E pata thene qe ne fillim, ju jeni si tifoza patatinash, fitoni nje ndeshje e nisni pikturoni kupen neper fletore.
Omeeeeeeeeeeeeee ca u bo? E ngritet kupen apo akoma? O Kampiona!!![]()
E pata thene qe ne fillim, ju jeni si tifoza patatinash, fitoni nje ndeshje e nisni pikturoni kupen neper fletore.
Omeeeeeeeeeeeeee ca u bo? E ngritet kupen apo akoma? O Kampiona!!![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Edhe sonte TulipanaRUSZgjedhojmë evropianin së bashku.
TULIPANARO
TULIPANIX
TULIPANARU
Së shpejti Tulipanski.
I bete gati valixhet? Si flluske sapuni jeni, jua kam thene qe ne fillim, sme besuat qe sme besuat.. ahahahaha
Moret kot si pushka jevgut, shife ca ju ndodhi. LOL
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mesuat gje nga Rusia sonte?Julius;
Po vjen "Hunteri" 34-karatësh në këmbë të tij.
Dhunë spektakolare do ofrojmë për vitet në vazhdim. I mësuam si të luajnë total football po këta i harruan mësimet dhe iu përveshën katenacios prapë.
Erdhi koha e përsëritjes së mësimit, si mëma e dijes.
Si eksperimente gjenetike keni luajtur sonte, kaluar fantastiko shkencorit apo fantasik-4Julius;
QË NE JENA FANTASTIKO SHKENCOR NË KËTË EVROPIAN PRANOJENI, e mos na trashni shumë
Ky i fundit ishte Clay More. Gjynah se sonte do nise te grise fletoret ne te cilat ka pikturuar Kupen. LOLNëjse unë nuk merrem më me ju, thjesht takohemi në finale.
ku jane keta tifozat tulicudiberes te hollandes se nuk po i shikoj gjekundi ??? mos i ke pare gje apollyon ??? tifoza patatinash vine e ngjiren sikur fitoi hollanda kupen e europes !!! doli nga grupi edhe kushedi cberi !!! i beri leksion rusia !!! i tha me shiko targen !!!
Ps: arshavin lojtari me i mire i ndeshjes !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Pse ja prishe endrrenKy i fundit ishte Clay More. Gjynah se sonte do nise te grise fletoret ne te cilat ka pikturuar Kupen. LOLNëjse unë nuk merrem më me ju, thjesht takohemi në finale., sepse ky nuk eshte tifoz hollandez por brazilian
.
Leo ne loje fiton ai qe vrapon me shume, edhe Rusia ishte shume me lart se Hollanda sonte.
Mos u merzit se edhe Brazili po shkelqen ne eliminatoret e 2010.
Nuk kam ca tju shoh un ktyre, kta marrin zjarr si jevgjit, fitojne nje ndeshje edhe o burra shkojn te kovaçi per te bere nje kupe. Avash pra, se ka edhe skuadra te tjera rruges.
Me vjen gjynah se e kishin ngrit kupen disa, kurse disa te tjere thonin "takohemi ne finale" ,, Gjynah me vjen, po kshu eshte kur sdi ca eshte futbolli. Genjehesh me pak LOL
Te themi realitetin, Rusia sonte ka bere ndeshje qe me ka mahnit. Kontroll topi i papare, e gjenin njeri tjetrin pa pike problemi, shperthenin ne mbrojtjen hollandeze pa pike problemi.. kan humbur shum raste per gol (ky eshte difekti i Ruseve) te cilet Gjermani apo italia, sdo i falin nese i takojne rruges.
Diskutimet mund ti vazhdoni në këtë temë: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=96556
Krijoni Kontakt