Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga xani1 Lexo Postimin
    Po qe se nuk janë bërë analizat e duhura e të vërtetohet shkencërisht me fakte, unë dyshoj vajza këtë "babain" e ka vërtet baba. Mund të ndodh që bashkëshortja ia ka sjellë në jetë këtë vajzë me dikë tjetër, andaj edhe nuk e ka ndier se pjesë të gjakut të vet. Them kështu nga se duket i pabesueshëm incesti në relacionin baba-bijë.

More, lol...imagjinate te thell paske. Megjithate te kuptoj se c'do te thuash.

Sa per historine, kjo story esht sickkkkkkkkkkkkkkk edhe mjer atij qe i ndodh!!! Duhen pregatit kalamojt qe te vegjel qe mos e mashtrohen nga kto lloj gjonash. Pu pu pu, se imagjinoj dot. Gjynaf!!!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Duhen pregatit kalamojt qe te vegjel qe mos e mashtrohen nga kto lloj gjonash.
    Si do e mesosh?? Kujdes nga babi se do te palloje po te gjeti vetem?

Mos lini name, kto jan gjera te rralla shume, gjera manjakesh. Ca jan kto muhabete aman.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    S'vjen kush te te marre gje pa dashur vete, Xhuxho. Une jam pro lirise seksuale ne nje popull, dhe besoj qe sikur te kishet liri seksuale ne Shqiperi do kishte shume me pak perdhunime e keqtrajtime seksuale.

Dorontina, une vetem shpresoj te mos kem vajze ndonjehere(per te miren e saje them, se per mua gjinia e femijes s'ka rendesi), se sinqerisht qe do i kisha ndenjur afer ne forme gati histerike. Aman o goce, kur e sheh qe s'eshte ok, femija s'i besohet ashtu, jo te jete burri, por kushdo tjeter. Beso dhe verifiko ne jete. S'luhet me gjendjen psikologjike te femijes qe mund ta shenoje tere jeten.
    Cja fut kot edhe ti o lal

Kto sjan gjera qe mund te ndodhin perdite, mos i beni meshkujt monstra.. ky tipi eshte rast i vecante, ky edhe gruaja e tij kan faj, se te kishte gruan ne rregull sdo vepronte ashtu, lere ca thone se goca ka pas gjoksin e madh edhe ska rene ne sy shtatzania.. pffff
    Si mendon ti se sdo e lesh femijen me burrin tat?? Mos flisni budalliqe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga jessi89 Lexo Postimin
    Baba kriminel sigurisht,po ajo qe me ben aq shume pershtypje eshte cfare mamaje eshte ajo gru,qe per 9 muaj resht nuk vuri re ndryshimet te femija....minus shume i madh per formimin e nje femre me 5 femije.
    Dhe tjetra ane eshte qe,te prdhunohesh nga baba per 9 muaj rresht,dhe te shkosh prap me te per ta lind femijen e pastaj te tregosh,..sikur nuk shkon..dreqi e marte se ai nuk i rinte me pistolete te koka 24 ore.
    ne nje fare menyre ne te gjithe themi nga nje mendim,po mjere ajo shtepi qe po kalon kete situate.
    oo kan qene familje e degjeneruar po harroje ate muhabet.
    Ne familje normale nuk ndodhin kto lloj gjerash makabre.. e gjith familja ka faj ne kte mes, sidomos nena e vajzes.. ae pe o e dashur qe goca ishte shtatzane, pse ben tani ajo gjasme sikur se dinte?

Kto jan perverse ne maksimum, qe sikur te kishin pas mundesi ta lindnin femijen ne shtepi, asnje sdo e kishte marr vesh kte qe ka ndodh, se familje degjeneruar hesapi.

Mjer ato femij qe kan prinder kta lloj plehrash

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Si do e mesosh?? Kujdes nga babi se do te palloje po te gjeti vetem?

Mos lini name, kto jan gjera te rralla shume, gjera manjakesh. Ca jan kto muhabete aman.

Sa kot edhe ti!!! Kujdes nga babi thot...normal qe jo...

Po te pakten qe te jet i hapur me prindin . Te kesh nje far relate .

Nga kto rastet lart ka shume ne U.S, kshuqe s'e di se ca po flet ti...Po ne lajme, neper shows, nje e dy, ky muhabet esht. Ptuuuuuuuuu.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-05-2004
    Postime
    6
    Citim Postuar më parë nga sam1r Lexo Postimin
    nuk di cili nga ne me siper ishte injorant,por tash ti u tregove me i madhi nga te gjith:d,e njoh shum mir edhe lindjen edhe perendimin(jemi ne mes ne)por ajo qe mua po me bren eshte se ne anojm kah gjerat e kqia si te perendimit ashtu edhe te lindjes...dhe poashtu nuk e di sa e njeh ligjin Islam ti,sepse atje per nje plaqkitje te vogel humb doren(ne shesh publik)e sma merr mendja qe i shkon mendja dikujt te humb edhe penisin..edhe tu kisha lutur ty qe te mos ngutesh me paragjykime per perkatesin time regjionale apo edhe fetare(se as mua sme kenaqi lajmi i mesiperm)por merre me avash si thoni ju andej...ne kah i bie MEDVEGJA e kemi nje fjal qe thot kush ngutet edhe per..BALTET...
    ----respekt----
    O zoteri shkrimi im iu referua, shkrimit te elenes sic e sheh edhe ne citim, se kuptoj pse te dogji ty, pse e kuptove sikur referenca ishte mbi ate qe shkruajte ti.
    Para se te akuzosh te tjeret per injorance se paku mundohu te kuptosh se kujt i referohet shkrimi, sepse akuza per injorance nuk mund te vijne duke mos pasur parasysh se ne lidhje me cfare shkruhet edhe perke shkruhet, dy te mos ditura e thellojne ate qe une e quajta injorance.
    Se fundmi une nuk akuza kerkush dhe nuk aludova mbi perkatesite fetare te asnjerit, sic duket ajo shprehja e Medvegjes .. Kush ngutet edhe perbaltet paska dale nga shembujt e ngutjes ne rrethina.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Turpppppppppppppppppppp o zot nuk dime me nga te ruhemi,makaberrrrrrrrrr ,tmerr.
    Cfare duhet te presim me nga kjo bote?! Cfare i duhet pendimi tani me,i shkaterroj jeten vajzes se tij,gjynah nga zoti,
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Fiona23 Lexo Postimin
    Sa kot edhe ti!!! Kujdes nga babi thot...normal qe jo...

Po te pakten qe te jet i hapur me prindin . Te kesh nje far relate .

Nga kto rastet lart ka shume ne U.S, kshuqe s'e di se ca po flet ti...Po ne lajme, neper shows, nje e dy, ky muhabet esht. Ptuuuuuuuuu.
    Normale ne USA jan te degjeneruar dihet ai muhabet.

Edhe ti ashtu the, duhet te ruajm kalamajt nga baballaret, e pse?? sepse doli nje morracak edhe perdhunoi te bijen, tani duhet me shpall gjendje alarmi..pfff

ajo familje eshte e degjeneruar nga koka te kembet, mjer ato kalamaj ku rriten, se ske si te marresh masa ne te tilla raste mos flisni kot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Masa te tilla nuk mer dot. Leje qe s'te shkon noiher mendja (per njerezit normal) po them.

Un e kisha qe mardheniet prinder-femij te jen me te afrushme. Si ere??? Ajo 9 muaj shtatezane gjasme asnje s'e dinte!!! Mund ta mcefesh deri nga muji 5, ja le te themi qe je e shnosh, e mcef deri nga i gjashti, po te gjith shtatezanine??? Kjo ndodh vetem me nje prind qe s'kujdeset fare per femijet e vet.

Un te shtoj 2kg. edhe mamit tim i bjen ne sy...ca lloj nene esht ajo?

Nejse, s'jemi ktu per te bo moral e me thon ca familje esht. Per gjynah esht.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga olsi_i_madh Lexo Postimin
    O zoteri shkrimi im iu referua, shkrimit te elenes sic e sheh edhe ne citim, se kuptoj pse te dogji ty, pse e kuptove sikur referenca ishte mbi ate qe shkruajte ti.
    Para se te akuzosh te tjeret per injorance se paku mundohu te kuptosh se kujt i referohet shkrimi, sepse akuza per injorance nuk mund te vijne duke mos pasur parasysh se ne lidhje me cfare shkruhet edhe perke shkruhet, dy te mos ditura e thellojne ate qe une e quajta injorance.
    Se fundmi une nuk akuza kerkush dhe nuk aludova mbi perkatesite fetare te asnjerit, sic duket ajo shprehja e Medvegjes .. Kush ngutet edhe perbaltet paska dale nga shembujt e ngutjes ne rrethina.
    diskutim i kot....lere me:S:S
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fekondimi artificial, lindin për herë të parë katërnjakë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2015, 08:05
  2. Ndjenjat që lindin ngadalë, rrojnë më gjatë???
    Nga elda në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 24-03-2005, 19:20
  3. Vigouroux : 'Gjeninjtë, lindin apo bëhen"
    Nga StormAngel në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-08-2004, 00:08
  4. Ministria e Arsimit luan vetem rrolin e gazetes
    Nga Vinny_T në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-08-2002, 15:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •