Close
Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 91
    King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anėtarėsuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Une menoj se ardites si intereson mo kjo teme edhe smendoj se e hapi te merte noi sugjerim nga forumi po sic ka thene dhe vet e hapa se dua diku ku te shfryhem. Sic tha dhe J@mes_Douglas ajo tashme e ka ber zgjedhjen e saj po te bazohemi tek ato qe ajo ka shkrujt tem kjo tem.
    Mr_Tironci

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anėtarėsuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Por une kam pershtypjen se nuk eshte ne dashuri me ty qe te te vije hamshor i xhaxhit.

Kjo femer me duket teper e zgjuar ne krahasim me shumicen ketu qe kujtojne se mund te japin dicka qe nuk kane.

Ju qe nuk dini as D prej dashurie perse rrasni hundet, askush nuk mund te zgjedhe ne ke do te dashurohet e aq me pak ne c'kohe moshe apo situate. Cfare dini ju?! Per ata qe nuk i kane marre as ere dashurise se njemendet kjo pyetje eshte absurd.

Mos jipni mend aty ku nuk kini as per vete.
    UNE PERVETE KAM SHUM VITE QE JAME MARTUAR DHE JETOJM NE HARMONI TE PLOTE,POR MEGJITHAT PO TE SHETIS TER BOTEN NJE ZOT EDI SE SA DASHURI TJERA DO TI TAKOSHA NE SHIKIM TE PARE E TE DYT PORE PER NJERZE QE DUAN TE KENE NJE FAMILJE TE SHENDOSHE DHE FEMIJE TE RRITUR NE EDUKATE FAMILJARE DUHET TE IKESH NGA RASTET QE PAPRITMASE TE OFROHEN SHIKIMET PREKJET NGACMIMET ETJ SE PASTAJ BEHET VONE ,KJO ESHTE FORME ERREZIKSHME NE DASHURI SEPSE MBASANDEJ NU KE MUNDSI TE LARGOHESH NGA GJITH ATO PERJETIME TE PAHARRUARA.

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Sa me habit fakti qe njerezit besojne se te tilla tema jane nje trillim. E ku qenka interesi qe te hapesh nje teme te sajuar me raste te tilla qe askujt nuk i urohet, as ndonje armiku?! E ne vend te perpiqen t'i japin nje mendim cupes, fillojne me legjenda e me histori prehistorike. Nuk e di si i bie te jesh e martuar, por nese do isha, uroj te mos kem te tilla kriza. E nese do kisha, nuk besoj se do shkoja tek nje shoqe, mike apo anetar familjeje, e t'i thoja gjithe qejf: "une dua njerin....po opssss nuk eshte burri im!" Ku jetoni o njerezi?

Nganjehere njeriu disa gjera personale preferon t'ia thote dikujt qe as e njeh, as e paragjykon dot si rrjedhoje. Vertet shume absurde, po ja qe qenka keshtu, se te gjithe kane frike nga ai paragjykimi, qe shumica dhe ketu e shprehin qarte.

Cupa, leri paragjykimet ndaj vetes dhe ndjenjen e fajit, ne fund te fundit askush nuk ka faj nese dashurohet. Njerezit jane happy nese arrijne te duan e te duhen nga dikush pa kushte. Ama per mua, nese verte je shumeeee e sigurt qe e do ate djalin dhe ai te do, aq sa te pranoje dhe nese ndahesh (jo e lehte per nje mentalitet shqiptari), atehere bej zgjedhjen. Vertete qe tradhtia nuk i ben mire askujt. Mos i degjo shumicen qe thone se ke femi e prandaj per hir te tyre duhet te qendrosh me tet shoq (DHE PSE NUK NDIEN ME PER TE!!!). Mua me duket absurde dhe gjeja me e keqe per nje femije qe te jetoje ne nje familje ku nuk ka dashuri.

Ndersa ata qe thone "nje grua e martuar nuk ka sesi te hedhi syte tek nje tjeter" apo gjera te tilla te ndryshme, nuk e kane gjykuar mesa duket, qe dike mund ta kesh shok qe te ndodhet prane ne nje moment vetmie, merzie, hallesh e me kalimin e kohes krijohet besimi, vleresimi....e mesa duket dhe dashuria. Gjerat duan kohen e vet qe te krijohen, nuk lindin me idene paraprake "po dal njehere se mos gjej ndonje ku te dashurohem". Te ishte ashtu si ata pretendojne, askush nuk do bente gabime ne jete. Keshtu qe mos flisni kot, po perdoreni dhe mendjen ndonjehere, se nuk e keni thjesht per zbukurim.

Jete te lumtur e dashur se me bere te lexoj kete temen e te abonohem ne te dhe pse kisha goxha kohe qe nuk merresha me forume dhe diskutime te tilla. Bej si te jete me e mira per ty e mos ua ve veshin njerezve, sepse ne fund te fundit eshte jeta jote e ti je ajo qe e jeton, perjeton dhe pergjigjesh per te.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldushka : 08-12-2007 mė 08:51

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga SKIFTERI&12.05 Lexo Postimin
    UNE PERVETE KAM SHUM VITE QE JAME MARTUAR DHE JETOJM NE HARMONI TE PLOTE,POR MEGJITHAT PO TE SHETIS TER BOTEN NJE ZOT EDI SE SA DASHURI TJERA DO TI TAKOSHA NE SHIKIM TE PARE E TE DYT PORE PER NJERZE QE DUAN TE KENE NJE FAMILJE TE SHENDOSHE DHE FEMIJE TE RRITUR NE EDUKATE FAMILJARE DUHET TE IKESH NGA RASTET QE PAPRITMASE TE OFROHEN SHIKIMET PREKJET NGACMIMET ETJ SE PASTAJ BEHET VONE ,KJO ESHTE FORME ERREZIKSHME NE DASHURI SEPSE MBASANDEJ NU KE MUNDSI TE LARGOHESH NGA GJITH ATO PERJETIME TE PAHARRUARA.
    Prandaj po thoja mos folni per gjera qe nuk ua dini kuptimin. Kur nuk e keni as idene me te vogel se cka eshte dashuria,- ajo me D te madhe!
    Keto qe ke thene nuk kane lidhje me ndjenjen e dashurise. Keto jane gjera te ulta shtazarake te cilat njeriu normal i shmange me ndihmen e moralit dhe arsyes se vet.
    Dashuria eshte dicka tjeter, -krejtesisht tjeter. Per shumicen prej jush, po e shoh se qenka nje Alien total.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Ndersa une kam pershtypjen se ajo eshte duke vene duart ne koke e duke u ndjere keq, sa here lexon te tilla komente e duke mallkuar veten qe hapi teme ketu. Nuk me jep pershtypjen e femres se perdale nga sa shkruan. Me teper te nje mamaje dhe te nje nene te mire, qe lufton me veten se cfare i duhet te zgjedhe, burrin qe ka marre ne moshe te vogel me fasaden e familjes se lumtur, apo ndjenjat dhe personin qe do me njeqind thashetheme e legjenda nga pas si keto qe permendni ju.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga bar/bunja Lexo Postimin
    ore u menoj se ne po ham kot se ne keto momente burri ardites esht ne pun e ajo me jaranin ne nonji pik turistike duke shfletuar kamasutren
    Po mire ore ne nuk kemi dijeni dhe ajo asnjehere nuk e pohoi se ka ndonje lidhje me mashkullin qe e dashuron. Pse flisni nga imagjinata. Ku e dijme ne, -gjasat jane se ajo nuk ka, as ka pasur kurrfare kontakti fizik me te sepse nje lidhje fizike e kurre nuk mund ta arrije forcen qe te "cmend" nga dashuria. Ia fusni kot lako.

Kur ferkohen trupat s'arrijne dot te shkrepin as nje xixe, por kur ferkohen shpirterat, pelcet qielli si per fishekzjarre...

Prandaj ta leme si eshte lene.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po hedh 2 qindarkat e mija.

Titulli temes deshmon panik. Panik sepse po ben dicka te cilen nuk ke menduar se mund ta besh qofte ne forme platonike apo materiale, mbase edhe sepse ke patur nje opinion te ndryshem per veten. Me pak fjale, vetja te ka lene ne balte. Per arsye se je duke poshteruar vetveten pa ze per shkak te "ultesise" morale te papritur, ke kaluar ne spektrin tjeter ku nepermjet krahasimit me ty ai "lartesohet". Burri jot qe ne kushte te tjera do ishte thjesht i mire, tani behet i mrekullueshem. Me krijohet pershtypja se ai eshte i mrekullueshem kur ne gjendjen e padijenise sillet ne menyren e vet te zakonte. Kjo te rrezon ty edhe me poshte moralisht.

Le te shohim anen tjeter. Dikush ketu tha qe kur bashkohen shpirterat qielli mbushet me fishekzjarre. E vertete, por ama kur bashkohen dy shpirtera. A eshte ky rasti yt? Se pari, ne se shpirti jot do ishte ngjitur ne lartesine e fishekzjarreve, ti do beje barrikade deren e dhomes se shtepise per te penguar qenie te zakonshme (burri yt) qe te perdhosnin stadin ku tashme eshte ngjitur shpirti jot. Per mendimin tim, kete nuk ja detyron respektit per burrin, por ne radhe te pare dhe te fundit respektit per per veten dhe dashurine tende te zjarrte. Qe ta saktesoj, ne kete stad dashurie do mendoje se po tradhetoje dashurine me burrin tend dhe jo te anasjellten. Nuk mund te gjykohet se ku eshte ngritur shpirti i partnerit tend bazuar nga cfare ke shkruar. Je e sigurte qe kjo marredhenie nuk ka marre zjarr per shkak te pamundesise?

Ne secilin rast, une do i beja vetes keto pyetje: “Cfare kerkoj une nga jeta? dhe Cfare siguron lumturi?” Ka edhe njerez qe nuk mund te jene te lumtur kur ata perqark tyre vuajne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 08-12-2007 mė 11:34
    Aeneas Dardanus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Prandaj po thoja mos folni per gjera qe nuk ua dini kuptimin. Kur nuk e keni as idene me te vogel se cka eshte dashuria,- ajo me D te madhe!
    Keto qe ke thene nuk kane lidhje me ndjenjen e dashurise. Keto jane gjera te ulta shtazarake te cilat njeriu normal i shmange me ndihmen e moralit dhe arsyes se vet.
    Dashuria eshte dicka tjeter, -krejtesisht tjeter. Per shumicen prej jush, po e shoh se qenka nje Alien total.
    jam plotesisht dakord me ty baptist, te rrish me nje njeri sa per figure , dmth per hir te familjes pa patur ndjenja per te eshte thjesht hipokrizi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    jam plotesisht dakord me ty baptist, te rrish me nje njeri sa per figure , dmth per hir te familjes pa patur ndjenja per te eshte thjesht hipokrizi.
    por esht me hipokrizi tia futesh sa krahu pas shpine

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784

Talking

Po mire ore ne nuk kemi dijeni dhe ajo asnjehere nuk e pohoi se ka ndonje lidhje me mashkullin qe e dashuron. Pse flisni nga imagjinata. Ku e dijme ne, -gjasat jane se ajo nuk ka, as ka pasur kurrfare kontakti fizik me te sepse nje lidhje fizike e kurre nuk mund ta arrije forcen qe te "cmend" nga dashuria. Ia fusni kot lako.

Kur ferkohen trupat s'arrijne dot te shkrepin as nje xixe, por kur ferkohen shpirterat, pelcet qielli si per fishekzjarre...

Prandaj ta leme si eshte lene.
    aaaaaa lal i permbahet asj qe ka shkruar ditka qe thot se esht e martuar dhe ka nje kollovar te mrekullushem.pastaj esht pun tjeter po sja kenu jarani ateher po qe ka vec nje shoqe ene sja dredh burrit

Faqja 9 prej 10 FillimFillim ... 78910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •