e kane ma t'miren e tana t'mirave:
jon Shqiptar.
e kane ma t'miren e tana t'mirave:
jon Shqiptar.
"Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli
po pra a nuk eshte shume me mire te bisedojme per keto virtyte qe i kemi vetem ne,,, flm qe i ke permendur...
sa mire te jesh Shiptar.
kjo e keqe qe permend ti ka dhe te miren e saj ,,, se jemi te drejtperdrejt,,, nuk jemi servila,,, dhe me e mira eshte se marrim gjithmone pergjithsite qe na takojne
shpeshere marrim persiper edhe pergjegjesite e te tjereve,,, dhe kjo them une eshte ngaqe kemi shpirtin e madh dhe fisnik..
p.s sa per arsyen pse e kam hap temen eshte se kam dashur te nxis forumistet te flasim per te miren, per te ushqyer mendimin pozitivist,,, qe mendoj se nuk parandodh shpesh ne forum...
Ndryshuar për herë të fundit nga Edvin83 : 02-12-2007 më 10:11
.....................................
[QUOTE=heathcliff;1763503]
pse ca kam shkru un....?! mduket se nje tjeter e mire e jona asht se jemi modest...
Çfare te mire kane Shiptaret(akoma)?!
po pse ve gjithmone demin para kaut ti...ke gabuar fjalen .. tani ta kan rregulluar ,po keshtu e kishe shkruar. nqs e mohon je dhe genjeshtar.
oj ky!
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Kush Rri Me Te Numeru Te Mirat Se Kena Boll.ti Lol Ste Pejqeka Qe Je Shqipo Me Duket
Shqiptaret kan te mire faktin qe se leshojne kurr shoqi shojn ne per te kqinja e per te mira.
Ky osht virtyti qe i len ne oqe gjith popujt tjere te Evropes.
Hajde Shqiptare se jena Kastriota.
Eshte e vertet se emri i Shqiperise eshte zhubrosur shume keto kohe per vepra jo shume te hijshme si brenda e jashte vendit,kjo nuk do te thote qe te gjithe jane njelloj dhe te gjithe shqipetaret jane hajdut,vrases,kriminel.Kjo eshte e gabuar. Individe te tille per arsye te mireqena apo jo kryejne vepra te tilla ( ndonjeher edhe per qef) cfare nuk po ndodh. Gjithesesi nuk jam dakort qe jemi nje popull pa te mira... perkundrazi kemi shume... dhe duhet ta tregojme veten kudo ,qe kjo njolle poshterimi nga emri jone te hiqet nje her e pergjithemone![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Cdo popull ka ca veti te mira.Ndersa ne shqiptaret kemi te gjitha vetit e mira qe kan mbare popujt bashk.
Popujt e tjere qe kan kaluar vetem ne gjysmen e katrahurave neper te cilat kemi kaluar ne,tashme jan te asimiluar.Gjith ata shekuj te kaluar neper luftera dhe prap se prap njerez kemi mbetur.
Thoni gjermanet jan popull i kulturuar?
Statistikat tregojne se cdo te dyten dite kidnapohet nga nje femi.Te gjithe per arsye seksuale.Mbi 90% te ketyre femive gjinden mbas disa javesh ose vitesh te vdekur.Shpesh nuk gjinden fare.
Nese del rrugeve te disa qyteteve gjermane dhe sodit jeten e nates,te mbushet mendja se je ne kohen e mesjetes.
Une punoj ne nje emergjence ketu dhe di c´po flas.Eshte tmerr cfare ndodhe rrugeve te Gjermanise atehere kur bie nata.
Per shumicen e popujve te "civilizuar",prindi eshte vetem nje shprehje.Nuk ndjejne obligim e as pergjegjesi per prndin.Nuk ka vit ku nuk vdes ndonje femi,pasi qe prinderit e kan mbyllur me dite ose jave te tera,duke vrapuar vet pas "jetes".
Po shqiptari?
Lufte do ti shpallte tere botes pa iu trembe qerpiku,po i preke femiun ose prindin.
Mos nenqmoni veten tuaj.Ne vertete te varfer jemi,por bujarine e kemi te trasheguar dhe nuk mundemi ndryshe pos te jeme bujare dhe fisnik.Kemi karakter te forte dhe ndjenja e meshires eshte e "shkruar" me shkronja te medha ne ballin tone.
Apo mendon dikush se bota kishte rastesisht nje Nene Tereze?
Po ua jap nje keshille atyre qe dojne.
Sa here qe ndonje i huaj futet mu ne keso tema,dhe fillon e citon ndonje gazete:"jo shqiptaret keshtu jo ashtu",une i them:
Me trego njeriun me te mire, me te forte,me te mencem,me te urte nga populli yt.Pastaj do te tregoj edhe une timin.Dhe ata e tregojne te tyrin.
E tregoj edhe une timin.Nene Tereza u them.Dhe deri tani nuk ka dale asnje nga popujt e "civilizuar"te me "rrafe".
I madh eshte populli yne
I madh
I madh
.....................................
Shqiptaret jan popull mikprites (qe su kujtua njeri me e then )
jan popull me 300 halle dhe probleme si asnje vend tjeter i europes dhe kjo per shkak te qeverive te ndryshme dhe atij 50 vjecari qe kaluam ne komunizem
Keta jan SHQIPTARET as me shum e as me pak dhe ju lutem qe mos filloni me akuza ndaj popullit ton pasi nuk esht e tolerueshme ndaj jush kjo gje
Te mirat .... pervec atyre qe jan permendur me lart nje me vjen nder mend mua tani ... menyra se si e mbrojne familjen e tyre.
Krijoni Kontakt