Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 91
    i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Qe eshte anomali as qe e ve kush ne dyshim. E sikur te kishe lexuar postimin tim te mesiperm, do e kishe kuptuar. Ndaj riktheju dhe njehere postimit tim.

Persa i perket argetimit tim... s'jam e martuar, jane gjera qe momentalisht s'me shqetesojne. Mgjth, vazhdoj te jem e mendimit qe tradhetia s'eshte e pranueshme ne asnje lloje lidhjet: as dashurore, as fejesore, as martesore. Njerezit qe tradhetojne me dhimbsen, s'jane ne gjendje te konceptojne ate cfare i bejne vetes.

Fundja, te ishte e vertete ajo qe tha kjo gruaja: cili mashkull tamam do shkonte me nje grua te martuar, me femije? Pra mesa mend kjo i beson nje njeriu te tille?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Postimi i pare?Ne rregull.Jam dakord me ate cfare ke shkruar.Por cfare shkruajte ne te dytin?Tani merre ti e lexoje postimin tende te dytin edhe nje here.Do te shohesh,se ne esence jan te kunderta me njeri tjetrin.Aq me teper,eshte nje paragjykim qe bene ti,per mua dhe bashkeshorten time(edhe pse nuk mund ta dishe se a jam apo nuk jam i martuar).

Per mua kjo teme mbetet edhe me tutje nje genjeshter e vogel.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daja-GONI : 05-12-2007 mė 09:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    X-files, ta bisedoje me burrin? Imagjino te te vinte gruaja ne shtepi e te te thoshte dicka te tille, vallai une ja kisha mbledh leckat e ja kisha nxjerre tek dera per nje ore.
    ndoshta,
    po do preferoja te me thoshte se nuk me do me, se sa te ma fuste sa krahu pa dijenine time, dhe une te jetoja me iluzionin se me do.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ndoshta,
    po do preferoja te me thoshte se nuk me do me, se sa te ma fuste sa krahu pa dijenine time, dhe une te jetoja me iluzionin se me do.
    Pooo, ketu jam absolutisht dakord me ty. Ama kjo, ti ishte afruar te shoqit para se te kalonte ne tradheti, t'i kishte kerkuar ndihme indirekt per te mos rene pre e asaj situate, ti kishte kerkuar ti qendronte me afer e ta mbeshteste. Problemet cifti duhet t'i zgjedhe brenda lidhjes dhe jo jashte, duke u marre me nje mashkull qe gjuan gra te martuara.

Dajo, sa i kupton ironite dhe ti o cun.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    ardita
    duhet te shikosh brenda vetes tende cfare ne te vertete kerkon
    duhet te dishe qe ne qofte se vendos te ndahesh do jete nje rruge shume e veshtire perpara aq sa mund te jete dhume veshtire ta perballosh
    nje dicka duhet te keshe te qarte pepara se te ndahesh mos pendohesh sepse aty do te jete renia me e madhe psikologjike
    mendimi im
    une nuk do te leja burrin tim te mrekullushem per asnje njeri ne bote, as nuk e leja veten te bija ne dashuri me asnje

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga ardita79 Lexo Postimin
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.

Postimi yt i pare ne forum dhe nje pyetje krejt absurde. Thua qe do me paragjykoni dhe per kete nuk t'a ndjen hic! Thua qe nuk arrijme te kuptojme dhe perseri pyet me nje teme krejt te vecante per hallin qe ke!

C'fare kerkove te shkruajne te tjeret per ty qe hape nje teme te tille!? Per mendimin tim nuk je bushter ashtu sic e quan veten sepse po te ish keshtu do na mbysnin bushtrat sepse ka me mijera femra ne bote qe kane lidhje te dyfishta.

Ardita ja u shfryve dhe je ok.

Mendimi i cdo njeriu te arsyeshem dhe me llogjike do te thoshte dy fjale; Mendo dy here te mirat e te keqijat e kesaj ndienje te re.

Dito.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Jam martuar ne moshe te vogel me nje burre qe mendoj se eshte i mrekullueshem dhe sot e kesaj dite akoma mendoj se eshte i tille. Ka disa kohe qe jam njohur me nje djale qe po me shkaterron nga dashuria qe kam per te. Kam nje familje te mrekullueshme qe gjithkush do ta kishte zili por kam rene ne dashuri aq shume me kete djale sa jam gati te sakrifikoj gjithcka. E di qe shume prej jusha do me paragjykojne , disa prej jush do me quajne bushter sepse dhe une dikur paragjykoja per tradhtine. Nuk mendoj te gjej zgjidhje prej mendimeve tuaja por eshte vetem nje menyre per tu shfryre gje te cilen nuk mund ta gjej askund qofte edhe tek shoqet e mia me te ngushta.

Nuk dmth se dikush det quaje bushter ti apo ndonje fjale tjeter thjesht e ke per momentin kete gje kete dashuri me dike tjeter,vetem mos lejo qe epshi te ta tregoje rrugen sepse ben gabimin me te madh ne jeten tende,me duket se e ke burin dhe mendoj se ke ndjer dicka per te qe je lidhur dhe ai buri yt ka ndjer dicka per ty qe eshte lidhur me ty dmth qe ka vendos te qoje jete me ty dhe tash mbas nje kohe te gjat qe ti te presin shum gjera tjera dmth neser mund te behesh edhe nene sikur je bere edhe grua po ne qoft se don jeten e lumtur mos bej bodallalliqe se ndoshta nesrit mund te pendohesh aq shum sa qe edhe jeten nuk do duash ta vazhdojsh me tutje,mund xhdo ender tet shuhet dhe do ngelish si eshte me se keqe,DOJE,RESPEKTOJE ate qe e ke.

Ne keto raste duhet te mendojsh edhe per burrin,mund xhdo gje ta ka ndrishu ne jeten tende,mund te jete nje burr qe xhdo gje ka dhene per ti dhe si mendon e meriton ai kete me ja ber,ose ktheje me mire anen e kundert sikur burri yt me ta bere ty si do tu ndjeheshe shum keq.

Fjala e fundit nga ana ime per ty eshte: MOS JA NXI JETEN BURIT DHE VETIT TEND.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ardita...

Te pergezoj ne rradhe te pare per guximin qe pate duke folur per diēka personale ne kete teme.
    Se dyti ti thua qe je martuar e vogel dhe ke nje burre te mrekullueshem,dmth kur arrin te thuash kete fjale per bashkeshortin,mendoj se ai te ka dhene dhe plotesuar gjithēka,ndjenje,ngrohtesi etj etj...dmth gjithka qe ti si gruaja e tij te ndiheshe e "kompletuar"!
    Por gjithsesi kjo nuk te ka penguar qe te kerkosh diku tjeter,dmth per mua te ka munguar diēka,te cilen ti si femer ke kerkuar ta gjesh.
    Une nuk te ofendoj dhe as nuk mund te gjykoj,jo vetem une po askush nuk e ka te drejten,por desha vetem te te thoja disa gjera..
    Ti pretendon se do marrezisht dike tjeter dhe do beje gjithēka per te qene me te!
    Je marrezisht dhe teresisht e dashuruar...te kuptoj,pasi e njoh forcen e dashurise!
    Po a eshte kjo lloj ndjenje edhe te personi qe ti do?
    Te do ai ne te vertete?
    E ke pyetur veten si do te ishte jeta jote pasi te merrje nje vendim te tille,me te cilin do te shkatarroje familjen tende,nje "person te mrekullueshem",si do te ishte jeta jote nqs per personin qe ti do,ti mund te jesh thjesht nje aventure,ose te me falesh "nje kalim kohe"?!
    Per mendimin tim mendohu mire para se te veprosh,sigurohu ne vetvete qe ajo qe ndjen per tjetrin nuk eshte vetem nje terheqje fizike,sigurohu qe eshte ne te vertete ajo qe quhet dashuri.
    Mos u nxito....lere te kaloje nje fare kohe,mos e tako dhe mendohu...!
    Dhe nqs se nje dite e kupton qe ka qene gabimi yt atehere do te ishte mire te tregoheshe e sinqerte me burrin tend dhe ti kerkoje te falur...
    Dhe nqs ti kupton te kunderten te uroj fat..
    Gjithsesi per mua te prishesh nje te tille familje qe ti ke shancin te kesh,nuk me duket aspak normale!
    "Pyet 100 vete dhe bej si di vete"...pyet arsyen,llogjiken dhe zemren!

respekte
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    mos e lidhni gjithcka me seksin !!! lidheni edhe me gjera te tjera me argetimin me menyren e jeteses !!! ajo e ka thene tamom qe jam martuar e vogel pra me sa duket kenaqesite qe te fal rinia si paska shijuar tamom !!! kjo gje duhet pare ne kompleks jo vetem tek akti seksual qe keta te dy kane !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Moj vajze ndaje shapin nga sheqeri , dhe jepi jetes nje drejtim , mos vazhdo te lendosh veten dhe familjen , ose sakrifiko jeten tende dhe qendro me tet shoq , ose leri te gjith dhe ik me ate qe do .
    Por kam nje pyetje , personi qe tani ti do ,
    Ta kthen dashurin qe ke ti per te , apo ne momentin qe te lesh ti gjithcka per te , ai te te ler ty ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-11-2007
    Vendndodhja
    kabul afganistan
    Postime
    15
    MENDOJ SE NUK IA VLEN TE SHKATERROSH FAMILJEN PER NJE DASHURI KALIMTARE LE QE CESHTE KY DJAL I RI QE SHKON ME NJE GRUA TE MARTUAR.EDHE PO TE MORI TY TE NJEJTEN GJE DO BEJ.PASTAJ PO FEMIJET NESE KE CFAJ KANE.DO TE TE DUHET TIA NISESH NGA E PARA POR KESAJ RRADHE ME NJE NJOLLE DO TE TE THOSHA DHE NJERZIT DO TE PARAGJYKONIN,MOS HARRO SE PO JETON NE ShQIPERI.MENDOJ SE CDO GJE E KE VETE NE DORE DHE DEGJOJE BAR/BUNJEN

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dua dy vajza, cilėn po tradhetoj?
    Nga StormAngel nė forumin Pyetni psikologun
    Pėrgjigje: 87
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 04:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •