edhe un firmosa numer 614 . shpresoj te beje pune
edhe un firmosa numer 614 . shpresoj te beje pune
edhe un firmosa, nja 15 hermundeni me shum , futjani ndonje e-mail ,
shpresoj te kryen pune,, kam per tfirmos shume here
Mos e firmosni fare se Kosova do behet e pavarur edhe pa peticion![]()
cimo cka te kushton me firmos njeher, pun e madhe , gjith kohes gjithkah hym , 1 minut , pasi qe aj peticion ekziston, ateher
e firmosa jam i 651 marre per do antar ni firm pritojn me dhan po me i kerku vatani diq ma shum medet per ne ? . . .
Tungatjeta.
Njiher dua te ju informoj diqka ne lidhje me ate linkun qka eshte postu ma larte ... ???
A jeni interesuar se e kujt eshte ajo faqe petitiononline.com dhe pse i beni reklam KOT @.
Ajo faqe ofron sherbime qe cdonjeri nga ju mund te hap paticione ..![]()
DHe jam shum i sigurt se ska efekt kyfar paticioni.
HIJA E ZEZĖ
Nuk eshte tema per gjykime, a eshte mire? kush e ka formuluar peticionin? ne cilin drejtim shkon?.lexoni permbajtjen e peticionit, nenshkruani ose jo...nuk eshte seminar ky se si behen shtetet...etj..etj...eshte thjeshte nje nenshkrim ...eshte as nje pike uje bile ne oqean por, edhe ate pike uje e paragjykojne ata qe nuk e nenshkruajn. .. u kushton shume.
Ketu nuk pyet njeri si do behet Kosova shtet...ne edhe vete kemi kontribuar per Kosoven shtet qe do te rrumbullaksohet se shpejti...nenshkruan ose jo kjo eshte ceshtja e nenshkrimit se mos dhasht zoti te kemi mbetur te bejme shtete me ata qe as sustat germa nuk i shtypin per nje nenshkrim, as ngjyre lapsi nuk harxhojne , pa le me sikur tu kerkohet per ngjyre-gjaku per shtet-Atdhe....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 02-12-2007 mė 12:27
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
Krijoni Kontakt