Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 58
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga oliver55 Lexo Postimin
    ne te gjitha burgjet qe ndodhen ne greqi,ndodhet nje numer i madh shqiptaresh.me pak fjale dominojme me shume se te gjithe te denuarit e tjere.nder keta ka dhe te pa fajshem. por do te theksoja.se shumica e atyre qe dalin,bien perseri brenda.mendoj se burgjet ne greqi.jane shkolla per shqiptaret.disa dalin me 10, disa dalin 0,disa te tjere mbesin.

. ......................... mendimi juaj cili eshte?
    Edhe pse menyra se si je duke e sqaruar problemin nuk me pelqen , por nuk e nese ke degjuar ti ose jo se burgjet jane per BURRA e jo per BURECA.
    Ata Burra qe sot jane ne burgjet e greqise po kalisin frymen e tyre patriotike dhe urrejtjen ngaj grekut akoma me shum.
    Dhe kjo e ben shqiptarin, shqiptar te vertete.
    Patriot per kombin e vet dhe nga ana tjeter GREK URREJTES.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Citim Postuar më parë nga drity Lexo Postimin
    Mendimi im eshte qe ti ja mbyt kot.

Po mos te kishte shqipetar ne Greqi burgjet Greke s'do kishin pune
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Edhe pse menyra se si je duke e sqaruar problemin nuk me pelqen , por nuk e nese ke degjuar ti ose jo se burgjet jane per BURRA e jo per BURECA.
    Ata Burra qe sot jane ne burgjet e greqise po kalisin frymen e tyre patriotike dhe urrejtjen ngaj grekut akoma me shum.

Gostivari_usa
    tamam!!
    si celiku i Partise qe bie si grusht ne surratin e monarkofashistave! gyldyrym, cok gyzel, sagapw poli.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Kjo na qenka krenari se jo mahi. ncncncnc
    Vallai keta shqiptaret qe jane atje ne shqiperi skam degjuar aspak fjale te mira per ta. Edhe greku pastaj urren shqiptarin aq shume sepse keta shko vjedh bej gjera te ndyra atje
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666

Gostivari_usa
    domethene sipas teje, te biem neper burgje, qe te behemi patriot dhe shqiptare te vertet.nuk besoj se e ke provuar burgun? qe pastaj te flasesh per patriotizem.po per familiet e tyre cfar ke per te thene.apo mos valle dhe ato mburren per njerezit qe kane neper burgje. ke te drejten e fjales,por une mendoj se nuk tregohet ne kete menyre patriotizmi, o shqiptar.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    domethene sipas teje, te biem neper burgje, qe te behemi patriot dhe shqiptare te vertet.nuk besoj se e ke provuar burgun? qe pastaj te flasesh per patriotizem.po per familiet e tyre cfar ke per te thene.apo mos valle dhe ato mburren per njerezit qe kane neper burgje. ke te drejten e fjales,por une mendoj se nuk tregohet ne kete menyre patriotizmi, o shqiptar.
    Akoma je i ri per te kuptuar metaforen ne postimin tim . Po0 ska problem , nese ke nevoje per sqarim me trego dhe do te jap sqarim te plote pse e kam thene ate.

Gostivari_usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

DR-GR Maska e oliver55
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Akoma je i ri per te kuptuar metaforen ne postimin tim . Po0 ska problem , nese ke nevoje per sqarim me trego dhe do te jap sqarim te plote pse e kam thene ate.

Gostivari_usa
    nuk behet fjale qe te bejme debate te kota, mos vall dhe ti nuk me ke kuptuar.une nuk dua qe te ket asnje shqiptare neper burgje.dhe me sa kam pasur mundesi kam ndihmuar shume nga ata qe jam brenda. dhe do vazhdoj ti ndihmoj.ky esht piksynimi im kryesor. aty ku hapet nje shkolle, mbyllet nje burg.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

zhapik buster Maska e drity
    Anëtarësuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar më parë nga *Babygirl* Lexo Postimin

Po mos te kishte shqipetar ne Greqi burgjet Greke s'do kishin pune
    Po pse ja pret mendja aq larg atij thua ti ?!
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    ne rradhe te pare ka shume lloj vjedhjesh. { vetem vjedhje }.
    dhe te denohet me burgim te perjegshem.eshte shume e ekzaxhiruar.ti merakosesh per denimin qe marin apo per vjedhit qe kryhen, se nuk po te kuptoj.domethene sipas teje te ulin denimet qe kan te bejne me vjedhjet ???.apo te mos vjedhim????.
    UN PO THEM VRET SHQIPTARI denohet me burgim te perjetshem,vret greku denohet me gjob.kupton apo sdo te kuptosh

i/e regjistruar Maska e Milla
    Anëtarësuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    në zvicër
    Postime
    60
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa Lexo Postimin
    Kjo na qenka krenari se jo mahi. ncncncnc
    Vallai keta shqiptaret qe jane atje ne shqiperi skam degjuar aspak fjale te mira per ta. Edhe greku pastaj urren shqiptarin aq shume sepse keta shko vjedh bej gjera te ndyra atje
    Kjo çfarë thua ti Meritaaa nuk po më pëlqen fare. Jo pse po thua se ka hajna në Shipëri por po thua se" Vallai këta shqiptarët që janë atje s'kam dëgjuar aspak fjalë të mira". Së pari hajni nuk emërohet me komb sepse ata mund të jenë kudo. Hajni mund të jetë nga Ksova Mali Zi nga Shqiperija etj. Këtu ku jeto unë në EVROPË KA EDHE NGA ATO QË JU I QUANI HAJNA. Ata janë nga Kosova nga Shipërija ose nga viset tjera. Pra mos thuaj të lutëm se vetëm në Shqipëri ka hajna. Unë kam pasur mjaft raste të ndërhyj në këto çështje për ti ndihmuar njerëzit, por jo hajnat. Hajni nuk ka komb. Ata duhet të luftohen me çdo mjet. Ata na e marrin ftyrën.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  2. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55
  3. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  4. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarët
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •