Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anėtarėsuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Vetem kur i panjohuri te rrespekton ather ja vlen ta rrespektosh,per ndryshe sje i detyruar ti thuash zotri)(maagjup) por shok kaq ja len te jesh,dhe te kesh, aq sa per te debatuar,me argumente ,e jo me shpifje,ta shihesh apo ta dijesh esht pak aps por duhesh ta kuptosh para se ta shosh se ajo ska ,dhe sesht per tyvler por fyrje me nder.
    Kosova ėshtė Zemra e Shqipėrisė !

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Sa Kot Lexo Postimin
    Respekti i anetareve as me jep buke, as me paguan faturat, as ka ndonje influence ne jeten time. Nuk besoj se respekti mund te fitohet me ane te internetit e ne baze te shkronjave.

Situatat ne internet jane aq dinamike e ndryshojne aq shpejt, saqe ai "respekti" i fituar per vite me rradhe mund te shumezohet me zero brenda sekondit. Une kete s'e quaj respekt, e quaj thjeshte tallovatje, kalim kohe, zbavitje.

Respekti i vertete, ai i jetes reale, do me shume kohe e prova te fitohet dhe eshte shume me i veshtire te humbase.

Nuk besoj se te besh copy&paste apo te jesh postuesi #1 te jep ndonje respekt kushedi se cfare. Edhe gjerat qe shkruan, jane thjeshte nje shkembim ideshe...do ishte nje budallik sikur te lejoje dike nga interneti qe as e ke pare ndonjehere, te influencoje realisht jeten tende apo te fitoje respektin tend vetem me lloqe Kavaje! Probabiliteti per nje zhgenjim dhe vuajtje eshte teper i madh, pse ta ekspozosh veten kot perpara nje rreziku te tille? Te rrofte respekti pastaj...

Une per vete flas per qejf, kur te me teket, sipas deshires.....ashtu sic e ndjej momentin. As nuk shtoj e as nuk shkepus ndonje cope nga ajo qe dua te them. S'jam pergjegjese per ndjenjat e respektet e te tjereve, une jam per hesap tim. Se si reagojne te tjeret, pune per ta.
    O flori rrofsh se nuk me mundove te thosha dhe une mendimin tim,e ke thene tamam sic mendoje dhe une rreth kesaj teme!

Vetem se ka nje gje,se kam njohur edhe goca shume te mira neper forume,dhe te tilla ketu ne Tirane sa vine dhe po shterojne(sinqerisht)! Thjeshte nje krahesim rreth jetes reale dhe internetit bera:

Respekte!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Respekti ne forum fitohet ne shume menyra...

Te besh postime me vend dhe qe skan dicka me ironi kundrejt nje anetari tjeter.
    Te jesh i sjellshem dhe cdoher te shikosh te zgjedhesh rrugen me paqesore per te zgjidhur x problemin.(te mos ofendosh te tjeret)
    Ti permbahesh regullores se forumit ndikon shume ne respektin kundrejt dikujt, pasi ai qe 100 here shkell regulloren, besoj se nga askush smeriton respekt...

Gjith te mirat.
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    O flori rrofsh se nuk me mundove te thosha dhe une mendimin tim,e ke thene tamam sic mendoje dhe une rreth kesaj teme!

Vetem se ka nje gje,se kam njohur edhe goca shume te mira neper forume,dhe te tilla ketu ne Tirane sa vine dhe po shterojne(sinqerisht)! Thjeshte nje krahesim rreth jetes reale dhe internetit bera:

Respekte!
    ti dhe sa_kot, jeni bere per njeri tjetrin .

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^ha,ha o xfiles nuk e di ne e the me tendence negative ate qe the me siper,por mendoje se sa_kot eshte mashkull,dhe une munde te behem vetem me ndonje femer per njeri tjetrin Pastaj mos dile ne konkluzione kaq te shpejta vetem pse mua me perputhet ndonje mendim me ndonje anetare,qofte ai mashkull apo femer,se ne shumicen e rasteve gabohesh! Ok?

tung:

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    ^ha,ha o xfiles nuk e di ne e the me tendence negative ate qe the me siper,por mendoje se sa_kot eshte mashkull,dhe une munde te behem vetem me ndonje femer per njeri tjetrin. Pastaj mos dile ne konkluzione kaq te shpejta vetem pse mua me perputhet ndonje mendim me ndonje anetare,qofte ai mashkull apo femer,se ne shumicen e rasteve gabohesh! Ok?

tung:
    jo, nuk e kisha me te keq, une e kam shume qef antetaren(femer) Sa_kot .
    Ti po je mashkull se e bera njehere gabim te te them shoqe .
    Po ti je pak tip "menefrego", dhe ajo eshte "kujt i plas".
    Po ti e di o burr i dheut, njihuni, po qe se puqeni, hallall.

e kam me dashamiresi dhe kur them qe je pak "menefrego".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 03-12-2007 mė 09:53

Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^ lol Seriozisht se dija qe ajo ishte femer loool

Nejse t'i rrofsh per mendimin e dhene,dhe deri diku mu duke i arsyeshem Por duhet t'u permbahem atyre rregullave te mesiperm qe ne na u perputhen mendimet lol

Jo per gje po s'para besoje te keto lidhjet virtuale,sidomos kur 'partneret' jane large njeri tjetrit,nejse rrofsh per fjalen e mire

Kalofsh mire!

p.s T'i e di qe ne nuk keqkuptohemi me njeri tjetrin
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 03-12-2007 mė 10:00

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    respekti fitohet duke dhen respekt

Po e respektove tjetrin apo tjetren normale qe prej tyre do marresh respektin
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Perjashtuar Maska e Arsyetimi
    Anėtarėsuar
    09-10-2006
    Vendndodhja
    i zbuluar , tek dy maloret :p INTERIST per jete jam,se per vdekje jan kto milanistat :D
    Postime
    119
    me del respekti qe kam ne jeten reale

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Duke kritikuar te tjeret.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adote duhet respekti per te gjitha forumistet
    Nga dijetari nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 04:24
  2. Thaēi: ... pushteti nuk fitohet me akte dhune e me bomba.. (Pėrēarje)
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 13:28
  3. Respekti familjar
    Nga Bardhi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 21-12-2006, 10:44
  4. A kthehet respekti ne dashuri
    Nga maratonomak nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 68
    Postimi i Fundit: 29-06-2006, 07:56
  5. Respekti ndaj njeri- tjetrit
    Nga Veshtrusja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-03-2005, 11:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •