Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga engjellorja Lexo Postimin
    ehhhh

po arditi si kompozitor eshte identifikimi i paster i muzikes sone te lehte mor apollon, muzika jone e lehte po njolloset panevojshmerisht,nga tendencat orientale...
    nejse mendimi yt, une nuk po flsja per arditin si njeri
    Po jo o lal se arditit kenget ja bejn italianet, arditi vete eshte invalid ne kte gje.. sja ka haberin.
    Ndaj te them qe tipa si arditi skan ca i duhen skenes shqiptare.. ai e ka zen vendin me miqesi po he.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Tirane, data 28 Nentor! 95 vjetori i Pamvaresise. 95 vjet qe nga dita e krijimit te shetitit-komb Shqiptar.
    Krijimit te shtetit shqiptar dhe jo i atij shtet-komb se eshte gabim.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    hyj njeriu nuk eshe puna, te te kaluarit ne kahun tjeter, tek te kaluarit en eufori...kemi te meta sa te duam, por te mos arrijme deri aty sa te mohojme VETEN tone

me ka pelqyer nje pergjigje e nje pyetjeje tendencioze qe i bene ana okses per origjinen e saj shqiptare...pak a shume e pyeten keshtu; te vjen turp apo je krenare per origjine tende?

dhe ajo u pergjigj
    jam shqiptare ...kaq...asgje nuk e zh'ben kete fakt...

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Jam me Apollyon ne kete debat.

Kengetaret tane nuk jane te gjendje te zevendesojne shijet e rinise per muzike te huaj. Publiku nuk eshte juri profesionale qe te rri te vleresoje vokalin, interpretimin, prezencen skenike e m'the t'thashi.

Ata duan dicka qe i pelqen, gallat, qyfyre, spontane, urraaahh, dhe nqs nuk i pelqejne gjerat qe artistet tane kane per te ofruar, publiku s'mund te detyrohet qe ta mbaje te Radio Tirana me zorr majasellin.

Me siguri perpjekjet e kengetareve Shqiptare vleresohen, por nuk jane te mjaftueshme dhe mbetet shume per te bere nga ana e tyre, ky eshte morali i gjithe fabules.
    As qe du me dit!

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga engjellorja Lexo Postimin
    hyj njeriu nuk eshe puna, te te kaluarit ne kahun tjeter, tek te kaluarit en eufori...kemi te meta sa te duam, por te mos arrijme deri aty sa te mohojme VETEN tone

me ka pelqyer nje pergjigje e nje pyetjeje tendencioze qe i bene ana okses per origjinen e saj shqiptare...pak a shume e pyeten keshtu; te vjen turp apo je krenare per origjine tende?

dhe ajo u pergjigj
    jam shqiptare ...kaq...asgje nuk e zh'ben kete fakt...
    Ana Oksa ska thene asgje,ka fshehur mendimin vetem kaq...

Pastaj pse te huajt nuk jane bubuzhela...Bubuzheli jeton ne kasolle,ashtu sikurse ne
    pallatin 100 katsh....bubuzheli nuk shihet nga sa i majmur apo i dobet eshte....
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Jam me Apollyon ne kete debat.

Kengetaret tane nuk jane te gjendje te zevendesojne shijet e rinise per muzike te huaj. Publiku nuk eshte juri profesionale qe te rri te vleresoje vokalin, interpretimin, prezencen skenike e m'the t'thashi.

Ata duan dicka qe i pelqen, gallat, qyfyre, spontane, urraaahh, dhe nqs nuk i pelqejne gjerat qe artistet tane kane per te ofruar, publiku s'mund te detyrohet qe ta mbaje te Radio Tirana me zorr majasellin.

Me siguri perpjekjet e kengetareve Shqiptare vleresohen, por nuk jane te mjaftueshme dhe mbetet shume per te bere nga ana e tyre, ky eshte morali i gjithe fabules.
    o lal shijet e shqiptarit ne muzike jan: (dy pika)
    Muzike House
    Muzike Dance
    Muzike Hip-Hop (muzike negrosh) (nderkohe jan duke pire alkol per te heq turpin qe te kercejne)
    Kur hiqet turpi pasi jan ber tape, pastaj na nisin me meeeeeee --> Muzike Popullore

(dmth muzika jone popullore, eshte e fundit) kupton.. Lol

oleeeeeeeee se normale ktu te gjith kercejn per syte e komshiut, jo per qejfin vet..

ja kto rryma muzikore do shqipja
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    muzika jone ka degraduar, ashtu si solli dhe nje shembull xani1,
    po as kenget italiane ne feste nentori jane shume absurde.
    Ne nje feste te tille nuk ka nevoje as per keta kengetaret e rinj per te cilet kam rezerva ti quaj kengetare, as kenget e huaja qe jo e jo, por kenge popullore tipike shqiptare.
    Kenge me çifteli, kenge nga tepelena, kenge labe, etj etj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    o lal shijet e shqiptarit ne muzike jan: (dy pika)
    Muzike House
    Muzike Dance
    kto dyja po,

hip hopi jo

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ore mire kjo po festen e clirimit si nuk e permendi njeri !!! gjynaf qe tu mohohet gjithe ai gjak atyre te shkreteve qe rane per shqiperi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Kush ta permend o Sas, ky forum ka bindje te djathta...nuk e lejon kete gje...

eshte njelloj si ai rasti kur pyeten ate katundarin, kur eshte cliruar shqiperia dhe ai u pergjigj; kur ka thene sala , athere eshte cliruar!!!!!!!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. Përgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 09-12-2009, 06:42
  3. Radio Maria ne gjuhen shqipe
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-08-2006, 03:47
  4. Arratisja e madhe
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 06:49
  5. Udhetimi i panjohur i flamurit
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-02-2004, 06:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •