E pse e vrisni mendjen cfare i mungon forumit.
forumi ka padrone, dhe ata i japin atij formen qe duan.
si ka thene ai tek filmi "Mengjese lufte", topi eshte i imi, kshu qe penalltine do ta gjuaj une
![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Cun Ke Per Te Rrojt Me Shum Se Un
forumit i mungojn shum antare qe keni perjashtuar e ishin ata qe na shtynin te hynim shpesh esht e vertet qe kishte me shum debate po edhe terhiqte me shum tani esht ber pak i merzitshem dhe asnje nuk ka postime qe ja vlen vertet te pergjigjesh.ka antar qe kan hyr nga 1 muaj e kan ber 1000 postime ,vetem per tu dukur po kot flasin ama
Forumit I Mungon Paqja Ndermjet Neve Si Antare Te Ktij Forumi
Sepse Ne Te Shumten E Temave Do Gricemi Deri Diku Deri Aty Sa Te Arijme Ne Ofendime Me Njeri Tjetrin, Sikur Te Ishim Me Tolerante Do Te Kalonim Shum Caste Te Kendshme Te Gjithe Pa Perjashtim...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Forumit si mungon asgje pos respektit te disa anetareve kundrejt stafit te forumit!!
Sui generis
Jam kurioz te di, te gjithe ata qe ankohen per moderimin e keq te ketij forumi, a do ishit me te zote ta moderonit me mire?
Po ta kisha une kete forumin nuk do isha aq i durueshem sa albo, i cili ka te metat e veta , po sinqerisht ka durim te madh, se ke te besh me lloj lloj robi ktu, sejcili ka nazet e veta.
Prandaj si fillim vijeni veten ne vend te moderatoreve dhe duke pare gjendjen e tanishme, a do ishit te zotet ta mbanit mire forumin?
JO, ça mire, ne nje çike te grricemi fillojne debatet e zjarrta deri ne sharje, imagjinoni se si do silleshim ne nje pozicion pushteti ne kete forum.
Une do iua fshija postimet te gjithe atyre qe do kisha inat, ose ata qe krahasojne figurat tona kombetare me ca personazhe qe nuk i njeh njeri.
c far i mungon forumit?
mbase i mungon ajo e tere qe nga nje cike i mungon intelektualit shqiptar....ama pa politike fallco apo militantizem bosh apo ....gjera tjera te kota...
po shtrohet ceshtja se cili eshte modeli i intelektualit ne parim dhe cilat jane piksynimet e nje te shkolluari pmv nivelit te tij formal te dipll es per te qene int.i mirfillte? qe te kete nje far emruesi te perbashket .....ne njohje ne fund te fundit...
mbase ,nese ndokush merr mundimin t a shtroje si ceshtje por plus nje platforme illestare...
Ndryshuar për herë të fundit nga i humburi : 06-12-2007 më 14:06
Krijoni Kontakt