pse Ronaldinho eshte degjuar kete vit???Ju ma krahasonit me Diegon tani fshi stolin e Braces
pse Ronaldinho eshte degjuar kete vit???Ju ma krahasonit me Diegon tani fshi stolin e Braces
Ndryshuar për herë të fundit nga km92 : 08-12-2007 më 07:08
Sme ke kuptua!
E kam fjalen se Anglia su kualifikua dot ne euro 2008 dhe se 3 skuadra ne gjysemfinale nuk arriton dot te merrnin championsin.
Spo them per tashi se akoma faza me grupe ska mbaruar
Barcelona nje nga favoritet kryesore nuk mori dot as champiosin as kampionatin,
Dhe tashi skuadra po percahet edhe se brendshmi ,jo do ike Ronaldinho jo Rajkard etj
Pastaj si na qenka me i madhi ,kur smori dot as nje kupe????????????
Pas dy vitesh suksese te njepasnjeshme, nuk do ta quaja tragjedi nje vit pa trofe. Ka shume arsye pse ndodhi nje gje e tille dhe ndoshta te cdo klub do te ndodhte e njejta. Shiko Chelsea-n. Cfara favoriti ishte ne Premier League dhe ne fund e dorezoi titullin (pas dy vitesh sukses). Pastaj Barcelona u nda me pike te barabarta me Real Madridin, dmth e mbajti frontin deri ne fund.
we will rock you
MESSI!
Pse? Sepse asgje nuk morri sezonin/vitin qe po leme pas, por edhe ato tituj qe pati nuk mundi t'i mbroj:
- Kampionati spanjoll e humbi
- Kupen e Spanjes nuk arrite te fitoj, duke avancuar ne ndeshjen e pare te gjysmefinales 5:2. Ne ndeshjen kthyese u demolua nga ekipi i dobet i Getafes 4:0.
- Ligen e kampioneve nuk e mbrojti
- Argjentinen nuk mundi te kurorezoj Kampion te Amerikes Jugore.
- Nuk arriti te fitoj titullin: lojtar me i mire ne Evrope (GOLDEN BALL)
- Nuk arriti te fitoj titullin: lojtar me i mire ne Bote (FIFA WOLRD PLAYER)
My silence doesn't mean I am gone!
100% dakord me ty, do shtoja se bashke me Messin i humbur ka dal dhe Messidonia i forumit :P
Pastaj do te shtoja se kombetarja Angleze, gjynah qe s'u kualifikua se ka goxha kualitet ne organikun e vet, per te ardhur keq eshte edhe McLaren ne F1 (mendjemadhesia dhe puna individuale te denojne gjithmone).
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Ndonjehere jam shum dakord me pergjigjet e tua, po ndonjehere nuk din as si te pergjigjesh, Messi kete vit ka qene ne formen e tij me te mire, si mund ti thuash si humbesi me i madh i vitit, pastaj kam thene edhe njehere se nuk shikohen cmimet e klubit se cka fiton qe te behet lojtar i mire,pastaj vetem nje lojtare nuk mund te fitoj asgje dhe as te mbroje asgje, po fati ishte kunder barcelones dhe nuk arriti ti mbroje disa trofe, nuk mendoj se fajtore eshte MESSI, kshtu qe ben mire te shihni se cka jeni duke shkruar ne keto pergjigjet e juaja...
Krijoni Kontakt