Isha kurioze te dija ne besoni ne egzistencen, dhe ne perdorimin e magjise, ose mallkimeve, apo jo? Deri pak kohe me pare as une sbesoja, por mbas disa gjerave qe kam pare e degjuar se fundmi besoj ne ekzistencen e saj.
Po ju a besoni?
Po!
Jo!
Isha kurioze te dija ne besoni ne egzistencen, dhe ne perdorimin e magjise, ose mallkimeve, apo jo? Deri pak kohe me pare as une sbesoja, por mbas disa gjerave qe kam pare e degjuar se fundmi besoj ne ekzistencen e saj.
Po ju a besoni?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Glamorous : 02-12-2007 mė 10:43
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Po.
Ka shume lloje, dhe nuk eshte aspak diēka mbinatyrore.
Dhe vete fakti qe po shkruajme tani eshte magji.
Eshte mister dhe vertet nuk di cte te pergjigjem, ka raste kur ndodhi te ndryshme nuk mund ti japin shpjegime racionale dhe themi ishe magji.. ka raste kur gjerat ndodhin per arsye te ndryshme dhe ne nuk i kuptojme dhe per ti shpjeguar si fenomene themi Magji.vertet se di ... te existonte mendoj se do te ishte zbuluar ... te jete kaq sekret ... kush e zoteron kete si fuqi ? Jane shume pyetje dhe nje ?????? (dileme) madhe per pergjigje.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
jooooooooo nuk besoj![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Cfar magjie mer pash Zotin mos ja futni kkot, se spo flas mo se po me merr msysh Bebushja siper![]()
Po...
Ne kete bote gjithcka eshte e mundur, dhe besoj....
Sui generis
Po! Po mua nuk me ze!
![]()
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Sigurisht qe egziston ka shum njerez qe edhe sot e kesaj dite e perdorin per lloj lloj qellimesh .
Jufka ime ...
JO nuk besoj
nuk besoj !!! mbase iluzioni por magjia jo !!! nuk besoj ne magji !!! te ishte ashtu magjistaret do kontrollonin boten !!! a thua te jene te mire edhe nuk e perdorin per perfitime personale !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt