edhe pse jam antimilanist i fooooooort po ja qe KAKA' e meritoi kete cmin dhe ka qen me se e drejt zgjidhja , por mos te merziten c.Ronaldo dhe Messi se jane te rri ende dhe do behet mire dhe per ata![]()
edhe pse jam antimilanist i fooooooort po ja qe KAKA' e meritoi kete cmin dhe ka qen me se e drejt zgjidhja , por mos te merziten c.Ronaldo dhe Messi se jane te rri ende dhe do behet mire dhe per ata![]()
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Epoo kaka kishte qene ne forme vitin e kaluar, dhe fitoi keto cmime, kete vit eshte messi dhe do fitoj vitin e ardhshem te dyt ( mbaje mend kete ) ok
Shpresojme qe te kthehet me shpejt nga lendimi dhe mos te perseriten shum se rrezikon cmimet
Gjithsesi urime kakes, ka pasur form te shkelqyer gjate vitit te kaluar...![]()
OOO Skeni qka Diskutoni Kaka i ka merituar edhe i Mblodhi te Gjitha Trufet..
Lexova me nje Gazet Kaka kishte then Tjerav hera te gjitha Trufet qka do ti Fitoj do ja jap Messit se me vjen shum gjynah sidomos per tifozet e messit ende pa Ja fillu sezoni Messi do e fiton Topin e arté, Messi do Zgjedhet Lojtari i Vitit, Messi do e ben at Messi do e ben ket edhe si duket me ne Fund do del pa asnje Trofe me vjen Gjynah me te vertet ndoshta ne vitin Tjeter dO i ben Konkurenc Bojan edhe Dos Santos nuk dihet lol..
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Kaka nė Maj do tė bėhet baba
Megjithatė "margaritari" i vėrtet pėr brazilian do tė vijė nė maj tė vitit tė ardhshėm. Ashtu sikurse Robinjo, i cili para disa ditėsh u bė baba, edhe Kaka do tė bėhet me djalė nė maj tė vitit tė ardhshėm. Bashkėshortja e tij, Karolina Celiko tashmė ėshtė nė muajin e katėrt tė shtatzėnėsisė, kurse pas kontrollimit mjekėsor tė kryer nė Tokio, u vėrtetua se fryti i saj ėshtė i gjinisė mashkullore.
p.s Ja Edhe Njė Lajm I Mirė Pėr Kaka'-n
Ishte shum normale qe Kaka ti fiton keto tituj qe fitoi.
Lojtar i kompletuar meriton shum gjera.
Ps: Ku eshte "Messi" Nqs do ishte lojtari me i mire duhet te kishte fitu keto tituj qe fitoi Kaka.
Urime Kaka.
Meriton me shum se kaq.
E kam tė vėshtirė tė gjykoj tė tjerėt , por tė tjerėt e kan tė vėshtirė pėr mos mė gjykuar mua.....
We Are Simply The Best REAL MADRID
urime cmimi KAKA-s
We Are Simply The Best REAL MADRID
E ka merituar kaka ket cmim,mori dhe nja 2 te tjera ne japoni,i mori te gjitha cmimet,Kaka line qe ka qen sezonin qe shkoi ne forme po dhe tani kusha e ka pare finalen me Boca Juniors ishte i pa pare,fitoi titullin e me te mirit ne ate turne,fitoj cmimin Toyota si dhe u be kampion i Boterorit te klubeve![]()
Kaka Ma I Miri Hyq Me Vritni Dhomet
Krijoni Kontakt