Bamir Topi ...........?????????
Bamir Topi
Sali Berisha
Edi Rama
ilir Meta
Alfred Moisiu
Bamir Topi ...........?????????
fatos nano
JO SEKS PARA MARTESE
Sali berisha me i miri !!
Topi kuptohet qe eshte i mire perderi sa eshte kryetar shteti!
Saliu normale, na ka lan pa drita ene pa uje, normale qe kte kena pas neper goje gjith vitin.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
topi e keqja me e mire
Sali Berisha mendoj edhe pse nuk jam aq shum ne rrjedha me politiken e shqiperis po me se shumti po permendet Sali Berisha edhe po thojn qe ka arrit ta organizoj pushtetin mjaft mir
te jesh politikani i vitit duhet te jesh dhe njeriu i vitit..
e njeriu i vitit eshte ai qe ka treguar virtytet me njerzore edhe se kjo i ka rrezikuar jeten..
dhe ka vetem nje te tille..
ai eshte Rasim Shala.. burri qe kur duhej me i dal serbit perpara i doli bashk me shoke dhe kur duhej te denoncohej krimi polpotisto enverist .. ai e denoncoj..
askush nuk krahasohet me te..
as ata te tiranes as te prishtines..
te gjithe jan puthur e puthen me kriminelet e pritave te pabesa qe kositen shum atdhetare te mrekullueshem.. duke perfshire burra e gra vajza e femije..
vetem rasim shala nuk u be krimb frikacak e sahanlepires i mafies polpotiste..
para tije te gjithe jane legena.. . duke perfshire ketu si politikanet e kosoves ashtu dhe te shqiperise..
prej rasim shales njohim fytyren e vertete te banditeve.. vampire.. qe kan zevendesuar arkanet e sllobos ne kosove..
lavdi rasim shales..
..
Sali Berisha
Spartak Ngjela.
Edhe se nuk e keni vete ne sondazh.
I 2-ti Eshte Bamir Topi.
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Bamir Topi,
iku si kryetar nen-bashkie ne lagjen time, dhe u zgjodh President i Shqipërisë
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Krijoni Kontakt