Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13

Tema: Me leje?

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770

Thumbs down Me leje?

e para punes shpresoj qe mos ja ndrroni titullin e ksaj teme.. t'pakten meqe esht vendi per verejtje te kem te drejten e titullit.

mesa mund ta keni ven re isha larguar nga ky forum per nje arsye a tjeter. Fakti qe me bezdis jasht mase tani qe jam kthyer esht qe e drejta fjales ne kte forum ka ikur komplet. ja nje shembull konkret

Nqfse un hap nje tem dmth jam menduar mir per te, dhe kam harxhuar koh te mbledh informacionet dhe per ta nxjerr ne kte forum. Nuk duhet me shum se 1 dit te kthehem dhe te gjej temen time me titull tjeter... me permbajte krejt ndrryshe dhe me shum postime te modefikuara.

Athere pse se beni kte forum te shkruaj vetem moderatoret qe keni ktu apo te tjeret me status.

Pra dhe njeher flm shum per opinionin tuaj me emrin tim
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MiLaNiStE : 30-11-2007 mė 01:14

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Ne lidhje me ndryshimin e titullit pervec rregullave te forumit (ku nuk pranohen sharjet krahinore etj) zakonisht ndiqen (duhet te ndiqen) keto kritere nga moderatoret :

1. Titulli te jete sa me 'shqip' te jete e mundur
    2. Mundesisht te kete ė dhe ē
    3. Shkurtohet ne menyre qe kur te lexohet nga lexuesit ne faqen kryesore te mund te lexohet i plote qe para se te hapin nje teme te dine perse behet fjale.
    4. Nq se eshte titull i pergjithshem ndryshohet ne dicka qe ka lidhje me temen. Per shembull tek forumi Ndihmoni Njeri Tjetrin gjen shume tema zakonisht te cilat kane si titull 'Ndihme' ; 'Kerkoj Ndihme' 'Dua Ndihme' etj Nq se ndihma kerkohet ne lidhje me nje liber titulli i temes ndryshohet ne 'Kerkoj librin 'Titulli'' etj...

Nq se shikon qe titujt te jane ndryshuar pa ndjekur kriteret e mesiperme si dhe nq se shikon qe nje shkrim tendi eshte ndryshuar edhe pse ti nuk ke pasur fyerje apo fjale te huaja ne postim, atehere dergo nje e-mail tek webmaster@forumishqiptar.com dhe vendos nje lidhje te postit per te cilin kerkon ndihme.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784

mos u merzit

Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE Lexo Postimin
    e para punes shpresoj qe mos ja ndrroni titullin e ksaj teme.. t'pakten meqe esht vendi per verejtje te kem te drejten e titullit.

mesa mund ta keni ven re isha larguar nga ky forum per nje arsye a tjeter. Fakti qe me bezdis jasht mase tani qe jam kthyer esht qe e drejta fjales ne kte forum ka ikur komplet. ja nje shembull konkret

Nqfse un hap nje tem dmth jam menduar mir per te, dhe kam harxhuar koh te mbledh informacionet dhe per ta nxjerr ne kte forum. Nuk duhet me shum se 1 dit te kthehem dhe te gjej temen time me titull tjeter... me permbajte krejt ndrryshe dhe me shum postime te modefikuara.

Athere pse se beni kte forum te shkruaj vetem moderatoret qe keni ktu apo te tjeret me status.

mua lol vetem dije me prishen dy tema .kta tipat menojn se kan me shum men .por me sa po shof kta se perfillin mendimin e te tjereve se u duket se kan shum men.mos esht nonjoni nga keta moderatoret rrezik esht nipi ose mbesa e enver hoxhes dhe ecin akoma ne gjurmet e gjyshit.mos u merzit .ata e ndryshojn temen ne nga inati e hapim nga e para

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pėrshėndetje Milaniste!

Tema e 28 nėntorit. Postimin tėnd e kam ndryshuar pasi imazhet kishin pėrmasa tė mėdha. Ndryshimet i bėra pasi ato deformonin faqen e forumit dhe hapeshin me vonesė tek ata anėtarė qė kanė lidhje tė ngadaltė interneti. Pėrsa i pėrket kėtij ndryshimi tė kam lajmėruar!

Nėse e ke fjalėn pėr ndonjė temė tjetėr mė thuaj, qė tė kontrolloj ndryshimet e bėra nė atė temė.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE Lexo Postimin

I bashkohem Milaniste.
    Per arsye se me kto ndryshime titujsh, po na beni te harrojme se cfar temash kemi hap edhe ku jan.
    Nje teme qe kam hapur une, i eshte ndryshuar titulli 3 here!!

N'rregull, ama te shkruhet edhe arsyea, se un qe e kam hap ate teme, sjam budalla. Se po te ishte aq i mencur ai qe i ndryshoi titullin, do e kishte hap vete ate teme.

ja kshu, edhe mos i merni njerzit per budallenj se keni nje status moderatori.. titujt ja veme ne temave ne qe hapim temat, ju skeni pse i ndryshoni.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Titujt e temave per mendimin tim jane nje nga faktoret kryesore qe ndikojne mbi numrin e vizitoreve neper tema. Nga titulli i temes kuptohet se per c'fare ka te beje tema.Nese nje teme qe per nga natyra e saj duhet te shqyrtoje nje problem serioz ka nje titull qe permban " AuuuuuuuuuUuuuuuuu...c'FaRe po nDodh ne bOtE !!!!!!!!!!", e humbet seriozitetin e problemit qe duhet te trajtoje nga vete menyra se si eshte formuluar tema. Si rrjedhim nje pjese e mire e forumisteve as qe e marrin mundimin ta vizitojne duke rezultuar ne kete teme te behet prone e gallatave dhe bisedave pa lidhje!Nuk mendoj qe korigjimi i temes u mohon juve te drejten e fjales! Po ashtu nese dikush ben gabime drejtshkrimore nuk do te thote qe eshte budalla, dhe moderatoret qe i korigjojne jane te mencur!Gabime drejtshkrimore bej plot edhe une vete! Asnjeri nuk eshte i perkryer, gabime bejme te gjithe! Nuk shikoj arsye perse dikush duhet te ofendohet nga korigjimet.

MiLaNiStE, nuk mund te bej koment mbi porblemin tend konkret pasi nuk jam ne dijeni se cila teme/ titull eshte ndryshuar dhe si ka qene para ndryshimit.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    o Zeri Mirdites se te paskam edhe gjysem patriot, asnje teme ska qene ne kuptimin qe the ti, secili e hap me nje kuptim, OK jam dakord kur thua te vendosen ė edhe ē .. po per arsye te tjera ska pse te fshihet (Nese gjithmone titulli i pershtatet temes) ja un tani se di ku e kam nje teme qe pata hapur une per dometheniet e bluzave.. se mbaj mend ku eshte se 4 her ja ndryshuan titullin.

Ti si e mendon kte?

tema ime ishte, cfar mendoni per bluzat qe kan nje domethenie.. nje gje e tille ishte, pastaj e ndryshuan nja 3 her titullin, tani spo gjej dot as temen.. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ka shumė mėnyra pėr tė gjetur temėn qė ke hapur.

1. Abonohu nė atė temė.
    2. Mund ta kėrkosh nga profili juaj.
    3. Mund tė kėrkosh duke pėrdorur motorrin e kėrkimit qė pėrdor forumi.

Nuk janė arsye kėto qė na thua. Ndryshimi i titujve ėshtė shpjeguar disa herė dhe do vazhdojė tė ndryshohen.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga ClaY_MorE Lexo Postimin
    Ka shumė mėnyra pėr tė gjetur temėn qė ke hapur.

1. Abonohu nė atė temė.
    2. Mund ta kėrkosh nga profili juaj.
    3. Mund tė kėrkosh duke pėrdorur motorrin e kėrkimit qė pėrdor forumi.

Nuk janė arsye kėto qė na thua. Ndryshimi i titujve ėshtė shpjeguar disa herė dhe do vazhdojė tė ndryshohen.
    Jo nuk jan arsye kto qe thua ti.
    Un si antar i ri nuk di te abonohem ne kto tema, ti si ekspert ma shpjego se cfar duhet te bej, smund te mbyllesh muhabetin me fjale te fortish "titujt jan ndryshuar dhe do vazhdojne te ndryshohen"

se kjo i bie.. (Titullin ta ndryshova, tani plas bej cte duash se prap do ta ndryshoj)

Kush je ti? Nipi skenderbeut?

Nuk eshte muhabet ky me vje keq.

Dhe per cfar behen kto ndryshime? Apo thjesht sepse skeni me cfar te luani?

Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk e dija se nipi i Skėndėrbeut viziton Forumin Shqiptar!

Pėr tė mėsuar mė shumė rreth forumit, lexo kėtė nėnforum: Pyetje - pėrgjigje para se tė fillosh tė shkruash nė tė.
    Pėr tė mėsuar se kush jam unė tek profili im gjen adresėn ku kam bėrė prezantimin tim nė kėtė forum.

Gjithė tė mirat!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •