Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i regjistruar Maska e RONI
    Anëtarësuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58
    Une mund te lidhem me forumin shqiptar vetem nese faqa ime njihet nga ku forum.Pra nese ne faqen kryesore ka nje link apo logo qe te con ne albanialove.org keshtu vizitoret e faqes time do kujtojne se forumi eshte dhe prone e faqes time.
    http://albanialove.tk
    http://roni.altervista.org
    http://albanialove.org

Numrin e vizitoreve mund ta shikoni vete (une mendoj se jane rreth 200-300 vizitor ne dite qe vizitojne forumin)
    p.s une nuk kerkoj status ne forum sepse spara merrem me forume
    RONI
    Ndryshuar për herë të fundit nga RONI : 14-10-2004 më 07:09

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Pershndetje..

Un te gjitha webfaqet i kam te lidhura me Albasoul , Apo me ForumiShqiptar , www.Gjilanasi.Com www.Gjilanasi.net , Si dhe Webfaqen e re te www.AlbaniaNET.De ketu LINKS E FORUMI do ta lidh me ju , Chat-in me Kanalin #KOSOVA ose #SHQIPERIA ne irc.Albasoul.com por nese dikush me Ndihmon dhe ma gjen Java aplen per me rregullu..

Gjith te mirat,
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 28-11-2004 më 22:22
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i regjistruar Maska e RONI
    Anëtarësuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    Europe world
    Postime
    58
    Ja se c'do te thote te jesh nje webmaster Serioz.Prej nje viti online me faqen albanialove kemi arritur te bashkpunojme me shume shoqata,faqe personale,televizione shqiptare,qendra bisnesi, etj... kjo frut i seriozitetit dhe perkushtimit.
    Bashkpunimi yne i funti eshte me Forumin shqiptar i cili ka po te njejtin qellim "Bashkimin e shqiptareve anemban botes dhe patriotizmin"
    Ftoj te gjithe webmasterat shqiptar te bashkpunojne me kete forum serioz dhe te japin kontributin dhe idete per nje unitet dhe bashkim.

Shqiperia nuk behet vete apo nga te huajt.
    Shqiperia eshte e shqiptareve dhe vet shqiptaret vendosin per te ardhmen dhe fatin e atdheut.

Bordi Drejtues Maska e REJDI
    Anëtarësuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Switzerland/Zurich
    Postime
    244

Post Faqja me e re mbeshtetese e AlbaSouL

Pershendetje Albo !!

Kam hapur faqen www.albnapster.com . Eshte nje faqe shume re dhe ka si qellim kryesor mbeshtetjen e rrjetit tone.Ne kame vendosur , scripet per Operatore & IRCop , java chat per shume kanale te IRC.ALBASOUL.COM , reklama te ndryshme te albasoul.com etj...

Un jam webaster dhe kushuri yt Gerdi PaPa eshte administrator .

Do ishte nje kenaqesi per mu qe te bashkepunonim se bashku !!

Flm per mirekuptimin ,

Rejdi
    |---Lojra ne PC

Swiss^Boy

| Ish - Aop | Maska e Erindin
    Anëtarësuar
    27-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane | Albania
    Postime
    10
    www.albnapster.net eshte websiti im dhe kam je java applet dhomen #ShqipChat bashke me dhomen #Shqiperia !
    Te them te drejten nuk kam fluks userash qe hyne ne chat !

Por do doja Albo te bashkpunonim besoj se kam nje faqe prestigjoze !

Me Respekt be_outlaw !
    Ay! Amor me duele tanto, me duele tanto! Que no creas más en mis promesas ... Ay Amor ! Es una tortura ... Perderte ...

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Pershndetje..

Bashkpunimi im me Albasoul.Com nuk eshte i keq , un ne webfaqen www.AlbaniaLove.De , www.AlbaniaNET.De kam fitu user-a , sepse kam lidh chat-in me kanalin me te madh Shqiptar #Shqiperia , si dhe Forumin kam lidhj me ForumiShqiptar.Com Dhe user-at qe un i kam ne at faqe jan te knaqur..

Do te thot edhe ju mundohuni sepse sju bie kec.

Gjith te mirat
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anëtarësuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Kam hapur www.albanianstyle.altervista.org ( www.albanianstyle.tk )

-Eshte website ku gjehen shume informacione
    -Ka forum dhe chat ( javat te lidhura me albasoul)
    -Ka galeri dhe nje galeri fotosh e shume gjera te tjera do shtohen ne te ardhmen

Shpresoj te bashkepunoj si me FSH dhe me Albasoul pasi keto dite do i linkoj ne website.

Pune te mbare te gjithe webmaster.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sherri : 18-05-2005 më 12:50
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Moderator Maska e AdmiraL
    Anëtarësuar
    25-05-2004
    Vendndodhja
    Rheinfelden - Baden-Württemberg
    Postime
    772
    Pershendetje.

Bashkpunimi me albasoul.com nuk eshte i dobet , WebFaqet e mija jan www.AlbaniaLove.Us , www.AlbaniaLove.Info , www.AlbanianStyle.Net Keto 3 i kam te bera Forward tek Njera, Kam pas ca probleme me te por tash i kam lidh vetem Chatin direkt n`chat hyn sepse akoma se kam kryer web100%, kam lidh chat-in me kanalin me te madh Shqiptar #Shqiperia, Userat qe i kam une jan mase te kenaqur.. besoj qe do kemi sukses, sa me shum usera shpresoj.

Pa Punuar ska user-a.

Gjith Te Mirat..!

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Bashkpunimi im me Albasoul.Com nuk eshte i keq , un ne webfaqen www.AlbaniaLove.ch e kam bo ca linkse dhe kam fitu user-a , kam lidh chat-in me kanalin me te madh Shqiptar #Shqiperia , si dhe Forumin kam lidhj me ForumiShqiptar.Com Dhe user-at qe un i kam ne at faqe jan te knaqur..

Do te thot edhe ju mundohuni sepse sju bie kec.

►Gjith të mirat.

~Alb-Digital~ Maska e viganv
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,771
    Pershendetje ne radhe te pare Albo.Une do te kisha pas qef me pas nje bashkpunim me AlbaSoulin,edhe besoj qe nuk kish pas problem,edhe kish pas sukses.Une kam faqen time nuk po e them ketu cila eshte,por nese eshte i interesuar Albo ja dergoj une ne MP,se publikova ketu se do te ishte nje lloj reklame.Albo faqja ime numeron 3000 antar qe regjistrohen ne dite nga 40 anetare,eshte shum e sigurte.E kam hapur ne dhjetor dhe tani numeron 2910 anetare,qe dita e dites shtohen,tani po nderroj edhe hostingun sepse e dua nje me te shpejte dhe me te mire.Albo cka mund te beja per ty?

Ta lidh chatin Albasoul,ne faqen time!
    Ta hedh nje reklam te faqes ose FSH ose ALBASOUL 100X100 ne faqe ku shikohet nga mjaft vizitore

Nese pranon,trego ketu dhe gjithashtu me trego se cka mund te fitoj une nga ky bashkpunim?Dmth ndonje reklam apo si?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ofrojmë sondazhe me porosi: Si i doni rezultatet?!
    Nga Davius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 10:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •