dhe dashuri te sinqerte dhe puthje dhe lule dhe buzeqeshje? nuk mendon se kerkon shume??? ca, u be deti kos keshtu? hahaahah
do te te them ne privat po te mos ja thuash njeriu se pastaj do kemi vendeta![]()
dhe dashuri te sinqerte dhe puthje dhe lule dhe buzeqeshje? nuk mendon se kerkon shume??? ca, u be deti kos keshtu? hahaahah
do te te them ne privat po te mos ja thuash njeriu se pastaj do kemi vendeta![]()
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Ah se harrova....desha dhe nje fustan te bukur,nje unaze dhe te me bente nje xhiro me nje kal te bardhe!lol
Sa romantike jam....po ku ka te tille aman,ste flasin me goje,jo me buzeqeshje etj,etj.
Clauss u pa puna meqe kerkoj shume dhe mos behet deti kos se nuk bejme dot plazh pastaj,po terheq kerkesat e mia.![]()
"Carpe Diem"
Une per vete per vit te ri, i dhurova nje golf me strisha me ngyra (blu, bojeqielli dhe te bardhe) sepse i ka shume qejf... gjithshtu nje vere te bardhe "Fontana di Papa" e cila per vit te ri mbushi 10vjec :P dhe nje ananas (sepse eshte fruti i tij i preferuar, e gjithshtu shkonte edhe me veren).
Tani ama po afron Shen Valentini e duhet te mendoj serisht per ndonje dhurate tjeter te bukur dhe te vecante!
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Meqë lexova rastësishtë këtë deklarim,më pëlqeu dhe më lindi një pyetje.
Meqënëse ke qejf dasmat;Çfar je e zonja të bësh në një dasëm?
1- Të kërcesh ?(rrok nuk quhet!)
2 - Të këndoshë?
3 - Të pish me dolli,me fund?
Po të kesh ndonjë nga këto talente dua të ftoj edhe unë!!!!
Të mira...
LAVDI DASHURISË
Prezencen time.Ska dhurate me te bukur.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Krijoni Kontakt