Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    rrezon , pyetje fyese pom parashtron.Une vetem e tregova realitetin i cili u kon ateher tu na ne qytet, se si u kon neper katunde realiteti une nuk di mabsi kam lind dhe jetuar ne qytet.Naton Populli i Kosoves e ka pru ne Kosove se Natoja su ardhe fundi fundit as prej apo pre UQK-es apo ndonje politikani po Naton e ka pru katastrofa qe e ka perfshi popullin.D,m,th POPULLI I KOSOVES ESHTE AJE I CILI E KA PRU NATON, e Natoja na e pruni lirine se sa per UQK-en tende dhe te teme mos te them tash se ku ishim kon.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

"Shtetet e Bashkuara e kanė bėrė tė qartė se njohja e pavarėsisė sė Kosovės ėshtė e pakthyeshme dhe kjo nuk do tė ndryshojė.

Sė dyti, njė Kosovė e tėrėsishme dhe e bashkuar ėshtė minimumi qė duhet tė pėrmbushet nė kuptimin e politikės amerikane. Kosova e bashkuar dhe e pandarė ėshtė absolutisht thelbėsore”, ka thėnė nėnpresidenti amerikan Bajden.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Chivvis: Veriu do tė integrohet, por jo shpejt

Nga Express mė 26.05.2009 nė ora 11:58
    Ēelės pėr integrimin e veriut tė Kosovės ėshtė ndryshimi i perceptimit tė njerėzve qė jetojnė atje. Kėshtu thotė eksperti i njohur pėr raportet trans-atlantike nė Korporatėn Amerikane pėr Kėrkime dhe Zhvillim (RAND corporation), Christopher Chivvis, nė njė intervistė pėr Radio Kosovėn.

”Mė vjen keq ta them pasi do doja tė kishte njė zgjidhje tė shpejtė dhe tė lehtė, por realiteti ėshtė se kjo do tė ndodhė, megjithatė kėrkon kohė”, shprehet Chivvis.

Sipas tij, janė tri gjėra qė duhet tė ndodhin nė mėnyrė qė veriu tė integrohet: E para: Serbia, apo njė pjesė e Serbisė tė kuptojė se ndarja e tanishme nuk ėshtė e qėndrueshme. Kjo normalisht nuk varet nga Kosova dhe duhet tė ndodhė bazuar nė ndryshimet e brendshme nė Serbi.

E dyta: EULEX-i duhet tė vazhdojė tė punojė pėr vendosjen e sundimit tė ligjit nė veri.

E treta: ose mė e rėndėsishmja, ėshtė ndryshimi i perceptimit dhe vetėdijes. Kjo ėshtė fushė ku Qeveria e Kosovės mund tė ketė ndikim. Ėshtė esenciale pėr integrimin e kėsaj pjesė qė njerėzit atje tė besojnė vėrtetė se mund tė kenė jetė tė sigurt dhe prosperuese si qytetarė tė Kosovės, thekson ky analist.

Sipas tij, mosnjohja e Kosovės nga disa vende tė BE-sė paraqet problem pėr vetė Unionin, por nuk do tė ndikojė nė procesin e integrimit tė Kosovės.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2009
    Postime
    17
    o Llapi ku je mori shoki jem, a ti kytohet kur kena pi piva te ramizi more, e kur te ka ardhe sevda e mahales e kur ta boni o ti zhugan a guxon mema prek posht se e kam shum te nxehte.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga xxSamirxx Lexo Postimin
    o Llapi ku je mori shoki jem, a ti kytohet kur kena pi piva te ramizi more, e kur te ka ardhe sevda e mahales e kur ta boni o ti zhugan a guxon mema prek posht se e kam shum te nxehte.
    Jo llapi me tu lajmru hiq se po me duket qe sevda e mahalles e paska kidnapu dikun

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Une mendoi qe mitrovicen po e pengon me shume politika shqiptare me u bashkua se sa vet shkiet.
    Kush nuk i beson kesaj ejani ne mitrovic e une ju prij e shkojm e bisedojm me shqiptaret e asaj ane dhe do bindeni

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica, spastrimi etnik i popullsisė Shqiptare
    Nga flory80 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 20-05-2009, 15:30
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Ligjerohet ndarja e Mitrovices
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-01-2003, 16:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •