Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 91
    i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Ardita 79-Te kuptoj ne ēdo aspekt te jetes me keto tregime qe po i thuaj.
    Nuk besoj se ti e ke dasht burrin dhe e duash akoma ,sepse nese e duash ne te vertet ti nuk do ta tradhtoje edhe sikur te ngjalleshte Elvis Prysle.

Kjo qe ke bere eshte vertet nje torture per burrin tend dhe per femijte,s'mund ti thuash burrit qe une kam nje te dashur sepse fundi dihet se si perfundon,edhe pse burri yt besoj se te ka besuar tere kohes qe te ka njohur, dhe per me shume kur ta kuptojne femijet se ti e ke tradhtuar babain te mrekullueshem edhe ato do te jen lenduar me shume se babai i tyre.

Zgjidhja me e mire eshte te largohesh nga ai djal,dhe ti bashkohesh familjes tende qe eshte kaq e mrekullueshme.
    Per djalin besoj se ai ka per ta shijuar aveturen e vet dhe me ne fund do ta vulos pergjithmone tradhteine te parashikuar nga ai, duke te lene pa asnje gje qe te jetes tende.

Nuk mendoj qe nje grua e tradhton burrin e vet per dashuri,por gjithmone ne dashuri jane ndjenjat e te ashtuquajtur e kam fjale si per burrin ashtu dhe gruan"Dashuri sex" qe dihet edhe kjo te ben te dashurohesh me shume.

Cdo gje qe eshte me dashurine e kam fjalen mes dy partnereve ne mes te dashurise ka dhe sex.

Besoj se do ta kalojsh ket enderr te shkurter shum shpejt.

Aj, aj, aj...

Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    At qe ke shkruar me lart nuk i pergjigjem po kesaj qe te kam cituar dua ti pergjigjem???

Sdi vall ku jetoni ju edhe cfar njerez jeni edhe si i ndjeni gjerat.
    Un po te jem i martuar edhe te me ik nusja nga shtepija pa nam pa nishan ajo femer nuk do te haj buke ne sofren time prej aty momenti qe do te largohet pa mare parasyshe se ka ikur me karajfilin apo per rehatin e saj personale.
    Sdi po kto jan adetet e nje Shqiptari edhe se ka filluar koha te ndrishohet jan moderuar gjerat po prap jam Shqiptar edhe kam fytire te pastert Shqipetari edhe moral te fort.

Ok e zem se do te ikesh nga te dy.
    Automatikisht e humb burrin pergjithmon,kurse karajfili kur ta kuptoj se ti je ndare edhe ti do te kerkosh qe te jesh me ate.Jam i sigurte se ky i fundit do te ike larg nga ty edhe do te largoj.
    Keshtu qe ti jet as tek njeri e as tek tjetri bile edhe as te askush(Edhe ne goj te gjith atyre qe te rethojn)

Po ok nuk e di ndoshta telenovelat spanjolle-meksikane ju kan pruar deri ne ket pik
    Zoti ju ndihmoft.

Sdi vall ku jetoni ju edhe cfar njerez jeni edhe si i ndjeni gjerat.
    E ē'rėndėsi ka ku jetoj unė. Rėndėsi ka qė unė mendoj qė bashkėshorti/bashkėshortja nuk janė pronėsim!

Un po te jem i martuar edhe te me ik nusja nga shtepija pa nam pa nishan ajo femer nuk do te haj buke ne sofren time prej aty momenti qe do te largohet pa mare parasyshe se ka ikur me karajfilin apo per rehatin e saj personale

Tė me ik nusja = mua tė... ( tė mė rrijė, tė mė ik, tė mė vijė, tė mė bėjė)= pronėsim.
    Nusja ikėn nėse ajo nuk ndien mė tė rrijė = Ajo ... ( rri, ikėn, vjen, s'vjen, don, s'don) = liri vendimi.

Sdi po kto jan adetet e nje Shqiptari edhe se ka filluar koha te ndrishohet jan moderuar gjerat po prap jam Shqiptar edhe kam fytire te pastert Shqipetari edhe moral te fort.
    Po, adetet e shqiptarit dhe tė botės deri dikur e kanė konsideruar gjithnjė femrėn si pronė: Tė kuptoj, por pikėpimajet e mia nuk janė dakort me kėtė lloj pėrvetėsimi. Liria e gjithkujt mbaron aty ku fillon liria e tjetrit. Menēuria, vė respektin si kufi lirie!

Ok e zem se do te ikesh nga te dy.
    Automatikisht e humb burrin pergjithmon,kurse karajfili kur ta kuptoj se ti je ndare edhe ti do te kerkosh qe te jesh me ate.Jam i sigurte se ky i fundit do te ike larg nga ty edhe do te largoj.
    Keshtu qe ti jet as tek njeri e as tek tjetri bile edhe as te askush(Edhe ne goj te gjith atyre qe te rethojn)
    Nė ēdo hap tė jetės, nė ēdo vendim tė marrė dhe nė ēdo eksperience sado banale qoftė ne pėrjetojmė pluse dhe minuse. Nėse njeriu ėshtė i menēur di tė tėrheqė pluset dhe tė eleminojė minuset pėr tė ardhmen.

[QUOTE]
    [/Po ok nuk e di ndoshta telenovelat spanjolle-meksikane ju kan pruar deri ne ket pik
    Zoti ju ndihmoftQUOTE]
    Nė jetė ka gjėra mė interesante dhe mė ty vyeshme se telenovelat.
    Gjithkush bėn zgjedhjet e veta.

Njeriu eshtė qėnie e komplikuar... Qėllon qė nganjėherė valsin e jetės e ka anashkaluar!

Do ishte mė mėnēuri tė merreshe me problematikėn e temės nė kėtė rast. Ėshtė problematikė delikate dhe askush nuk ėshtė hermetikisht i mbrojtur nga kjo problematikė!

Elna!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 07-12-2007 mė 20:56

=laguna blu; se si do e kishit kėshilluar Arditėn, pasi ajo tė ksihte bėrė llogaritė jetėsore tė saj dhe po tė kishte fėmijė: "tė ikte diku larg pa dhėnė gjurmė njėfarė kohe" me fėmijėn/t apo pa tė?
    ... qė nganjeherė duhet koha dhe vėzhgimi i duhur pėr tė marrė vendime tė rėndėsishme. Nė jetė nuk mjafton tė shihet vetėm mjekra, pėr tė vlerėsuar pjekurinė e tjetrit, por duhet pėrqėndruar vėmendje edhe tek mendimi e gjykimi i tij. Nėse dhe gjykimi ėshtė i parakohėshėm si disa lloj ereksionesh, ia vlen mė mirė mosangazhimi nė njė lidhje sesa lakmimi "komshiut"!

Njėherė qė mėsohet si merren elementet e duhura pėr vendime jetėsore, pėrfitohet dhe dituria e duhur pėr tė zgjedhur e pėrzgjedhur edhe pėr fėmijėn!

P.s. Do ishte mė e udhės tė merreshit me problematikėn e temės sesa me aksesuaret e saj!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elna Durrėsi : 07-12-2007 mė 20:57

po me tradhtoj as behet fjal ta pranoj back te vej tek mamaja atije :0

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Elna Durėsi
    Tregohesh ne nje stile shum te lart e kulturar dhe e ritur ne nje vend ku kan qen keto problematike para shume viteve edhe ke nje mentalitet kryesisht tjeter un te kuptoj po keto gjera kan kufi.
    Ok ja pyet keto cunat qe jan ne forum ketu cili nga keto do te toleronte qe ti ikte gruaja pa nam pa nishan pyet cili do ta pranonte perseri nusen ne shtepi???
    Jo goco jo e ke gabim shiko rethin ku jeton pastaj vepro jo me mend mbi koke si te vje mire te flasesh ne shpinen e tjeter kujt.
    Ok nejse nuk hy me thell po un keshtu e shof te arsyeshme si eshte me mire.
    Respekte
    Sui generis

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Por une kam pershtypjen se nuk eshte ne dashuri me ty qe te te vije hamshor i xhaxhit.

Kjo femer me duket teper e zgjuar ne krahasim me shumicen ketu qe kujtojne se mund te japin dicka qe nuk kane.

Ju qe nuk dini as D prej dashurie perse rrasni hundet, askush nuk mund te zgjedhe ne ke do te dashurohet e aq me pak ne c'kohe moshe apo situate. Cfare dini ju?! Per ata qe nuk i kane marre as ere dashurise se njemendet kjo pyetje eshte absurd.

Mos jipni mend aty ku nuk kini as per vete.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Ok ja pyet keto cunat qe jan ne forum ketu cili nga keto do te toleronte qe ti ikte gruaja pa nam pa nishan pyet cili do ta pranonte perseri nusen ne shtepi???
    Jo goco jo e ke gabim shiko rethin ku jeton pastaj vepro jo me mend mbi koke si te vje mire te flasesh ne shpinen e tjeter kujt.
    Armend,

Te them te drejten nje grua qe do te martohej me dike qe ka kete mentalitet nuk do arrinte te ikte asgjekundi sepse ajo nuk ka respekt per veten ne radhe te pare qe kur martohet me nje njeri qe mendon se ajo eshte prona e tij. Megjithate nuk te ve faj sepse ti je thjesht nje nga shume shqiptare qe kane nje mentalitet te tille.

Njeriu kalon shume gjera ne jete, qofte femer ose mashkull, dhe shume here ka nevoje te gjeje vetveten dhe te kuptoj se cfare po ben. Nqs lexon postimin tim te pare do ta kuptosh shume mire se cfare mendoj une per kete teme. Megjithate, nqs une si femer po kaloj shume strese ne jete dhe vertet duhet te kthjellohem, nuk ka asgje te keqe t'i them tim shoqi qe kam nevoje te largohem nje weekend dhe patjeter do t'i them se ku po shkoj, por thjesht dua qe te ec ne buze te detit vetem, larg nga cdo gje dhe nga te gjithe, dhe te mendoj per shume gjera (dhe te lutem mos me keqkupto, nuk po flas ketu per tradheti, etj...etj...). Jemi njerez dhe nqs ti e shikon gruan si prone e jotja dhe e trajton si te tille, te garantoj qe ajo nuk eshte e lumtur. Nqs ti e trajton si partnere ne cdo gje, si shoqe, si te dashur, si dike qe nuk mund te jetosh dot pa te, atehere do ta arrish ta kuptosh shume mire, qe ajo eshte me ty sepse donte te jete me ty dhe akoma do te jete me ty, dhe jo se eshte prona jote.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga DeAdA Lexo Postimin
    Armend,

Te them te drejten nje grua qe do te martohej me dike qe ka kete mentalitet nuk do arrinte te ikte asgjekundi sepse ajo nuk ka respekt per veten ne radhe te pare qe kur martohet me nje njeri qe mendon se ajo eshte prona e tij. Megjithate nuk te ve faj sepse ti je thjesht nje nga shume shqiptare qe kane nje mentalitet te tille.

Njeriu kalon shume gjera ne jete, qofte femer ose mashkull, dhe shume here ka nevoje te gjeje vetveten dhe te kuptoj se cfare po ben. Nqs lexon postimin tim te pare do ta kuptosh shume mire se cfare mendoj une per kete teme. Megjithate, nqs une si femer po kaloj shume strese ne jete dhe vertet duhet te kthjellohem, nuk ka asgje te keqe t'i them tim shoqi qe kam nevoje te largohem nje weekend dhe patjeter do t'i them se ku po shkoj, por thjesht dua qe te ec ne buze te detit vetem, larg nga cdo gje dhe nga te gjithe, dhe te mendoj per shume gjera (dhe te lutem mos me keqkupto, nuk po flas ketu per tradheti, etj...etj...). Jemi njerez dhe nqs ti e shikon gruan si prone e jotja dhe e trajton si te tille, te garantoj qe ajo nuk eshte e lumtur. Nqs ti e trajton si partnere ne cdo gje, si shoqe, si te dashur, si dike qe nuk mund te jetosh dot pa te, atehere do ta arrish ta kuptosh shume mire, qe ajo eshte me ty sepse donte te jete me ty dhe akoma do te jete me ty, dhe jo se eshte prona jote.
    Mos te keqkuptohemi ju lutem
    Un nuk thash qe gruaja nuk ka te drejt per asgje
    Ketu than qe ik pa dienin e askujt diku larg edhe shif cili do te vi pas karajfili apo burri(i gjore)
    Un nuk mund ta lejoj qe gruaja ime te ik dikund pa dienin time,edhe un sikur ta kem grua edhe un e filli e ndjej qe dicka nuk eshte ne regull gruaja paska hall qe do te iki nga un (Ketu kuptohet krejt) edhe ateher un do tentoj te zbuloj nga gruaja ime se cfar ndodh edhe ajo lidhjet qe ka me karafilin e vet do te jet e detiruar ti ndaloj ose te me tregoj te vertet e kur te me tregoj te verten un jam burre dhe i tregoj deren sepse nuk e mbaj me zort.Ky burri (i gjore) nuk e ka kete prone te vete pasi qe kjo shum mire potencon se kam nje burre (te gjore) te mrekullueshem edhe nje familje qe do ja keni lakmi te gjithe.
    Mendoj se kjo ka shume liri qe ka aritur ta tradhetoj edhe vazhdon ta bej ate duke ren me keq tek Karafili ketu eshte problemi i gocave te sotme (si puna e kesaj) sepse ju jep gishtin marin doren (i jep lirine,ta prish jeten dhe familjen)
    Le ta bej nje prove kjo le ta mer ne telefon Karafilin e vet edhe le ti thot :
    heey un jam ndar nga burri im ne shpi nuk mund te shkoj dua te vi tek ty se ket gjo e kam ber per ty.
    Pa te shofim ateher karafili ne cilin shtet do te kerkoj azilin.
    Respekte per te gjithe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RaPSouL : 07-12-2007 mė 23:20
    Sui generis

Citim Postuar mė parė nga Baptist Lexo Postimin
    Por une kam pershtypjen se nuk eshte ne dashuri me ty qe te te vije hamshor i xhaxhit.

Kjo femer me duket teper e zgjuar ne krahasim me shumicen ketu qe kujtojne se mund te japin dicka qe nuk kane.

Ju qe nuk dini as D prej dashurie perse rrasni hundet, askush nuk mund te zgjedhe ne ke do te dashurohet e aq me pak ne c'kohe moshe apo situate. Cfare dini ju?! Per ata qe nuk i kane marre as ere dashurise se njemendet kjo pyetje eshte absurd.

Mos jipni mend aty ku nuk kini as per vete.

ti qenke i dashurari i shekullit kshu boll se lat nam tjetra me femi me familje
    thot dashni u kujta ne dashni per te ngrene maxhukun ajo ajde thoj se
    do e ket me te madh ai miku
    edhe sa per dashni ti na qenke i dashuruar bravo qenke i mencur me behet qefi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    363
    Baptist te lexoj vazhdimisht dhe nuk jam dakort me ty ne pergjithesi por te kjo teme te jap shume te drejte dhe me vjen mire qe je djale dhe e kupton sh sakte faktorin ndjenje dhe fat/shans/rastesi te ēeshtjes. une s'dua te shprehem shpesh te kjo teme se shume postime me nervozojne por vazhdoj ta lexoj dhe me vjen mire qe ka dhe postime qe me qetesojne

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •