Gjeja qe dine te bejne shuuume shuuume mire meshkujt eshte te shikojne futboll nga mengjesi e deri ne darke pa u merzitur fare...fare....
Aq fare nuk merziten saqe ti ngren nervat kur i shikon akoma aty te ulur perpara TV!!![]()
Gjeja qe dine te bejne shuuume shuuume mire meshkujt eshte te shikojne futboll nga mengjesi e deri ne darke pa u merzitur fare...fare....
Aq fare nuk merziten saqe ti ngren nervat kur i shikon akoma aty te ulur perpara TV!!![]()
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Nje gje tjeter qe bejne shume mire femrat eshte ti prishin qetesine meshkujve pikerisht kur jane perpara TV
Derman.....Po pse mallkon o derebardhe,mos e luaj vajzen se i thashe sat shoqeje
Meshkujt jane ata qe na bejne te ndihemi femralol
Meshkujt jane me te miret e botes,e ç'fare jemi ne femrat para tyre....asgje!
Meshkujt jane me edukate,te zgjuar dhe ça te them une,pike defekti nuk kane!lol
Ups harrova....ky ishte "Princi i kalter" qe spo e gjej dot!
Respekte dermannnnnnnn
"Carpe Diem"
Tani per mua vlen ajo puna e gatimit, dmth per disa gjera, psh. Makaronat me zarzavate i qaj me lot, edhe ajo puna e seriozit e guximtarit me shkon per shtat kur duhet ose kur paraqitet situata per te qene i tille. Per gentilmen nuk ma kalon njeri(pupupu, e kam harru modestine ne shpi sot). Dmth doja te thoja qe keto qe ke thene jane te verteta per shumicen e meshkujve jo vetem per mua.
Tani po ja filloj ti pergjigjem temes tamam. Gjeja me e mire qe bejne vajzat eshte se po i le para televizorit duke pare telenovela nuk dine te luajne nga vendi dhe rrine edhe pa ngrene po qe nevoja dhe komentet e telenovelave i bejne shume bukur. :d
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 04-02-2008 më 15:35
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Gocat mund t'bojn çdo lloj pune, ashtu si djemt. Veç, gjithmon duhet me pas parasysh ate fjalen e urte qe thote: Give a woman a job and she grows balls. End ui dont uont dhet, du ui?
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Vajzat mund te bejne shum pune njekohesisht psh.te gatuajn, te bejne pune te ndryshme te shtepise, e nje sy nga pc ;-) sepse kaneme emisferen e djathte te trurit me te madhe gje qe meshkujt nuk e kane.
Meshkujt kane emisferen e majte te trurit me te madhe, mund te bejne vetem nje pune ne nje kohe te caktuar por...e bejne me mire!
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
DI_ANA derman respekte edhe prej meje.
Po ca faji kemi neve qe na i ka dhene perendia te gjitha mi?????
Meshkuj bejne shume gjera qe femrat nuk i arrijne dot.Mos ti hapim shume se mbeteni keq ju Gjinia tjeter.
P.s Princit te kalter i kane vjedhur Kalin ne edhe eshte bere Kembesor derman. Sa per Xhulianen mos kij merak derman se sja thashe me vertet mi se mezi ju kemi juve gocave.Pa juve nuk ja kam idene si do ishte Bota.Ndoshta Perfekte.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt