Vertet kem moderator shum shum te mir dhe te aft,e keq qe nji a dy moderator mendojn qe jan ba drejtor .....
forumi esht mjaft i nivelit te lart, duhet pak humor, ket e bente mir Davius...ku na mbeti
Vertet kem moderator shum shum te mir dhe te aft,e keq qe nji a dy moderator mendojn qe jan ba drejtor .....
forumi esht mjaft i nivelit te lart, duhet pak humor, ket e bente mir Davius...ku na mbeti
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Per mendimin tim nuk gjeta ndo nje gje qe mund te mungoje ne kete forum perkundrazi une jam e kenaqur.
Me pelqen dhe prape kam ardhur ne forum sepse mund te lexoje te reja, me teper me interesojne nga Shqiperia, bisedoj me anetaret, jap mendimin tim, por me teper rikujtoj gjuhen time qe mbas gjithe keto viteve ne emigracion,isha duke e harruar.
[COLOR="DarkRed"]Dua ti bej nje veretje clay more se ndizet pak shpejte dhe nuk jep pergjgje diplomatike atyre qe mund te japin veretje per forumin.
![]()
xfile po te pyesh edhe nje qytetar te thjeshte per tu bere kryetar shteti nuk do te thot jo . Ne shqiptaret keshtu e kemi .
Per ate se qka i mungon forumit do te bashkangjitem me shumicen e anetarve se ketu mungon respekti qe se pari duhet te jet si njerez e se dyti si shqiptar .
Nese nuk tregojm respekt per njeri tjetrin nuk besoj se do te mund qe njeri nga mod. te zgjidhe kete problem
forumit nuk i mungon gjë; thjesht ka surplus idiotësh
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Paskemi nje gestapo ketu ne ranqet tona!Une s'kam per ca te ankohem se fundja nuk ma ndjen fare ne me jepni paralajmerime apo me perjashtoni nga forumi,se nuk e kam bazuar jeten time te ky forum,ketu thjesht vime per te zgjeruar horizontet edhe per t'u argetuar duke lexuar ndonje gje shlodhese dhe humoristike ne kohen e lire!Dhe ja ku po ta them se me sa shoh nuk e kuptove dot se c'fare doja une te thoja te postimi im i pare ne kete teme;ajo qe une shkruajta nuk ishte ankese,por thjeshte nje analogji,se si menaxhohet ky forum nga moderatoret ne baze te opinionit tim,dhe experiences time,se c'fare quhet banale apo jo!
p.s Di_ANA respekte,e kupton vete t'i pse![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
I mungojne anetare ,qe vitin e kaluar Albo ne nje moment krize i perjashtoi...
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt