Edhe sonte loje leshi po bejn, po hajt me!!
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
E ke thon tamom loje leshi apollyon po kshtu jan kto ore BAH SA INAT I KAM KTO GJERMONT:Neser kemi loje te shikojm se cdo bohet
gomez është fare pallë. Sbëri dot golin në minutën e 5stë. Ballack duhet të luajë më sipër, tani është shumë poshtë. Arbitri vk komplet. I shpëtoi kartës së kuqe austriaku që gjuajti Podolskin nga arbitër qorri.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Urime per kualifikimin ekipit gjerman ,, goli i Ballack mund te them qe per momentin esht goli me i bukur i europianit .
Jufka ime ...
Austria mgjths u perpoq tregoi qe ska piken e cilesise sidomos ne fazen sulmuese. Gjermania prape sot zhgenjeu per te justifiku mantelin e pretendentit kryesor. Gomez ben mire qe te vetegozhdohet ne pankine, me ate gol qe e humbi dy here ne minuten e peste, me zhdukjen totalisht nga fusha e lojes dhe ate shprehje fytyre qe kishte kur doli nga fusha, do i beje me mire karrieres se vet sikur mos luaje fare. Arbitri sot ishte poshte nivelit: nje karton i kuq qe duhej ti jepej qendermbrojtesit austriak, nje penallti (mbase jo 100% po jo me pak se ajo qe ju dha austriakeve ndaj polakeve) e mohuar per austriaket, nxjerrja e dy trajnereve jashte, nje ofsajt ne pjese te dyte ne dem te gjermaneve qe ishte e sigurt qe mbaronte ne gol.
A se mos harroj, gol i mrekullueshem nga Ballak, sado qe eshte shume larg klasit te Mateusit na kujtoi predhat e atij njehere e nje kohe.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Lahm lojtari me i mire i lojes.
Portieri i Austrise beri mire qe nuk e kapi ate gjuajtjen e Ballackut sepse do ishte futur brenda me gjith top.
Austria merrte topin edhe nuk dinte ca te bente me ate.
Po ky Metzelder eshte konvertuar ne islam me ate mjeker?
Welt Meister 2014
Mezi kam prit me ardhe ne shtepi Luaneshe .tani hajde dikutojme.
Edhe Shqiperia do ishte kundershtar me dinjitoz.
Te lashe shenim te tema tjeter.
Nuk ka shume per te diskutuar ne fakt. Ta them shqeto, s'jane ne forme. Nje loje e lodhur. Kombinacionet deri tani ne formacion nuk po funksionojne. Nuk e di pse Joachim eksperimenton me llogje te tilla kur kishte formule te sakte nga Klisman.
PS: Klose i 2006 nuk eshte i njejti me ate te 2008. Kesaj i thone "who are you, and what have you done with the real Klose.
Krijoni Kontakt