Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 183
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    un jam zhgenjy nga mesia4ever dhe deshmusi .nuk e dija qe kshu lloj tipash ne forum se shqiptar si quj dot

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Pranohen të gjitha, por duke lexuar këtë shumë anëtarë do ndryshojnë qëllimin e temës.
    Ju e dini fare mirë se shqiptari 2 gisht ujë do e fillon
    ej nga ata shqiptar je ene ti apo jo?leni njerezit te shprehen po mos e liro doganen fare lo hahahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    nuk jam zhgenjyer nga asnje deri tani, jo per gje po qe te zhgenjehesh duhet me pare te genjesh veten, dhe ne virtualitet nuk eshte se pres ndonje gje te madhe, sa here shahemi e lavderohemi ketu , ohuha, une vij ketu per tu shplodhur jo per tu merzitur.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    E tha te gjithen xfiles, as une deri me tash nuk jam zgenjyer nga askush, secili ka dalur ashtu sic e kam menduar se do te del, i keq apo i mire, dhe deri me tash skam pasur probleme me klasifikimin e disa anetareve qe mendoj se po hyne ketu vetem per propaganda dhe kunder ketij komuniteti te bukur, por gjithsesi te miret mbizoterojne dhe jane te respektuar deri ne piken e fundit.

Shembull i nje te respektuari eshte ky lart....

RaPSouL
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    E frekuentoj kte forum qe nga 2002. lol. Deri tani, jooooooooooooooo s'merrem shume me budalliqet e robve ne virtualitet. Pra s'jam zhgenjyer ndonjehere, sepse s'i kam dhan konfidence ndonjerit/es ktu. Ehuuu, pak halle kemi ne jeten reale edhe ktu na duhen.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Jam i zhgenjyer nga te gjithe ata prej te cileve prisja dicka...Ska lider per mua ketu,cuditerisht ne disa forume me te vegjel e kam gjetur nga nje lider per mua....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Un baaaaaaaah jo as qe behet fjale, njerezit ketu i vlereson nga postimet, dhe shum lehte mund te thuash se ca koke kan, kshuqe sipas kokes qe kan u ve edhe thesin thot populli ... dhe ketu kshu eshte. Njeriu mezi po e njohim ne realitet e jo me ketu ne virtuale, eshte e kot te zhgenjehesh ketu, jepi secilit aq sa kapacitet ka dhe ateher i shef kush jan e kush nuk jan.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Jam i zhgenjyer nga te gjithe ata prej te cileve prisja dicka...Ska lider per mua ketu,cuditerisht ne disa forume me te vegjel e kam gjetur nga nje lider per mua....
    kjo do te thote se ti je lider, meqe nuk gjen dot dike me lart se ty.

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Zhgenjimi Nga Nje Antar Mund Te Vij Nga Vet Vetja Jone.
    Nese Ne Arrijme Deri Aty Sa Te Zhgenjehemi Atehere I Bie Qe Ne Mund Te Jemi Te Paret Qe Gabojme

Deri Tani Sjam Zhgenjyer Dhe Shpresoj Qe Mos Arrij Deri Atje Sa Te Zhgenjehem...
    Takohemi Ditën e Gjykimit

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Fillimisht kur jam regjistruar ne kete forum, nuk mund te besoja se ka njerez qe shkruanin shqip dhe mendonin dhe shkruanin gjera qe une mendoja se nuk ishin ne rregull shikuar nga cdo aspekt. Dhe ky ka qene zhgenjim fillimisht.

Ne njefare menyre forumi pasqyron realitetin, sepse njerezit e fshehur pas pseudonimeve shprehin me lirshem nje mendim, ma merr mu mendja, qe ne jeten reale ndoshta nuk e bejne.

Mirepo tani, lexoj me teper njerezit postimet e te cileve jane ne pajtim me menyren time te menduarit, kurse postimet qe jane ne mospajtueshmeri i injoroje e kur kam vullnet dhe kohe edhe i kundershtoje.

Thjesht, duhet te jetojme me faktin se ne mesin tone ka personazhe te llojllojshme edhe gjithcka..dhe kete nuk mund ta shohesh askund me mire se ne nje forum.

Mirepo, me pelqen kur shoh postime fort te mira, qe ndonjehere ta ndreqin diten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 03-12-2007 më 14:00

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dardani apo Kosovë
    Nga Statovci në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  3. A ka ndonje Paralel midis civilizimeve?
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2005, 09:24
  4. Libri rijadus salihin
    Nga useid në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-01-2005, 12:51
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •