Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375

Sipas Kur'anit ...

Po e hap kete tem te re jo si ofendim po si qellim per te mesuar
    Une Kur'anin e kam lexuar po si eshte e ditur vetem me nje ose dy lexime nuk mund te kuptosh rreth qdo gjeje desha te pyes ata qe e kan lexuar dhe e din me mir se un .
    Pyejta eshte : jeta a eshte krijuar ne Toke apo ka ardhur nga ndonje planet tjeter?
    Behet pyejtja pse po e beje un kete pyetje sepse mbasi Kur'ani e pranon egzistimin e qenjeve jashtokesore deshta te di a shkruan per kete se nga ka ardhur jeta ?
    Nuk dua qe kjo tem si gjith te tjerat te prishet po kush shkruan te shkruaj si duhet perndryshe do te beje ankes te moderatoret qe qdo shkrim jashte temes te fshihet pa marr parasysh se kush autor
    Kisha pasur deshir kush din me shum rreth kesaj qeshtje te sjell ate dije dhe ta ndaj me ne .
    Faliminderit

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Mund dikush te me pergjigjet ne kete pyetje se vertet dua te di .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ti e di fortm mire se prej cfare e ka krijuar ademin - po mendoj jo fort mire po ashtu si shkruan. Nese zoti ra germuq mbi token per ta gatuar locin prej te cilit e mbaroi ademin kjo i bie se njeriu eshte krijuar ne toke.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Po e hap kete tem te re jo si ofendim po si qellim per te mesuar
    Une Kur'anin e kam lexuar po si eshte e ditur vetem me nje ose dy lexime nuk mund te kuptosh rreth qdo gjeje desha te pyes ata qe e kan lexuar dhe e din me mir se un .
    Pyejta eshte : jeta a eshte krijuar ne Toke apo ka ardhur nga ndonje planet tjeter?
    Behet pyejtja pse po e beje un kete pyetje sepse mbasi Kur'ani e pranon egzistimin e qenjeve jashtokesore deshta te di a shkruan per kete se nga ka ardhur jeta ?
    Nuk dua qe kjo tem si gjith te tjerat te prishet po kush shkruan te shkruaj si duhet perndryshe do te beje ankes te moderatoret qe qdo shkrim jashte temes te fshihet pa marr parasysh se kush autor
    Kisha pasur deshir kush din me shum rreth kesaj qeshtje te sjell ate dije dhe ta ndaj me ne .
    Faliminderit
    Pershendetje.

Une do te mundohem te pergjigjem pak me sa di.

Allahu thote ne Kuran se Ai i krijoi toke e qiell dhe ēka ka ndermjet tyre.
    Me kete fjale kuptohet se ka edhe krijesa tjera neper pleneta tjera ,nuk po them aliens sikur neper filma mirepo me siguri ka diēka ne te gjithe ato planeta.

Sa i perket se a eshte krijuar jeta ne toke apo ka ardhur nga ndonje planet une mendoj se toka jone dhe gjithesia kane qene nje ashtu si e paraqet edhe Kurani edhe shkenca . Nuk eshte as toka as planetat e tjera te pavarura nga njera tjetra.
    Edhe ne Kuran flitet se Allahu i krijoi ma se pari planetat yjete e pastaj krijoi kushtet ne to per te jetuar krijesat e vogla siē jemi edhe ne.

Ishalla pergjigjet dikush qe din ma shume dhe ma mire.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Flm per mundin only truth sepse edhe un mendoj keshtu si ti
    po nje gje qe duhet te stjudiohet eshte edhe kjo qeshtje qe e kam parashtruar
    duhet te shikohet mir se qka na thot Kur'ani i madheruar per kete

babtist gjithmon nguca keq a
    e di se te duket qesharake kjo pune po duhet te merret shum seriozisht se do te zgjidhej enigma se a eshte krijuar njeriu ne toke apo ka ardhur nga ndonje planet tjeter
    babtist pershendetje dhe ty only truth gjithashtu

Tema tė Ngjashme

1. Qėllimi i jetes
    Nga Namila nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-05-2011, 10:01
  2. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Florim07 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 21:26
  3. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Kurani si liber
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-03-2006, 15:51
  5. Bibla Kur'ani Dhe Shkenca
    Nga Saraj nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-11-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •