqe e di qe kjo eshte e martuar dhe ka nevoje per nje lidhje pa impenjime? Nga e di kjo qe bukuroshi ne fjale s'shet mend tek shoket e tije me fjale te tipit" grua e martuar, s'e ploteson i shoqi..."? Ka gje me denigruese per nje femer? Ka gje me denigruese per te shoqin? Boohh.
    Nese te shkon mendja per dike tjeter, divorcohu o grua, e ver mendjen ne paqe. Te pakten s'turperon as veten e as familjen. Kot s'thote populli"Zot, na ruaj mendet e kokes.."

Faqja 0 prej 10 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •