Ndryshuar për herë të fundit nga Apollyon : 13-06-2008 më 20:47
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
bile van basten pati dhe nje shtylle me gjuajtje gjys roveshat ate ndeshje, e vetmja gje e bukur qe beri gjithe ate kampionat. ate ndeshje gjermania ishte pa mateus, feler (te demtuar qe para kampionatit) dhe bukvald e rojter (te demtuar nje ndeshje me pare me kokeshkembinte e skocise). por prape ne fund, gjermania vajti ne finale kurse hollanda deri ne gjysfinale.
dmth po qe se do kapemi te statistikat.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Une se njoh Apollon, por ti mos u fol sikur ke qene gjysh ne 1990.
Kontabilitetin qe thua ti s'ua bera kupave kur u bera tifoze. Ne 1986, kusheriri im i pare qe ka te njejtin emer me mua (versioni mashkull of course) dhe qe jemi mish e thua, e vuajti shume ate finale. Femije une, por e vuajta bashke me te. Qe andej e tutje, tifoze me Deusch-et. Dmth nga ndjenjat lindi tifozlleku jo nga kontabiliteti
. U shperbleva me se mire ne 1990 per gjithe ate vuajtje femijerore lol.
9 vjec kam qene, ndaj dilja me tenxhere neper lagje duke ulurit Gjermani TATATA Gjermani TATATAUne se njoh Apollon, por ti mos u fol sikur ke qene gjysh ne 1990
LOL
Julius ka qene 78 vjec atehere.. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ikaaaa se mos me humbin gje....
ja dhe nje -turpe-
For all my love and hate, for all my sorrow's sake, neither today or tomorrow, i shall never break!.
E qe thua ti grupo ... jetojme ne nje palo bote, qe po te ishte perfekte nuk do ishte as interesante. Ne bejme futboll qe te heq trurin (komentatori Kanadez tek 22 i urren Hollandezet dhe para ndeshjes gjithe qef duke lavderuar Francen, pas ndeshjes i doli nje WOW pa dashje, s'kishte pare ndonjehere ndeshje te tille nga druvaret e Anglise qe eshte tifoz mavria si ve faj) ama po te fitonim dhe kupat ashtu sic i do ti s'do kishte lezet grrushti ne forum se do ishin te tere me nje ekip.
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Krijoni Kontakt