Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 46
    i larguar :-)) Maska e albunkers
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139

Unhappy Çfare të mirash kanë shqiptarët?

tashi kohet e fundit ca nuk po shohim, degjojme dhe lexojme per ate qe bejne Shqiptaret, dhe te gjitha per keq...
    ndaj me lind kjo pyetje ,,, a ka mbete ndonje e mire tek ne ,,, ca ka ndodh,,, pse gjith kjo e keqe na ka kaplu... ne vertet jemi perpjek me imitu dikush perendimin e dikush lindjen,,, sa rande paskemi gabu... ku?
    ndaj te dashur bashkatdhetar ju ftoj qe ne kete teme te diskutojme per cilesite e mira te shqiptareve,,, une besoj qe ende ka,,, apo jo?!
    .....................................

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Te mir kan mbet disa fshatar ne fshatra dhe male , bleni nga nji "jeep"e vizitoni shqiptaret nga nalt se ka fundi i kan vizitu te hujt
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Te mir kan mbet disa fshatar ne fshatra dhe male , bleni nga nji "jeep"e vizitoni shqiptaret nga nalt se ka fundi i kan vizitu te hujt
    forca fshati .

nuk jam dakord se shqiptaret po shkojne keq e me keq.
    thjesht ne degjojme vetem lajmet e keqe , jo ato te mirat.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2007
    Postime
    197
    Natyrisht, patjetër ne, shqiptarët, kemi anë të mira. Me sa shoh, jemi të prirur paksa më tepër se popujt tjerë t' i shohim anët e errëta. Kanë edhe popujt tjerë anë të errëta, dobësi..., ku më shumë e ku më pak, por gjithsesi kanë. Ka popuj pushtues, ka popuj me elemente të panumërta të racizmit, ka popuj që janë të dashuruar në vetvete si narcisi. Për fat ne nuk jemi të tillë. Ne kemi qenë të ndarë, të copëtuar, të pushtuar, por kurrë, ama bash kurrë s' kemi ndar dikë, s' kemi copëtuar dhe s' kemi pushtuar.
    Halli ekonomik na ka shtyrë të marrim botën në sy. Të jeni të sigurt se ne nuk jemi të organizuar siç janë popujt tjerë në krimin ekonomik e mafioz. Dhe kjo është mrekulli.
    Ata që e kanë copëtuar, e kanë ndarë dhe e kanë shkelur me qizme Shqipërinë londineze, duke ia rrëmbyer tokat dhe kanë ndërtuar imazh të keq, ata te ne i shohin gabimet më të mëdha.
    Ne kemi veti që nuk i kanë popujt tjerë: Nuk jemi dhelpnakë, nuk jemi snobë dhe nuk jemi pushtues, nuk jemi të ftohtë.
    Halli na ka shty të marrim Evropën në sy. Por, ajo Evropa pra, ka pasur nevojë për ne, për fuqinë tonë fizike.
    Pra, ne shqiptarët, jemi një popull krejt normal, bile-bile kemi edhe veti të mira...
    Sidoqoftë, mirmëngjes Jetë!

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    S'ka arsye per deshperim.

Kjo nuk ndodh vetem tek shqiptaret, e tille eshte politika e lajmeve, kryesisht plasohen lajmet e keqija, u vra, u dogj, u.... Ne cdo lajm, kudo ne bote nga cili do kanal apo gazete, degjojme/lexojme nje apo dy raste 'lajme te mira', pra eshte thjeshte vetem natyra njerezore, e njejte ne te gjithe rruzullin!
    • The rest is silence.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    C'na Merzitet Jo Shqiptaret Kshu Jo Ashtu...po Pse Zotrote Ca Je??
    Kjo Do Te Thote T'ja Besh Vetes Baaahhhm
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Burrels Forever. Maska e Doc_ERI
    Anëtarësuar
    22-06-2006
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    249
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    Jam teresisht dakord me kto qe the nuk dua te shtoj asgje me shum pervec se te them qe mos mendoni sikur nuk jeni shqiptar nese se quani veten shqiptar ateher mos boni gam gam ktu neper forume jo shqiptaret kshu jo shqiptaret ashtu se na fulliqet vendin tju vije turp per kto qe thoni keni ik jasht ju dhe sikur ca keni bo sikur keni kap qiellin me dor!!!
    Mos ecni ne jet me mendjemadhesi se mendjemadhesia te hudh ne humnere.
    If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga donna76 Lexo Postimin
    ma avash donna 76,,, a sheh ma lerg
    lexoje ma mire ate qe kam shkru a mandej hajde me pyet mu se ca jam? sepse tema ne fakt ndryshe nga te tjerat qe kane per synim te diskutojn per te zezat e shqiperise,,, ne kete teme ju kam ftuar te diskutojme per cilesite e mira tonat qe nuk na mungojne por qe ne fakt njerezit kane harruar ti permendin dhe e shohin edhe veten e tyre si gogol te tmerrshem prej te cilit duhet te largohen naten per hane i thojne ktej ka anet tona...
    shnet..

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Vendndodhja
    .............
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga Doc_ERI Lexo Postimin
    Jam teresisht dakord me kto qe the nuk dua te shtoj asgje me shum pervec se te them qe mos mendoni sikur nuk jeni shqiptar nese se quani veten shqiptar ateher mos boni gam gam ktu neper forume jo shqiptaret kshu jo shqiptaret ashtu se na fulliqet vendin tju vije turp per kto qe thoni keni ik jasht ju dhe sikur ca keni bo sikur keni kap qiellin me dor!!!
    Mos ecni ne jet me mendjemadhesi se mendjemadhesia te hudh ne humnere.
    pah sa keq kur flasin pa informacionin e duhur
    a nuk eshte me mire qe nganjehere te heshtim

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    qellimi i yt ishte te nxirrte te mirat e shqiptareve... atehere me fal
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  5. Shqiptaret, sa kokeforte
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 18:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •