Close

Rezultati i Sondazhit: Cilat ekipe kalojnë në raundin e dytë?

Votues
121. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Hollanda

76 62.81%
  • Italia

53 43.80%
  • Romania

23 19.01%
  • Franca

62 51.24%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 18 prej 48 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 479
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Jo në fakt nuk dua të iki tani.
    Birrat në përgjithësi thonë se përmbajnë hormone femërore, nëse pi nuk fitoj avantazhe.
    Të shifemi matanë, e ku ka më bukur. Do ju rrahim lehtë fare, nëse lozim kshu.
    Ju ajo ndeshje që fituat mu duk sikur u ratë në qafë polakëve. Çdo maskaralllik që ndërrmerni nga polakët e filloni. Edhe më keq, se fituat me dy polakë.
    cheap mercedesa.
    p.s prandaj pi birrë ti, të mos të bëhet gropë....lol.
    Ezekiel 25-17.

Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Mua çuno dy gjëra mu kujtuan direkt pas fitores.
    E para u morrëm hakun. Edhe e dyta, Ajaxi i madh i 95'.
    Se kanë humb atë bukurinë hollandeze (sidomos te goli i dytë) po janë shtruar mirë ama. Shumë efikasë. Për më shumë nuk e prisja të luanim kaq bukur. I kisha mbyll si në sirtar ato kujtimet e 15-20 vjet viteve më parë. Tani sirtari u hap prapë dhe u regjistruam pepinove humbjen më të thellë në EURO. Më parë e kishin këta që i thonë vetes dojça nderin (2-0).

Surprizë e bukur ishte mesfusha...të paparë!!! Nuk i prisja kaq mirë. VB i kishte ingranuar bukur dhe secili kishte rol specifik. Dy fantazista (VdV dhe Sneijder) dhe dy shkatërrusa (Engelaar dhe De Jong) Ok Engelaar është diçka i ndërmjetëm, jo tamam shkaterrues. Ama, nuk linte top të lartë ti ikte. Gatuson e kishte bërë hije fare.
    Tani ka dy gjëra: Ose mënyra si luan Italia na përshtatej, ose jemi me të vërtetë pretendentë, deri sa nuk fut ujë mbrojtja.
    Ezekiel 25-17.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Jo në fakt nuk dua të iki tani.
    Birrat në përgjithësi thonë se përmbajnë hormone femërore, nëse pi nuk fitoj avantazhe.
    Të shifemi matanë, e ku ka më bukur. Do ju rrahim lehtë fare, nëse lozim kshu.
    Ju ajo ndeshje që fituat mu duk sikur u ratë në qafë polakëve. Çdo maskaralllik që ndërrmerni nga polakët e filloni. Edhe më keq, se fituat me dy polakë.
    cheap mercedesa.
    p.s prandaj pi birrë ti, të mos të bëhet gropë....lol.
    Or taj, mos u gric kot, se bile paska hedhur dhe pak uje te ftohte cuni siper, keshtu qe s'po llafosem gjate. Paske qejf per sherr ti sot lol, por une, per respekt te miqve te tjere te mi tifoze hollandeze, do e ruaj qe do ruaj periudhen e solidaritetit.

Nuk e shpjegoj me une, se e kam shkoqitur nja 10 here deri tani kush eshte Podolski edhe ku, qysh dhe pse eshte Silesia.

Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    A thua se kjo periudha e solidaritetit qoka si virgjiniteti që kërkon ta ruash me çdo kusht. lol
    Në fakt i ngjan ca...në aspektin se nëse e humbet një herë nuk e ruan dot më.
    Edhe ti e ke humb (solidaritetin, të jemi korrekt) që në momentin që je tifoze me gjermonët dhe pjesët e tyre të këmbimit.

Hajde, e bëmë dhe Podolskin gjermon (po nuk iu gëzua golit nga sa pashë) po Gomes, Kurany, Klose, ai qymyrxhiu Asamoah?

(nuk po të ngacmoj më jo, po kam një teori që thotë: If u attack a cat it fights back kthhhhhh)
    Just checking. :P
    Ezekiel 25-17.

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Hajde, e bëmë dhe Podolskin gjermon (po nuk iu gëzua golit nga sa pashë) po Gomes, Kurany, Klose, ai qymyrxhiu Asamoah?
    Ore Gomes ka lindur ne Gjermani dhe mamane e ka Gjermane, se ja futi babai nje emer Spanjoll s'e ka faijin ai. Per Kuranyi ke te drejte, aman prape zgjolli Gjermanet ne vend te Brazilit, kjo nuk eshte pak edhe babain e ka gjysem Gjerman :P (dhe fituam pa ate). Klose ne te njejten pozite me Podholskin, dhe qymyrxhiu Asamoah nuk eshte ne kombetare.

Sa per ndeshjen me aq sa pash Hollanda nuk e la Italin te merrte fryme. Aty afer minutes e 65 me zuri gjumi dhe kur u zgjova ne minuten e 85 prape zbor po i bente Hollanda. Ai goli i dyte me pelqevi, i bukur ishte.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-03-2008
    Postime
    537
    O çu knoqem mrome.... me honger ate lloj dajaku s'ma merte menja.Ashtu e dune kto,vetem druni i sjell me vete...

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Polaket sulmojne Polonine

E pate mer ca bejme ne.Pa babel pa roben me gjys van persie i dham leksion "KAMPIONEVE TE BOTES".
    KU jane ata te bukurit e dheut qe thone se goli i pare ishte offside>.SA padrejtesira i jane bere Hollandes.Te flasin kush ka goje.Me brazilin ne 98 nqs e mbaj mend mire.Kush ka goje te flasi.Penalltia e atij kaqolit nistelroy pse nuk u dha.Faulli ne hyrje te zones po te ketij pse nuk u dha.Ambrozini kishte hyre ne fushe me qellimin bjeri ti biem.Ata italianet me shpirt neper dhemb me brek neper kemb.Kokashte me thuaj nnje ndeshje te italise qe ka bere loje te rregullt me sulm te organizuar nga porta e tyre.SITILI I ITALIANEVE KA QENE ESHTE DO MBETET 90 MINUTA NE MBROJTJE DHE NE TE 94 BEJNE GOL DHE FUTEN TE GJITHE NE PORTE PASTAJ TE GJITHE SI DELE SI SKUTHA.Ishte fat pritja e van der sar!!!!!!!!!Nje nga cudirat me te medha.KU e pe fatin ti me gjithe ate hedhje me pritje me nje dore.Gerrard i permendi te gjithe ato raste ku van der sar ka qene me fat.PSe mund ti thuash me fat nje pritje te tille.Po emerimi portieri me i mire ne bote nje fat eshte.Flisni ju se une nuk di...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    se ja futi babai nje emer Spanjoll s'e ka faijin ai.
    M' fal or ti çun, po para futjes së emrit, procedojnë të tjera futje. Tani unë të rri e them pse ia futi ...hëm... ? Ndoshta e ka fajin e ëma si gjermone. Ose ndoshta kishte pi i ati birrë Grolsch Lager, edhe ia lagu...hëm.

Kuraniy nuk zgjodhi gjë, Kuraniyn se merrnin në kombëtaren Braziliane se nuk kishte shanc. Kështu nga halli vajti atje.
    Normale që kombëtarja gjermone nga uber alles është kthy në uber hallesh, shumë hallexhinj brenda...

Të mos vazhdojmë me Podolskin që më kujton këtë film:
    Ndryshuar për herë të fundit nga Julius : 10-06-2008 më 06:32
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Se dija kete rregullin per lojtarin qe ngelet jashte fushes. Nje arsye me teper per te thene qe fitorja e Hollandes ishte me se e merituar. Mgjths dhe pa ate, mund te thush qe Van Nilsteroi i beri nje nder Italise kur mgjths u pengua qartesisht nga Bufon dhe humbi barazpeshen dhe mundesine per te shenu, prape ngeli ne kembe dhe vazhdoi aksionin. Normalisht po te ishte rrezuar do kishte marre (me te drejte) nje penallti. Akoma me e pabesueshme kjo kur mendon qe ishte Van Nilsteroj!!! Dhe kjo akoma kur ishte 0-0. Cudira qe ndodhkan. Mgjth, dhe pertej ketij incidenti, kishte akoma 60 e kusur minuta loje. Italia zhgenjeu ne mbrojtje dhe ne sulm me kete rreshtim qe pati sot. 3-0 praktikisht i detyron qe ta fitojne vendin e dyte me pike tani se per golaverazh aha.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

Faqja 18 prej 48 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Projektet greko-serbe për pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Goran Bregoviç për herë të parë koncert në Tiranë
    Nga BOKE në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  5. Projekti i zhdukjes së shqiptarëve - Ivo Andriq
    Nga Dita në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •