Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Antarsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar m par nga SENSUALI_TR Lexo Postimin
    Dhe thua do degjojne fjalen tende???
    ha ha, une nuk thashe ''mos e beni'' une thash ''nuk mund te behet''
    Ja nje deshmi e te famshmes ''ACMS'' para 6 vitesh (gjynaf qe nuk kam skaner ketu ta shikoni sa bukur duket projekti)

BEHUNI PJESE E SHQIPERISE SE RE
    A.C.M.S. Sh.p.k realizon se shpejti projektin e kompleksit tregetar ''Skenderbeg'' 3 km ne perendim te tiranes.

Kompleksi eshte projektuar sipas koncepteve me te perparuara te kohes.
    Ketu do te ndertohen 400 lokale qe do te sherbejne si lokale tregetare,zyra administrative. Perfaqesi bankare, klinika mjekesore e dentare.
    Aty do te kete 544 magazina per tregetare te ndryshem,ambiente social-kulturore (3 kinema nga 340 vende) qender servisi e furnizimi me karburante. dhe nje qender rezidenciale me 92 vila banimi te standartit boteror.

Afati i i realizimit te projektit eshte 16 muaj.

Per funksionimin e kompleksit do te punesohet nje personel prej 100-180 njerezish te specializuar. Vete tregetaret per nevojat e tyre do te punesojne afersisht 3000-3500 vete.

Ky kompleks do te funksionoje per 7 ditet e javes nga ora 9.00-20.00

A.C.M.S do te kete si qellim mbeshtetjen e bizneseve te anetareve te komunitetit te tregetareve te kompleksit tregetar.

BEHUNI PJESTARE TE KONCEPTEVE TE REJA TREGETARE

ky kompleks duhej te ishte ne Mezez diku afer kombinatit ushqimor, aman mos e ka pare njeri me qafshi...
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! Maska e biligoa
    Antarsuar
    16-08-2007
    Postime
    3,216
    arjeta mos u mer me me ata. une te kuptoj se i njoh edhe ata edhe ty, por leri le te enderrojne bukur. Ashtu si i vodhen miqte e tu kane per ti vjedhur dhe te tjeret. ne fund te fundit pse merakosesh shume kush do te jene viktimat e ardhshme.
    Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Antarsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562

Nuk ia Vlen!

Nje miku im, ka qene i pranishem ( Ka pasur shume te ftuar nga fusha te ndryshme, profesor etj) dhe si projekt eshte shume i bukur (kam pare dhe nja 2 fletushka ).

Megjithate te derdhesh disa miliard dollar ne nje bregdet qe do te jete i rrethuar me nafte me duket paksa menduri!

Mua me duket sikur kjo eshte nje loje politike ose sikur kemi te bejme me nje projekt qe propozohet nga nje kompani por qe investimet priten nga ndonje kompani tjeter prestigjoze (qe deri me tani nuk ka shfaqur as nje pike interesi)!

Nga pjesmarresit ma mbushi syrin por nga ideja, madhesia, pozicioni, shteti ect. me duket e pamundur.

Nuk mund te mendohet ndertimi i nje qyteti elitar, ku dihet qe turizmi tek ne eshte i karakterit familiar. (Po te shikosh statistikat sesa eshte harxhimi per fryme i turisteve qe futen ne shqiperi).

Nuk mund te mendohet ndertimi i nje qyteti elitar kur dihet qe periudha e shfrytezimit eshte me e vogel se 3 muaj!

Duke i rene shkurt mendoj se eshte nje projekt i thene ne ajer!

ps: Do te ishte me e besueshme dhe me konkuruese sikur projekti ti afrohesh atij te Kakomese, jo dhe aq i vogel por jo dhe aq i madh. Nje fshat apo dhe qyteze turistike do te ishte per bukuri.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Fantastike.

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Antarsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    po na gjeni ndonje projekt a ku ta di une ta shohim dhe ne si do behet .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema t Ngjashme

1. Berisha t ik, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti n forumin Tema e shtypit t dits
    Prgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  2. Projekti i BB-s, regjistrimi i pronave brenda 10 ditsh
    Nga Albo n forumin Tema e shtypit t dits
    Prgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-02-2007, 23:30
  3. Promoteus, projekti m i mundshm pr gazin
    Nga Albo n forumin Tema e shtypit t dits
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 07:34
  4. Projekti amerikan pr Lindjen e Mesme t Madhe
    Nga ORIONI n forumin Problemet ndrkombtare
    Prgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 26-01-2005, 11:20
  5. Dshton projekti pr Kosovn
    Nga drini_n_TR n forumin Kultur demokratike
    Postimi i Fundit: 15-08-2003, 03:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund t hapni tema t reja.
  • Ju nuk mund t postoni n tema.
  • Ju nuk mund t bashkngjitni skedar.
  • Ju nuk mund t ndryshoni postimet tuaja.
  •