Ardita 79-Te kuptoj ne ēdo aspekt te jetes me keto tregime qe po i thuaj.
Nuk besoj se ti e ke dasht burrin dhe e duash akoma ,sepse nese e duash ne te vertet ti nuk do ta tradhtoje edhe sikur te ngjalleshte Elvis Prysle.
Kjo qe ke bere eshte vertet nje torture per burrin tend dhe per femijte,s'mund ti thuash burrit qe une kam nje te dashur sepse fundi dihet se si perfundon,edhe pse burri yt besoj se te ka besuar tere kohes qe te ka njohur, dhe per me shume kur ta kuptojne femijet se ti e ke tradhtuar babain te mrekullueshem edhe ato do te jen lenduar me shume se babai i tyre.
Zgjidhja me e mire eshte te largohesh nga ai djal,dhe ti bashkohesh familjes tende qe eshte kaq e mrekullueshme.
Per djalin besoj se ai ka per ta shijuar aveturen e vet dhe me ne fund do ta vulos pergjithmone tradhteine te parashikuar nga ai, duke te lene pa asnje gje qe te jetes tende.
Nuk mendoj qe nje grua e tradhton burrin e vet per dashuri,por gjithmone ne dashuri jane ndjenjat e te ashtuquajtur e kam fjale si per burrin ashtu dhe gruan"Dashuri sex" qe dihet edhe kjo te ben te dashurohesh me shume.
Cdo gje qe eshte me dashurine e kam fjalen mes dy partnereve ne mes te dashurise ka dhe sex.
Besoj se do ta kalojsh ket enderr te shkurter shum shpejt.
Krijoni Kontakt