Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13

Tema: Me leje?

i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    Citim Postuar mė parė nga Fiori Lexo Postimin
    Ne lidhje me ndryshimin e titullit pervec rregullave te forumit (ku nuk pranohen sharjet krahinore etj) zakonisht ndiqen (duhet te ndiqen) keto kritere nga moderatoret :

1. Titulli te jete sa me 'shqip' te jete e mundur
    2. Mundesisht te kete ė dhe ē
    3. Shkurtohet ne menyre qe kur te lexohet nga lexuesit ne faqen kryesore te mund te lexohet i plote qe para se te hapin nje teme te dine perse behet fjale.
    4. Nq se eshte titull i pergjithshem ndryshohet ne dicka qe ka lidhje me temen. Per shembull tek forumi Ndihmoni Njeri Tjetrin gjen shume tema zakonisht te cilat kane si titull 'Ndihme' ; 'Kerkoj Ndihme' 'Dua Ndihme' etj Nq se ndihma kerkohet ne lidhje me nje liber titulli i temes ndryshohet ne 'Kerkoj librin 'Titulli'' etj...

Nq se shikon qe titujt te jane ndryshuar pa ndjekur kriteret e mesiperme si dhe nq se shikon qe nje shkrim tendi eshte ndryshuar edhe pse ti nuk ke pasur fyerje apo fjale te huaja ne postim, atehere dergo nje e-mail tek webmaster@forumishqiptar.com dhe vendos nje lidhje te postit per te cilin kerkon ndihme.
    Ti shume mire i thua keto
    Kur jemi brenda rreullave qe thua me larte nuk keni asnje te drejte te ndroni fjalet neper temat qe hapim ne vete.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Nuk e dija se nipi i Skėndėrbeut viziton Forumin Shqiptar!

Pėr tė mėsuar mė shumė rreth forumit, lexo kėtė nėnforum: Pyetje - pėrgjigje para se tė fillosh tė shkruash nė tė.
    Pėr tė mėsuar se kush jam unė tek profili im gjen adresėn ku kam bėrė prezantimin tim nė kėtė forum.

Gjithė tė mirat!
    Po as qe du tja di se kush je aman.
    Un nje pyetje bera edhe nje verejtje, ti na jep ndonje gje konkrete, jo fjale per te mbyll debatin, se ska lezet kshu.

Ne si antare kemi nje shqetesim, edhe shqetesimet zgjidhen me te mire, jo me fjale te tipit.. e kam ndryshuar edhe do e ndryshoj (sepse kshu te pelqen)

Jo Clay_More gabim.

Nejse kalofsh mire se e di qe per te dhen ban e keni kembzen e leht, direkte qelloni ne shenje, ndaj spo e vazhdoj me kte muhabet.

Ciao
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Arsyet perse ndryshohen titujt i dhashe me lart. Kush mendon se i eshte ndryshuar per te tjera arsye te dergoje lidhjen e temes dhe ankesen tek webmaster@forumishqiptar.com ose dergoni nje mp personale tek super moderatoret.

Pershendetje

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •