Deri tani jo.
Shpresoi qe te mos zhgenjehem.![]()
Deri tani jo.
Shpresoi qe te mos zhgenjehem.![]()
E kam të vështirë të gjykoj të tjerët , por të tjerët e kan të vështirë për mos më gjykuar mua.....
Te Gjithe Jane Për Mrekulli , Veç Let Vazhdojnë Kështu Se Ndoj Dit Do Plasi Nga Gëzimi.
hehehe.
Nuk Jam I Zhgënjyer Nga Asnjëri , Dhe Shpresoj Që Nuk Do Të Zhgënjehem Kurr.
Jo nuk pres te zhgenhem ,asht shum leht me ikur dhe me injoru .
ketu kemi ardh me kalu kohê te bukur me ba miq real dhe virtual,
miq virtual kam mjaft e real nga forumi ende Jo.
kan tendu disa por mesiguri interesat nuk u perputheshin.
kenga ndet vazhdon me pelqen kjo famile qe ngucen por nuk asht rraf askush.
nuk kam has ende grek e jugosllave siq mendojn disa, e di qe e kan nga nji nervoz apo ferkim i rastit.
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Nga disa antare por dhe pjestare stafi,nuk e mendoja qe te kishte pjestare stafi kaq meskine,dhe njerez kaq te vegjel te vegjel dhe pse duken te fryre si akademike,e kuptojne vete ku e kam fjalen(nuk e kam fjalen per gjithe pjestaret e stafit,ka plot nga ata per te cilet kam respekt)
Po arriti robi te zhgenjehet me keto qe shkruhen ketu per mendimin tim ka marr fund.
Ketu hyet vetem per tu argetuar dhe per te shtyr kohen
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
po po asnjeri nuk zhgenjehet por te gjithe kunderpergjigjen ne nje fare menyre !!! kjo tregon merzitje fyerje zhgenjim ne nje fare pike !!! megjithate nuk i vlen ta prishesh terezine per gjera te vogla !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Te zhgenjehesh ne forum eshte mese reale nqs e konsideron forumin si "institucion".
Une e kuptoj forumin si nje bashkesi njerzish te ndryshem, me nivele te ndryshme edukimi, krahina te ndryshme te Shqiperise, vendodhje te ndryshme neper bote, besime te ndryshme fetare e social kulturore.
Kam hyre ne kete forum per te mesuar dicka qe nuk e di dhe per te ndihmuar dike me ato qe di. Per te mesuar dicka me shume se si mendojne dhe kuptojne njerez te ndryshem ngjarjet qe ndodhin sot ne bote dhe ne Shqiperi.
Une besoj qe te gjithe ata/ato njerez qe jane aktive ne kete forum nuk duhet te bejne asgje me shume sesa ti qendrojne te vertete vetes se tyre dhe te mos shtiren si dikush tjeter.
Kalofshi mire,
Ed
Aspak normal eshte qe ketu nuk mund te jene te gjithe gjenial apo atdhetar
per kete nuk jam aspak i zhgenjyer
kalofshit sa ma mire
"Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"
Je vais bien quand l'Albanie va bien
Jane ca guerrilas (jo te gjithe) qe hiqen si me te mencurit dhe kane nje fshese ne dore po nuk dallojne miellin nga krundet. Kapon e kane te mire..
Po kujt ju be vone mo aman, se mos do me presin rrogen gje!!
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Kjo elen me ka zhgenjy shume![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt