Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Glamorous
    Anëtarësuar
    31-03-2005
    Vendndodhja
    Pak ne Qiell me Engjejt... Pak ne Toke me Djajt.. Kryesisht ne Zemer me Veten!
    Postime
    354

Exclamation Si mendoni, çfarë i mungon Forumit?

Shpesh kaloj me ore te tera ne forum, duke pritur ndonje user qe te postoje ne ndonje teme, por me kot...
    Shume usera lexojne temat dhe postimet e te tjereve, por kurre nuk replikojne, kurre nuk marrin pjese ne tema. Pse???
    Me duket sikur ka humbur ai zjarri dhe buja e Forumit Shqiptar, i cili cdo ore do kishte nga nje teme te re te hapur... Cfare ka ndryshuar???
    Ndoshta e kemi dhe ne ne dore te ndryshojme, te rregullojme vendin te cilin frekuentojme.
    Ju ftoj te jepni mendimet tuaja, pra sipas jush cfare i mungon, ose cfare nuk shkon me forumin?
    Respekte!
    Puthja eshte ushqimi i zemres...

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Pse me, ne do e nxjerrim qimen nga qulli??

Pastaj, ndoshta këta vetë e duan dicka të tillë.
    Duan këtë lloj forumi, të mbledhur dhe serioz.khe khe.
    Pastaj mua më pëlqen forumi i mbledhur, jo rrëmuje e madhe..
    Plus që shqipot zihen cik me njëri tjetrin, kanë halle të tjera, frekuentojnë forume të tjera, vorbull është.
    nejse, gusto janë..
    Dhe stë dhashë dhe ndonjë ide..
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Shpesh kaloj me ore te tera ne forum, duke pritur ndonje user qe te postoje ne ndonje teme, por me kot...
    Shume usera lexojne temat dhe postimet e te tjereve, por kurre nuk replikojne, kurre nuk marrin pjese ne tema. Pse???
    Me duket sikur ka humbur ai zjarri dhe buja e Forumit Shqiptar, i cili cdo ore do kishte nga nje teme te re te hapur... Cfare ka ndryshuar???
    Ndoshta e kemi dhe ne ne dore te ndryshojme, te rregullojme vendin te cilin frekuentojme.
    Ju ftoj te jepni mendimet tuaja, pra sipas jush cfare i mungon, ose cfare nuk shkon me forumin?
    Respekte!
    Ktij forumi i mungon humori, gallata, menyra e te shprehurit lirshem, menyra e njerzeve per te qene vetvetja, sepse secili mundohet te duket perpara te tjereve, asnje nuk eshte spontan, asnje nuk e tregon veten per ate qe eshte, vetem duan te bien ne sy qe gjasme kushedi se ca u be nese mendojne keq.

Por gjithsesi ne kte forum ka nje dore te forte, dore te hekurt nese mund ta quaj, shum i zymte nga menyra se si e shoh une, ngjyrat e forumit jan te bukura, por brenda eshte sikur te jete nje kohe me shi e me bresher.. shum i zymte shum i erret, ne kuptim qe njerzit duken qe sjan te kenaqur, ju mungon dicka, ju mungon nje gallate edhe nje humor tamam per te qene, nje shkembim ideshe pa pasur friken se te fshijne postimet apo te fshijn temen, ose redaktojne postimet.

Ktu duhet te matesh 100 her te flasesh nje fjale, sepse dihet qe do dale dikush te ta fshije, dikush qe sapo eshte zgjuar nga gjumi me nerva edhe do ti cfryje ne forum duke redaktuar edhe fshire postime. Por nuk eshte vetem kjo, menyra arrogante e moderatoreve ne pergjigjet qe japin te bejn te mendohesh 2 her te futesh apo mos te futesh ne kte forum!

Por kur vjen puna futemi, sepse kemi njerez qe na njohin edhe njerez qe shkruajn nga jashte shtetit qe mund ti quajm shoke e shoqe, ndaj kjo eshte arsye e forte. Por te them te drejten ktij forumi i mungon gjalleria, i mungon humori, i mungon spontaniteti, edhe i mungojn ca tema tamam per te qene, tema qe mund ti quajm "Tema per kalim kohe" sepse na plasen shpirtin me muhabete politike, fetare edhe muhabete kot!!! Jo se sme pelqejn, por dreqi ta haje, jam 26 vjec kam qejf te defrehem.

Perfundimisht, ky forum eshte varreze per nga gjalleria edhe humori.. por te pakten ka nje ane te mire, ke cfar te lexosh ka tema te bukura per tu lexuar.. E vetmja arsye qe frekuentoj kte forum eshte se ka njerez qe me pelqejn kur shkruajn, por edhe ato jan 2 apo 3 kokrra po ti mbledh mire.. edhe vetem per te folur me ato futem, se ndryshe sme merr malli ta klikoj kte faqe.

Ju pershendes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 04-12-2007 më 20:54
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga P-FaRm Lexo Postimin
    Respekte!

Per mendimin tim ky forum ka teper tema te larmishme dhe antare qe eshte ne te vertete per ti admiruar per dijet dhe çdo gje qe ata shkruajne.
    Ka drejtues te shkelqyeshem,te cilet ju kane bere te mundur te shkruani ne kete forum dhe ka nje staf qe per mua eshte i mrekullueshem.
    Ka disa antare te tjere pastaj qe nuk e kuptojne se nje forum nuk eshte chat po eshte diçka intelektuale ku ne te cilin japim dhe marrim dijet e njeri tjetrit.
    Shume te tjere nuk e kuptojne qe ne si moderatore,smod ose admin, nuk jemi armiqte tuaj,por jemi thjesht ketu per te mos lejuar debatet qe sjellin ne ofendime,per te fshire postimet qe nuk i permbahen temes dhe per te vene rregull persa i perket nenforumeve perkatese me te cilat drejtojme dhe shikojme temat.
    Me ka rastisur te fshih postime nga plot antare te cilet kishin kaluar ne banalitetet me te uleta persa i perket ofendimeve ndaj dikujt qe nuk ishte ne nje mendje dhe opinion me ta.
    Si mund te krijojne tema keta antare,kur e kane mendjen per chit chat,ofendime dhe per te prishur tema duke i ulur vlerat nje forumi?!
    Per bisedat kemi mundesine e mp dhe per tu tallur mund ta beni shume bukur ne nje chat,po nuk eshte e drejte te ankoheni per fshirje postimesh,kur shume nga ju nuk respektojne temat dhe njeri tjetrin.
    Ne nuk jemi police rendi,jemi antare si ju,kemi qene si ju dhe nje dite dikush nga ju mund te behet shume bukur moderator dhe si i tille do mundohet te beje te respektohen rregullat e respektit ndaj tjetrit dhe ndaj forumit!
    Perpara se te kerkojme perfeksionin te tjetri duhet ta shikojme te vetja jone!
    Jemi njerez si ju dhe nuk kemi asgje personale,thjesht mundohemi per mirembajtjen dhe ngritjen e nje niveli kulturor qe nuk varet vetem nga ne,po nga ju te gjithe...!

Respekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 04-12-2007 më 21:21
    "Carpe Diem"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Per mendimin tim ky forum ka teper tema te larmishme dhe antare qe eshte ne te vertete per ti admiruar per dijet dhe çdo gje qe ata shkruajne.
    Ka drejtues te shkelqyeshem,te cilet ju kane bere te mundur te shkruani ne kete forum dhe ka nje staf qe per mua eshte i mrekullueshem.
    Ka disa antare te tjere pastaj qe nuk e kuptojne se nje forum nuk eshte chat po eshte diçka intelektuale ku ne te cilin japim dhe marrim dijet e njeri tjetrit.
    Shume te tjere nuk e kuptojne qe ne si moderatore,smod ose admin, nuk jemi armiqte tuaj,por jemi thjesht ketu per te mos lejuar debatet qe sjellin ne ofendime,per te fshire postimet qe nuk i permbahen temes dhe per te vene rregull persa i perket nenforumeve perkatese me te cilat drejtojme dhe shikojme temat.
    Me ka rastisur te fshih postime nga plot antare te cilet kishin kaluar ne banalitetet me te uleta persa i perket ofendimeve ndaj dikujt qe nuk ishte ne nje mendje dhe opinion me ta.
    Si mund te krijojne tema keta antare,kur e kane mendjen per chit chat,ofendime dhe per te prishur tema duke i ulur vlerat nje forumi?!
    Per bisedat kemi mundesine e mp dhe per tu tallur mund ta beni shume bukur ne nje chat,po nuk eshte e drejte te ankoheni per fshirje postimesh,kur shume nga ju nuk respektojne temat dhe njeri tjetrin.
    Ne nuk jemi police rendi,jemi antare si ju,kemi qene si ju dhe nje dite dikush nga ju mund te behet shume bukur moderator dhe si i tille do mundohet te beje te respektohen rregullat e respektit ndaj tjetrit dhe ndaj forumit!
    Perpara se te kerkojme perfeksionin te tjetri duhet ta shikojme te vetja jone!
    Jemi njerez si ju dhe nuk kemi asgje personale,thjesht mundohemi per mirembajtjen dhe ngritjen e nje niveli kulturor qe nuk varet vetem nga ne,po nga ju te gjithe...!

Respekte

Di_Ana Nga postimi qe ke ber me duket se u kape me mua ne kte drejtim.
    Tani pa lajka te flasim, je e sigurte qe ky forum ka gjithcka qe duhet? Un spo ankohem per nje postim te fshire, sepse sme intereson numri postimeve, por me vjen keq sepse me nje fshirje postimi un kuptoj ne veten time se cfar gabimi bera?? Edhe rri vras mendjen pse e fshiu filani apo filania ate postim, pse sme len te flas lirshem te shpreh opinionin tim lirshem, te bej gallate edhe te flas me shoke e shoqe!!

Me vjen keq qe ne te gjith postimin qe ke ber ske shkruar asgje konkrete, thjeshte me duken lajka, por se kuptoj as arsyen e ktyre lajkave!!!

Tema eshte cfar i mungon ktij forumi, jo Hajde ti japim medalje antareve te forumit. Se kupton se duhet te jete nje vend i gjalleruar, jo vend lajkataresh servilesh, sepse ske arsye te jeshe servile as lajkatare as te mundohesh te mbrosh dicka qe un spo akuzoj.

Spo vihem kundra asnjerit nga ju, e di qe me je levizje gishti perjashtoni ke te doni nga forumi, por un po them ate qe mendoj, edhe ajo qe mendoj eshte se forumi ka nevoje per gjalleri, jo per tema fetare edhe politike, se na hengret shpirtin si ne shqiperi ne lajme TV edhe ne forume shqiptare ne internet.

U lodhem.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Pajtohem me ty Apollyon ...

------------------------------------
    kisha me shtu edhe ketu mungon humori shum shum shum
    tani rregullat me vizore ne forum nuk ben.

po une vizoret i di te drejta ok..... po ka edhe me bira....keto te bejn te ik e te vjen kur ke kohê per te hudh !.............

mu mu kan fshi sa shkrime por ,jam fillozofe bej injoranc pik .ose i kan mbyll TOK-tok
    heshtjes duhet pergjigjur me heshtje ...franqeze...
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Edhe rri vras mendjen pse e fshiu filani apo filania ate postim, pse sme len te flas lirshem te shpreh opinionin tim lirshem, te bej gallate edhe te flas me shoke e shoqe!!

Me vjen keq qe ne te gjith postimin qe ke ber ske shkruar asgje konkrete, thjeshte me duken lajka, por se kuptoj as arsyen e ktyre lajkave!!!

Tema eshte cfar i mungon ktij forumi, jo Hajde ti japim medalje antareve te forumit. Se kupton se duhet te jete nje vend i gjalleruar, jo vend lajkataresh servilesh, sepse ske arsye te jeshe servile as lajkatare as te mundohesh te mbrosh dicka qe un spo akuzoj.

.
    Ne rradhe te pare nuk tu drejtova ty personalisht dhe skishte te bente fare me ty ,por ne pergjithesi.
    E dyta nuk jam njeri qe bej lajka po shpreh thjesht ate qe mendoj,siç mund ta shprehesh edhe ti.
    E treta,fakti qe ti nuk je lene " te besh gallata me shoke e shoqe",nuk me duket nje arsye me vlere per te kritikuar gjithe forumin.Siç e thashe per gallata ekzistojne mp,chati dhe msn...
    Eshte tjeter te besh shaka,po duke ju permbajtur temes dhe duke ndare opinionet tona per to, dhe eshte tjeter te "besh rremuje",me fjale jo te hijshme dhe ofenduese!
    Nqs ti ketu e quan nje vend lajkataresh e servilesh,atehere nuk e kuptoj pse gjithe ky debat,asnje nga ju nuk mbahet me zor,por ama siç thashe edhe them,shikoni nje here veten pastaj gjykoni antaret ose stafin e ketij forumi.
    Se çfare i mungon ketij forumi?
    Per mua asgje....i ka te gjitha.
    Mjafton te shkosh neper nenforume te ndryshme dhe ke tema sa te duash,nuk te thote njeri te rrish vetem te forumet fetare.
    Me duket se ti po kapesh kot se koti dhe siç te thashe ky forum eshte diçka intelektuale ku shume njerezve nuk do tu pelqente te lexonin ato"banalitetet dhe shakate e ekzagjeruara midis shokeve dhe shoqeve"!
    Te vleresosh antare dhe stafin e ketij forumi,nuk me duket fare pune servili,sepse nuk kam asnje lloj interesi,por ti me duket se e paske nje...."dashke te te vikan sipas avazit dhe te te lene te flasesh si te duash"!
    Nuk e kisha me ty ne fillim,po meqe ty tani "te dogji",tu pergjigja!

gjithe te mirat
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 05-12-2007 më 06:30
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin

mu mu kan fshi sa shkrime por ,jam fillozofe bej injoranc pik .ose i kan mbyll TOK-tok
    heshtjes duhet pergjigjur me heshtje ...franqeze...
    Pershendetje Dorontina,

Postimet edhe ne si moderatore na fshihen kur nuk i permbahemi temes,edhe ne kemi postime te fshira nga moderatore te tjere ose anasjelltas.
    Nuk e kuptoj pse gjithe kjo "perbuzje" ndaj forumit nga ana jote pasi ti ke kohe ketu dhe sje ankuar ndonjehere.
    Sa per personin qe foli para teje edhe mund ta justifikoj sepse pak kohe ka ketu,po ty sinqerisht nuk po te marr vesh!

E paske harruar heshtjen "franceze" me kete rast!

gjithe te mirat
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 05-12-2007 më 06:39
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    asgje nuk i mungon forumit, bazuar ne ate qe tha me pare P-Farm.

po te kete tema interesante, njerezit dhe pergjigjen.
    Me mire pak dhe sakte se sa shume e per lume.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin

Respekte
    O DI_ANA po nuk rri dot nje moment pa ma permendur emrin nuk rri:P j/k

Per mendimin tim forumi eshte goxha i pelqyeshem dhe i frenkuentueshem nga persona me bagazh! Por qe na nje here e teproni dhe ju moderatoret me keto rregullat shume strikte,e teproni mos t'ju hame haken lol

Rasti i fundit qe mu fshi nje postim ishte vetem pse une perdora fjalen 'vibrator' ne nje teme,dhe arsyeja e paralajmerimit qe mora ishte se kisha perdorur fjale banale!Munde te me thoje ndonjeri nese 'vibrator' eshte fjale banale!? Se mesa di une nuk me duket dhe aq banale,ku ne te njejten kohe shikojme te perdoren fjale te fjalorit me te ulet qe munde te ekzistojne ne tema te ndryshme,dhe atyre per cudi nuk u fshihen postimet!Mos ndoshta kemi dhe ndonje konflikt interesi ne mes!?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë ju mungon ?!
    Nga kleadoni në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 944
    Postimi i Fundit: 09-11-2023, 06:18
  2. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  3. Presidenti Moisiu mbledh homologët e rajonit, mungon presidenti grek
    Nga kolombi në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-04-2006, 22:41
  4. C'ka mendoni per fatin e juaj?
    Nga I_DREJTI në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 07:53
  5. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-08-2004, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •